mam pytanie. czy ktoś próbował nabić pojemnik do drukarki tuszem uv?
bo jeśli to działa to mozna sobie robić fajne ściągi do szkoły.
Strona 1 z 1
tusz ultrafioletowy !!!!!!
Napisano 05 grudzień 2003, 10:12
wczoraj nabiłem pojemnik od hp 690c i działa jak marzenie!!!!!!! super
troche sie namęczylem z wyczyszczeniem pojemnika ok godzine czasu. pustym napełniaczem lałem do niego gorącą wodę z kranu aż się zrobił przeźroczysty potem czyściłem jeszcze denaturatem. po nalaniu tuszu uv nadeszła chwila prawdy. drukuje jak na oryginalnym tuszu, żadnych zniekształceń. zrobilem kumpeli ściąge do szkoły czcionką 7 do tego dostała długopis ze światełkiem uv. zobaczę ją w niedziele ciekawe co powie.......
troche sie namęczylem z wyczyszczeniem pojemnika ok godzine czasu. pustym napełniaczem lałem do niego gorącą wodę z kranu aż się zrobił przeźroczysty potem czyściłem jeszcze denaturatem. po nalaniu tuszu uv nadeszła chwila prawdy. drukuje jak na oryginalnym tuszu, żadnych zniekształceń. zrobilem kumpeli ściąge do szkoły czcionką 7 do tego dostała długopis ze światełkiem uv. zobaczę ją w niedziele ciekawe co powie.......
Napisano 05 grudzień 2003, 14:13
cytat:
vepo napisał:
wczoraj nabiłem pojemnik od hp 690c i działa jak marzenie!!!!!!! super
Jak będzie wszystko ok!
To chyba sie skusze :D
Pozdrawiam:
_Herkules_
Napisano 01 styczeń 2004, 21:53
cytat:
vepo napisał:
mam pytanie. czy ktoś próbował nabić pojemnik do drukarki tuszem uv?
bo jeśli to działa to mozna sobie robić fajne ściągi do szkoły.
Ciekawe jak z takiej ściągi będziesz sposywał (wyciągasz światełko i ściągę na ławkę, świecisz, spisujesz i nikt tego nie zauwarza)
Czy nie prościej jest się nauczyć na sprawdzian?
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Temat jest zamknięty