Czołem!
Słuchajcie mam takie problem, robiłem reinstalke windy, i po tym JDownloader zawiesza się przy włączaniu - dokładnie przy komunikacie rysowanie interfejsu użytkownika, po chwili cały system się wiesza i mogę go tylko zresetować.
Macie jakąś koncepcję? Odinstalowywałem i instalowałem prog. na nowo, Java aktualna.
Strona 1 z 1
JDownloader Zawieszanie przy włączaniu
Napisano 20 listopad 2011, 19:54
Sprawdź w Menadżerze Urządzeń, czy sterowniki do karty graficznej są zainstalowane. Spróbuj je zaktualizować. Ile pamięci RAM wykrywa system?
Przygoda w Biurowej Dzielnicy - TODA :: Przyszłość sieci Webb i informatyzacja Polski
There is a road to freedom. Its milestones are Obedience, Endeavor, Honesty, Order, Cleanliness, Sobriety, Truthfulness, Sacrifice, and love of the Fatherland.
There is a road to freedom. Its milestones are Obedience, Endeavor, Honesty, Order, Cleanliness, Sobriety, Truthfulness, Sacrifice, and love of the Fatherland.
Napisano 01 grudzień 2011, 20:12
Udało mi się na chwilę urchomić JD.
w CMD wpisałem polecenie java -jar -Xmx512m -Dsun.java2d.d3d=false JDownloader.jar
JD uruchomił się i zaktualizował, potem nastąpił samoczynny restart i defacto znów się zawiesił.
Teraz już nawet nie odpala przy w/w komendzie.
w CMD wpisałem polecenie java -jar -Xmx512m -Dsun.java2d.d3d=false JDownloader.jar
JD uruchomił się i zaktualizował, potem nastąpił samoczynny restart i defacto znów się zawiesił.
Teraz już nawet nie odpala przy w/w komendzie.
Szybka odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Dodaj odpowiedź