Witam.
Mam problem z Javą.
Instalowałem ją już bardzo dawno i do niedawna działąła, teraz gdyt chcę otworzyć coś co potrzebuje javy, to wyskakuje, żęby ją zaaktualizować.
Przy instalacji dochodzi do końca i staje, po pewnym czasie wyskakuje taki oto błąd:
http://imageshack.us.../errorjava.jpg/
Co mam zrobić?
Pozdrawiam.
Strona 1 z 1
Problem z Java
Napisano 24 styczeń 2012, 00:20
Spróbuj pobrać Javę ze strony http://java.com/en/download/index.jsp
Przygoda w Biurowej Dzielnicy - TODA :: Przyszłość sieci Webb i informatyzacja Polski
There is a road to freedom. Its milestones are Obedience, Endeavor, Honesty, Order, Cleanliness, Sobriety, Truthfulness, Sacrifice, and love of the Fatherland.
There is a road to freedom. Its milestones are Obedience, Endeavor, Honesty, Order, Cleanliness, Sobriety, Truthfulness, Sacrifice, and love of the Fatherland.
Napisano 25 styczeń 2012, 00:14
Odinstaluj wszystkie stare wersje Javy, zresetuj komputer i zainstaluj ponownie najnowszą wersję. Jeśli nie włączy się:
1. Uruchom program Windows Update i zainstaluj krytyczne aktualizacje.
2. Zapoznaj się z usuwaniem złośliwego oprogramowania i wygeneruj log z OTL.
3. Jaki masz system, parametry komputera? Jeśli nie wiesz, wygeneruj raport z programu Everest.
1. Uruchom program Windows Update i zainstaluj krytyczne aktualizacje.
2. Zapoznaj się z usuwaniem złośliwego oprogramowania i wygeneruj log z OTL.
3. Jaki masz system, parametry komputera? Jeśli nie wiesz, wygeneruj raport z programu Everest.
Przygoda w Biurowej Dzielnicy - TODA :: Przyszłość sieci Webb i informatyzacja Polski
Strona 1 z 1
Szybka odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Dodaj odpowiedź