Jako student kożystam z MSDN AA i chciałem sobie ściągnąć Win7, niestety dostałem tylko klucz, ponieważ program ściągający twierdz, że plik .iso po ściągnięci jest uszkodzony, napisałem do Supportu, ale nie ma odpowiedz, a nie mam ochoty ściągać tego jeszcze raz
Czy mogę ściągnąć z internetu płytę Win7 i zainstalować używając posiadanego klucza? Muszę szukać konkretnej wersji siódemki? Kiedyś słyszałem, że każda płyta posiada wszystkie wersje, a klucz decyduje o tym jaką będziemy mieli zainstalowaną
Strona 1 z 1
Mam klucz do Win7 Pro ale nie mam oryginalnej płyty czy mogę ściągnąć z intermetu i zainstalować z tym kluczem?
Napisano 29 październik 2011, 15:00
Ściągając z Internetu, nigdy nie masz pewności, że kopia jest czysta od złośliwego oprogramowania. W czym otwierasz plik .iso? Jaki masz program do nagrywania płyt DVD?
Przygoda w Biurowej Dzielnicy - TODA :: Przyszłość sieci Webb i informatyzacja Polski
There is a road to freedom. Its milestones are Obedience, Endeavor, Honesty, Order, Cleanliness, Sobriety, Truthfulness, Sacrifice, and love of the Fatherland.
There is a road to freedom. Its milestones are Obedience, Endeavor, Honesty, Order, Cleanliness, Sobriety, Truthfulness, Sacrifice, and love of the Fatherland.
Napisano 29 październik 2011, 17:27
Nie otwieraj .iso w Daemonie, tylko użyj funkcji "nagraj obraz płyty" w Nero i wybierz plik .iso. Jeżeli Nero powie, że jest uszkodzony, skontaktuj się z administratorem MSDN AA na wydziale.
Przygoda w Biurowej Dzielnicy - TODA :: Przyszłość sieci Webb i informatyzacja Polski
Napisano 31 październik 2011, 11:39
tyle, że jeszcze tego .iso nie widziałem, program który ściąga plik, ściąga archiwóm, której jest od razu przez niego rozpakowywane, tyle, że twierdzi, że jest uszkodzone i nie od razu usuwa cały plik
tutaj bardziej mi chodzi o prawny aspekt takiego działania, tzn użycie nielegalnej kopii Win7 z legalnym kluczem
tutaj bardziej mi chodzi o prawny aspekt takiego działania, tzn użycie nielegalnej kopii Win7 z legalnym kluczem
pomożecie zarobić?
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »