Witam
od kilku lat mam avasta działa nawet dobrze ale od pewnego czasu przepuścił kilka wirusów na drugim systemie mam AVG dlatego to zauważyłem zastanawiam się nad zmianą w KS ekspert NR1/2011wydanie specjalne polecany jest tam program SpyBot problem w tym że w opisie pisze że to program usuwający programy szpiegujące nie wiem czy to typowy antywirus jak avast czy avira czy oprócz niego powinien być w systemie jeszcze antywirus wiem że nie można instalować 2 antywirusów w jednym systemie takie mam pytanie czy SpyBot to program antywirusowy czy tylko wspomaga działanie antywirusa i czy może być w systemie z innym antywirem? jeżeli ktoś się orientuje proszę o pomoc
Strona 1 z 1
Czy SpyBot może być w systemie z avastem lub AVG
Napisano 20 wrzesień 2011, 21:23
SpyBot usuwa oprogramowanie szpiegujące i reklamiarzy. Nie zastąpi antywirusa, lecz wspomaga jego działanie.
Przygoda w Biurowej Dzielnicy - TODA :: Przyszłość sieci Webb i informatyzacja Polski
There is a road to freedom. Its milestones are Obedience, Endeavor, Honesty, Order, Cleanliness, Sobriety, Truthfulness, Sacrifice, and love of the Fatherland.
There is a road to freedom. Its milestones are Obedience, Endeavor, Honesty, Order, Cleanliness, Sobriety, Truthfulness, Sacrifice, and love of the Fatherland.
Strona 1 z 1
Szybka odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Dodaj odpowiedź