Czesc
mam mały problem. Mam laptopa Lenovo z Vistą ... jest na gwarancji producenta i się zepsuł. Chciałam go oddać do serwisu na naprawę gwarancyjną ale usłyszałam (od pana z serwisu autoryzowanego LENOVO) ze jak podzialiłam dysk na partycje (co dla mnie to normalne) to utracilam gwarancje. Nigdzie nie moge znalezc warunku gdzie by o tym pisało. Czy tak faktycznie jest czy poprostu pan chciał mnie spławić??
Strona 1 z 1
Podział na partycje a utrata gwarancji
Napisano 16 październik 2011, 12:57
Skontaktuj się z obsługą firmy LENOVO za pomocą poczty elektronicznej i udowodnij na podstawie umowy gwarancyjnej, że nie złamałaś żadnego warunku, dzieląc dysk na partycje. Zależy jeszcze co się zepsuło.
Przygoda w Biurowej Dzielnicy - TODA :: Przyszłość sieci Webb i informatyzacja Polski
There is a road to freedom. Its milestones are Obedience, Endeavor, Honesty, Order, Cleanliness, Sobriety, Truthfulness, Sacrifice, and love of the Fatherland.
There is a road to freedom. Its milestones are Obedience, Endeavor, Honesty, Order, Cleanliness, Sobriety, Truthfulness, Sacrifice, and love of the Fatherland.
Strona 1 z 1
Szybka odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Dodaj odpowiedź