Laptop, który miałby zostać zakupiony, to Packard Bell TK85 za 1370 zł. Wiem, że w tej cenie można kupić Acera z i3 na pokładzie, ale ten Packard Bell jest oferowany z systemem operacyjnym (Windows 7 Home Premium), większym dyskiem i sprawia lepsze wrażenie, jeśli chodzi o wykonanie. A, no i dodają do niego fajny plecak.
Strona 1 z 1
Procesor Intel Pentium P6100 Dobry do laptopa?
Napisano 19 wrzesień 2011, 10:15
Jak w temacie, czy to sensowny wybór? Wiem, że Core i3 jest wydajniejszy, ale priorytetem są fundusze. Procesor ma zapewniać komfortową pracę z aplikacjami biurowymi, przeglądarką internetową i tym podobnymi rzeczami. Nie zaszkodzi, jak pociągnie filmy HD, normalne i te na Youtube. Na moje oko, powinien podołać. Jest to, zdaje się, klasa P7350, a więc mocniejszego, mobilnego C2D. Jeśli tak, to powinien spełnić pokładane w nim nadzieje.
Laptop, który miałby zostać zakupiony, to Packard Bell TK85 za 1370 zł. Wiem, że w tej cenie można kupić Acera z i3 na pokładzie, ale ten Packard Bell jest oferowany z systemem operacyjnym (Windows 7 Home Premium), większym dyskiem i sprawia lepsze wrażenie, jeśli chodzi o wykonanie. A, no i dodają do niego fajny plecak.
Acer jest goły i wesoły, a koszt systemu operacyjnego, to ponad 300 zł.
Strona 1 z 1
Szybka odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Dodaj odpowiedź