Witam mam problem z mozillą otóż po wejsciu na jakąkolwiek stronkę z filmikiem zawiesza się odinstalowałem wyczyściłem kompa zainstalowałem najnowszą wersję i nic po jakimś czasie doszedłem że problem stwarza wtyczka adobe flash player wywaliłem zainstalowałem najnowszą która działa podobno w systemach 32 i 64 bity i dalej to samo jak wyłączę tą wtyczkę mozilla działa bezproblemowo tylko nieda się oglądać filmów, na IE wszystko działa filmy chodzą. co zrobić żeby mozilla się nie zawieszała, jak ktoś się orientuję o co chodzi proszę o pomoc
mam windows 7 ultimate 64 bity
Strona 1 z 1
mozilla się zawiesza
Napisano 31 grudzień 2011, 19:53
Jak masz mocny sprzęt, wypróbuj http://www.youtube.com/html5 czyli filmy bez Flasha.
Przygoda w Biurowej Dzielnicy - TODA :: Przyszłość sieci Webb i informatyzacja Polski
There is a road to freedom. Its milestones are Obedience, Endeavor, Honesty, Order, Cleanliness, Sobriety, Truthfulness, Sacrifice, and love of the Fatherland.
There is a road to freedom. Its milestones are Obedience, Endeavor, Honesty, Order, Cleanliness, Sobriety, Truthfulness, Sacrifice, and love of the Fatherland.
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »