Jest wreszcie nr. 3/2011 " Eksperta " w sprzedaży i jestem jego szczęśliwym posiadaczem .
Dostarczył nie tylko przyjemność w czytaniu , ale i soporo ( a nawet więcej ) emocji .
Przeczytałem artykuł " Windows bez śmieci " z wielkim zainteresowaniem .
Art . " własna partycja ratunkowa " - budzi moje zastrzeżenia .
W Win 7 - tworzę kopię zapasową gotowym w Systemie programem . Mam wyłączony harmonogram i sam decyduję co i kiedy zrobić z tego obraz Systemu .
Kiedy padł Win 7 , to po włożeniu płytki instalacyjnej i " napraw komputer " - w pełni funkcjonaly Winows 7 - został przywrócony w granicach 20 minut łącznie z aktualizacjami , a nie jak pisze Redakcja ...to zadanie na cały dzień ...
Program Acronis jest wersją trial - 15- dniową i moim zdaniem warto w jego miejsce było zamieścić szczegółowy opis dobrego programu np. Paragon Backup & Recovery 2011( Free ) .
Art . " Rozruch pod kontrolą " a w nim " konfiguracja rozruchu systemów Windows " - również budzi moje wątpliwości .
Redakcja pisze .. " Powinniśmy również zaobserwować wzrost prędkości uruchamiania " - a wcale tak nie jest ( u mnie ) .
Zdobyłem się na tego typu zastosowanie i okazuje się że , jest to Uruchamianie selektywne - i wcale nie przyspiesza uruchamiania i ta opcja jest nieskuteczna i nie warto na nią marnować czasu .
Jest to w praktyce pogorszenie wydajnosci .
Ale w dalszej części tego art. jest wiele dla mnie praktycznych wiadomości dotyczących nenedżera rozruchu .
Korzystam z Gmail-a - więc jego opis napewno się przyda .
" Prosto do celu " - to są tam sprawy o których nie wiedziałem i mnie interesują .
I wreszcie miód na moją duszę gracza .
Program " Game Booster Premium ".
" Ekspert " ma swój niepowtarzalny klimat i dla tego bardzo sobie tę pozycję cenię .
Oby kolejne jego wydania dalej były na topie .

Logowanie »
Dodaj odpowiedź