Problem Internet
Napisano 02 listopad 2011, 15:03
Probowalem usunac ciasteczka przegladarki ( uzywam opery ) nic nie pomoglo poza tym mam to na kazdej przegladarce
Prosze o pomoc;/
Napisano 03 listopad 2011, 09:32
2. Upewnij się, że twój komputer jest czysty od wirusów: Jak wykryć i usunąć infekcje
There is a road to freedom. Its milestones are Obedience, Endeavor, Honesty, Order, Cleanliness, Sobriety, Truthfulness, Sacrifice, and love of the Fatherland.
Napisano 03 listopad 2011, 16:14
2. nie mam
dzialalo mi to kilka dni temu teraz nagle sie zepsulo nie ma jakiś ciasteczek ktore sa w komputerze a nie w przegladarce? bo moze przez nie jak sa to jak je usunac.
Pobralem wlasnie mozlile dziala ale tej przegladarki nie lubie a z opery chodz usuwam po 20 x all historie i ciasteczka nie dziala ;f ( instalowalem tez od nowa) a wiec czy da sie jakoś usunac all z koputera zeby na wszystkich przegladarkach sie dalo zalogowac?
Jeszcze mam od pewnego czasu na prawie wszystkich stronach na wejsciu
Łańczuch certyfikatow tego serwera jest niekąpletny a wydawca nie jest zarejestrowany czy kontynuować? ( jakos tak bo szybko znika)
Użytkownik Dragons edytował ten post 03 listopad 2011, 16:27
Napisano 03 listopad 2011, 20:42
2. Skopiuj na forum zawartość tego pliku
3. Wygeneruj logi OTL i zamieść na forum
There is a road to freedom. Its milestones are Obedience, Endeavor, Honesty, Order, Cleanliness, Sobriety, Truthfulness, Sacrifice, and love of the Fatherland.
Napisano 04 listopad 2011, 22:44
2. tu jest
# Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp. # # To jest przykładowy plik HOSTS używany przez Microsoft TCP/IP # w systemie Windows. # Ten plik zawiera mapowania adresów IP na nazwy komputerów # Każdy wpis powinien być w osobnej linii. # W pierwszej kolumnie powinny być umieszczone adresy IP, a następnie # odpowiadające im nazwy komputerów. Adres i nazwa powinny być oddzielone # co najmniej jedną spacją # # Dodatkowo, komentarze (takie jak te) można wstawiać w poszczególnych # liniach lub po nazwie komputera, oznaczając je symbolem '#'. # # Na przykład: # # 102.54.94.97 rhino.acme.com # serwer źródłowy # 38.25.63.10 x.acme.com # komputer kliencki x 127.0.0.1 localhost
3. nie rozumiem mozesz jaśniej;/
Użytkownik Dragons edytował ten post 04 listopad 2011, 22:46
Napisano 05 listopad 2011, 00:27
2. Wygeneruj logi programem OTL jak w instrukcji na stronie:
http://forum.ks-eksp...649#entry886649
3. Używasz funkcji Opera Turbo? Wyłącz Turbo i spróbuj ponownie.
4. Jeżeli strona korzysta z szyfrowanego połączenia HTTPS, powinna mieć ważne certyfikaty. Jeżeli nie ma, pojawi się komunikat. Jeżeli jesteś pewny, że strona jest zaufana, zaakceptuj certyfikat.
5. Łączysz się bezpośrednio z dostawcą sieci, czy masz router lub switch?
Napisano 05 listopad 2011, 10:20
Użytkownik Dragons edytował ten post 05 listopad 2011, 10:22
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »