Najlepsze 119 zdjęć rozmieszczonych na 12 stronach. Szczerze powiedziawszy te zdjęcia oglądałem chyba z dwie godziny, bo każdej fotce przyglądałem się z wielkim zainteresowaniem. Po prostu coś pięknego.
http://klikr.pl/u,0BL
Ale zastanawia mnie fakt, czy te zdjęcia były przerabiane w programie czy może w ustawieniach aparatu. Ktoś może się wypowiedzieć?
Strona 1 z 1
119 najlepszych zdjęć ! Program ?
Napisano 14 listopad 2011, 12:02
nie przegladalem wszystkich, ale z tych co widzialem to zdjecia wygladaja naturalnie (czyli nie przerabiane)
zrobienie dobrego zdjecia zalezy od wielu czynnikow - ustawienia aparatu sa jednym z waznych elementow, ale nie najwazniejszym, rownie wazne sa umiejetnosci samego fotografa (odpowiedni kadr, dobranie ustawien aparatu do danego typu zdjecia, itp.), a czasem trzeba sie po prostu znalezc w odpowiednim miejscu i o wlasciwym czasie
zrobienie dobrego zdjecia zalezy od wielu czynnikow - ustawienia aparatu sa jednym z waznych elementow, ale nie najwazniejszym, rownie wazne sa umiejetnosci samego fotografa (odpowiedni kadr, dobranie ustawien aparatu do danego typu zdjecia, itp.), a czasem trzeba sie po prostu znalezc w odpowiednim miejscu i o wlasciwym czasie
Strona 1 z 1
Szybka odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Dodaj odpowiedź