Witam :!
Mały mam problem i proszę o pomoc.
Instalowałem XP i po wszystkim w menadżerze zadań mam 100% wydajności procesora. Dlaczego, co zrobić aby wszystko było oki :?
Oczywiście zainstalowałem wszystkie najnowsze sterowniki.
Komp to: Athlon 1GB na płycie ECS K7VZA, GF2, 256 Ram, CD-RW Samsung.
Spotkałem się z opinią, że komp za słaby, ale u kolegi chodzi na 750 (athlon lub duron - nie pamiętam) aż miło. :shock:
Dzięki za wszystkie podpowiedzi.
Strona 1 z 1
Problem!!! Win XP i Athlon 1GB
Napisano 31 grudzień 2003, 16:44
cytat::PZa pozwoleniem jesteś pierwszym posiadaczem Athlona "1Gb" w całej dotychczsowej historii wytwórni procesorów z Drezna. Prócz tego nic nie piszesz o zamontowanym HDD. Nalezałoby również zainstalować właściwe sterowniki do chipsetu u ciebie będzie to SIS. :-k
MirekM napisał:
Instalowałem XP i po wszystkim w menadżerze zadań mam 100% wydajności procesora. Dlaczego, co zrobić aby wszystko było oki :?
Spotkałem się z opinią, że komp za słaby, ale u kolegi chodzi na 750 (athlon lub duron - nie pamiętam) aż miło. :shock:
amator linux-a
gg:1564987
Napisano 31 grudzień 2003, 19:00
cytat:
MirekM napisał:
Myślę, że problem rozwiązałoby wymienienie
Athlona 1GB na Athlona 1 GHz :rotflmao:
A tak na serio to nie napisałeś czy menager tak tylko pokazuje czy widać, że komp tak chodzi:?
gg: 4926624
Napisano 01 styczeń 2004, 15:36
OJ KOLEDZY... nie macie wcale wyrozumialosci. Poprostu MirekM pomylil sie, aczkolwiek nie kazdy rodzi sie fachowcem i specem od komputerow wiec mozna sie chyba pomylic co takich zeczy jak GHz. A co do postu Cienia to musisz zainstalowac stery do chipseta a tak wogule to jak otworzysz menadzera to Ci wyswietla jaki proces zrzera 100% mocy, zobacz co to i jakos sobie poradzisz pewnie z tym.:D
------------------------
TECHNO MIUSIC IS THE BEST !!!
http://www.djdany.glt.pl
------------------------
------------------------
TECHNO MIUSIC IS THE BEST !!!
http://www.djdany.glt.pl
------------------------
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox