Witam all
mam taki problem ponieważ jestem nowym użytkownikiem windowsa 7. zainstalowałem sobie wszytko fajnie. Jest taki problem ponieważ jak zostawię komuter włączony to przechodzi on w stan uśpienia. prosze o pomoc dlaczego tak sie dzieje? gdzie to zmienic zebym sie nie wyłączał?
Pozdrawiam
Strona 1 z 1
Komuter mi się wylacza gasnie
Napisano 24 sierpień 2011, 14:54
Przy domyślnej konfiguracji komputer przechodzi do stanu wstrzymania po 30 minutach. Jeżeli będziesz oglądał film lub słuchał muzyki, system pozostawi go włączonym. Na pasku zadań po prawej stronie jest ikona wtyczki/baterii. Otwórz opcje zarządzania energią i ustaw plan na "Zawsze włączony". Jeżeli nie ma takiego, utwórz nowy plan i zastosuj.
Tutaj masz to opisane:
Windows 7 - zmienianie, dodawanie i usuwanie planów zarządzania energią
Tutaj masz to opisane:
Windows 7 - zmienianie, dodawanie i usuwanie planów zarządzania energią
Przygoda w Biurowej Dzielnicy - TODA :: Przyszłość sieci Webb i informatyzacja Polski
There is a road to freedom. Its milestones are Obedience, Endeavor, Honesty, Order, Cleanliness, Sobriety, Truthfulness, Sacrifice, and love of the Fatherland.
There is a road to freedom. Its milestones are Obedience, Endeavor, Honesty, Order, Cleanliness, Sobriety, Truthfulness, Sacrifice, and love of the Fatherland.
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »