Wszystkie pytania wielokrotnego wyboru. Można zaznaczyć więcej odpowiedzi.
Czy u was w miastach i wsiach organizują Sylwestra i powitanie Nowego Roku?
Strona 1 z 1
Gdzie spędzacie Sylwestra 2011? Gdzie przywitacie rok 2012?
Napisano 31 grudzień 2011, 20:21
Przygoda w Biurowej Dzielnicy - TODA :: Przyszłość sieci Webb i informatyzacja Polski
There is a road to freedom. Its milestones are Obedience, Endeavor, Honesty, Order, Cleanliness, Sobriety, Truthfulness, Sacrifice, and love of the Fatherland.
There is a road to freedom. Its milestones are Obedience, Endeavor, Honesty, Order, Cleanliness, Sobriety, Truthfulness, Sacrifice, and love of the Fatherland.
Napisano 31 grudzień 2011, 20:57
Ja Sylwestra spędzam przed komputerem na forum internetowym Komputer Świat oraz na forum internetowym Komputer Świat Ekspert. Przeglądam także moje czasopisma z różnych serii wydawniczych Komputer Świat. Dzisiaj byłem również na rowerze i cieszę się, że stary rok 2011 mogłem pożegnać w aktywny sposób. Trening rowerowy planuję również w Nowy Rok. Mam tylko nadzieję, że pogoda mi na to pozwoli.
Użytkownik _smerf_ edytował ten post 31 grudzień 2011, 20:58
Napisano 01 styczeń 2012, 21:34
co to są znane przeboje sylwestrowe? Pierwsze slysze o czyms takim, zeby byly jakies przeboje z tej okazji, no chyba ze liczyc to ze na koncercie w jakims tam miescie o raz n-ty gra ten sam zespol stetryczalych dziadkow ktorzy spiewaja od 30 lat te same 2-3 piosenki, bo innych nie znaja.
Napisano 01 styczeń 2012, 21:55
Dziś zaliczyłem pierwszy trening kolarski w 2012 roku jednocześnie wypełniając swój noworoczny plan. Byłem w Górach Sowich - jak wiadomo góry to najlepsze miejsce do jeżdżenia rowerem. Jest to moje ulubione miejsce na treningi obok Gór Stołowych. Generalnie w latach ubiegłych ze względu na dość ostrą zimę styczeń nie był miesiącem, który umożliwiał treningi w górach. Jestem więc bardzo zadowolony. Poniżej zamieściłem zdjęcia z mojego treningu noworocznego.
Zapora wodna w Lubachowie nad Jeziorem Bystrzyckim (Góry Sowie):

Góry Sowie:

* Zdjęcia zostały wykonane aparatem fotograficznym będącym na wyposażeniu telefonu komórkowego Samsung GT-S5230 Avila.
Zapora wodna w Lubachowie nad Jeziorem Bystrzyckim (Góry Sowie):

Góry Sowie:

* Zdjęcia zostały wykonane aparatem fotograficznym będącym na wyposażeniu telefonu komórkowego Samsung GT-S5230 Avila.
Użytkownik _smerf_ edytował ten post 01 styczeń 2012, 21:56
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »