witam .
jedna z partycji ( systemowa ) ma poj. 4.87 , ale : wszystkie dane na dysku mają 3,32 lecz wolnego miejsca pokazuje tylko 0,282 zamiast ok. 1,5 . co sie stało i co z tym zrobić ???
prosze o pomoc
lubie piwo i rpg
Strona 1 z 1
wielkość dysku - błąd ?! albo ktoś ukradł :D
Napisano 13 grudzień 2003, 18:36
pokazuje mi jakiś bład -ale by go usunąć mam zamało pamięci konwencjonalnej . co to jest?! nie wiem ! mam ok 8gb wolnych na dyskach w tym 5 na jednym z nich . to wiecej niż cały dysk c . ramu mam ok 384 mb , więc przy programie uruchamianym z dyskietki startowej od win 98 , cała jest wolna ?!to o co codzi ? pomocy
lubie piwo i rpg
lubie piwo i rpg
Napisano 14 grudzień 2003, 11:35
Wiesz co kiedys mialem taki problem z antyvirusem, ale to juz dawno bylo. Antywirus byl pod xp, ale chyba mial buga (mialem system plikow NTFS) i podczas skanowania dysku win pokazal komunikat Malo miejsca na dysku (a mialem ze 4GB wolnego) patrze a tam 500MB zostalo! Musialem usunac wszystkie partycje i zainatlowac na nowo windows.
Drugi raz uszkodzily mi sie partycje i hmm.. mialem dwa razy dysk C:)
Ale ten drugi napisany byl E. No i takie samo rozwiazanie usunac partycje i wszystko dziala!
>BaR_TeK<
Language: C++/DirectX/WinAPI
IDE: MS Visual C++
Drugi raz uszkodzily mi sie partycje i hmm.. mialem dwa razy dysk C:)
Ale ten drugi napisany byl E. No i takie samo rozwiazanie usunac partycje i wszystko dziala!
>BaR_TeK<
Language: C++/DirectX/WinAPI
IDE: MS Visual C++
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Temat jest zamknięty