Strona 1 z 1
Propozycje do nowego "Eksperta"
Napisano 23 wrzesień 2003, 18:09
Jeżeli chcecie wpisujcie odpowiedzi na muj temat !!! Jakie dal byście propozycje (tematy, artykuly, itd) do nowego experta jaki wyjdzie ??? Jeżeli mozna by było to dobrze jakby zamieścili tak zwany Tuning Komputera czyli: przeróbki obudowy PC, i inne bajery !!! Piszcie ludzie co myślicie !!!
..:: GOLO ::.. GG:1841521 [ciach!]
..:: GOLO ::.. GG:1841521 [ciach!]
Napisano 23 wrzesień 2003, 19:36
Ja prponuję konfigurację postfixa, squida (ew. wwwoffli), kurs tworzenia w Blenderze i więcej o PHP, Javie i może coś o Perlu.
http://quantaplus.fm.interia.pl
Linux - choice of thr GNU Generation
http://quantaplus.fm.interia.pl
Linux - choice of thr GNU Generation
Napisano 24 wrzesień 2003, 13:36
Na postfixa szkoda miejsca bo opisow w necie jest kupe a artykul musial by byc obszerny, żeby poznac zagadnienia postfixa. WIECEJ PHP z tym sie zgadzam
Perl również powinien sie pojawić. a co do tuningu/modingu eee szkoda papieru moim zdaniem, TomsHardware.com a nie do experta z takimi "pomysłami". Expert to expert nie robcie z niego komputer świata.
"Wszystko co mówisz, świadczy o tobie. Szczególnie, gdy mówisz o innych."
"Wszystko co mówisz, świadczy o tobie. Szczególnie, gdy mówisz o innych."
Napisano 29 wrzesień 2003, 23:45
Ja mam propozycje dodania obszernego tutoriala pt. JAK STWORZYĆ NOWY FOLDER NA PULPICIE w wersji dla zaawansowanych na 4 strony i JAK STWORZYĆ NOWY FOLDER NA DYSKU C dla początkujących jako tutorial z CD i osobną książeczką 45 stronową, na święta :D
:lame::lame::lame::lame:
Wiem że ryzykuje pisząc ten post, ale to tylko żart :D
Pozdraiwam wszystkich ludzi od KĄ I KĄ-eksperta :D
GG -> 3507634
Wiem że ryzykuje pisząc ten post, ale to tylko żart :D
Pozdraiwam wszystkich ludzi od KĄ I KĄ-eksperta :D
GG -> 3507634
Napisano 30 wrzesień 2003, 07:21
to ja moze poprosze o jakis kurs pc modingu, wiem ze to na razie zadki sport ale kazda wiedza sie przydaje, kurs nie musi byc wielki 2str co 2 nr wystarcza
i moze cos z elektroniki, cos ja robi chip tylko od podstaw bym prosił(tworzenie prostych układów scalonych itd) bo wiecie na razie nie ma nic z tych zeczy w waszej gazetce. uczycie robic software to i hardware by sie przydalo. i tu tez nie trzeba wiele stron, wystarczą podstawy, bo schematy mozna na necie znalezc, a nigdzie nie ma objasnienia symboli itd.
jeśli kto wie gdzie w Polsce najlepiej studiować informatykę i matme to prosze o kontakt gg: 3458737
i moze cos z elektroniki, cos ja robi chip tylko od podstaw bym prosił(tworzenie prostych układów scalonych itd) bo wiecie na razie nie ma nic z tych zeczy w waszej gazetce. uczycie robic software to i hardware by sie przydalo. i tu tez nie trzeba wiele stron, wystarczą podstawy, bo schematy mozna na necie znalezc, a nigdzie nie ma objasnienia symboli itd.
jeśli kto wie gdzie w Polsce najlepiej studiować informatykę i matme to prosze o kontakt gg: 3458737
Napisano 30 wrzesień 2003, 19:27
Hmmm chciałbym aby w najnowszym Expercie tzn całe czasopismo było poświęcone programowaniu tzn PHP, C++ i Delphi :P po za tym żeby był specjalny dlugopis Ekperta oraz ok 20 CD ze scryptami... za ten numer zapłacił bym najwiecej 49.99 zł :P
Wiem że to tylko moje nierealne marzenia, ale moparzyć dobra rzecz :P
Copyright © 2003 Abdel Adrian
Wiem że to tylko moje nierealne marzenia, ale moparzyć dobra rzecz :P
Copyright © 2003 Abdel Adrian
Napisano 05 październik 2003, 23:56
Proponowałbym kilka artykułów o firewallach i zabezpieczeniach(nie wiem czy to było), tzn. rodzaje, oraz konfiguracja pod linuxem (pod windows to się chyba raczej mija z celem...) dla iptables czy ipchains...podobnie z zabezpieczeniami, typu opis metod uzyskiwania informacji o komputerze (skanowanie, pakiety, itp.)wiem, że takie kursy były prowadzone w większości czasopim komputerowych no i można to znaleźć w howto-linuxowym, no..ale może komuś by się to przydało...
Napisano 06 październik 2003, 12:38
cytat:
Sephi napisał:
Ja mam propozycje dodania obszernego tutoriala pt. JAK STWORZYĆ NOWY FOLDER NA PULPICIE w wersji dla zaawansowanych na 4 strony i JAK STWORZYĆ NOWY FOLDER NA DYSKU C dla początkujących jako tutorial z CD i osobną książeczką 45 stronową, na święta :D
Witam,
Niestety ze screenami nie ma szans zeby zmiescilo nam sie to w 4 stronach... Chyba nie bedziemy mieli szansy tego opublikowac... ale kto wie, moze zrobimy ksiazeczke na ten temat :ceyes::ceyes::ceyes:
pozdrawiam
Tomasz Sulejewski
Napisano 06 październik 2003, 21:23
cytat:
choloq napisał:
Kurs ASM-a przede wszystkim. Precz z moddingiem. KĄ Ekspert to CZASOPISMO:cheesy: o komputerach, a nie o obudowach.
Choloq
Asm rulez!! :fala: Widze, że całkiem sporo ludków jest za tym kursem :cheesy:
Każde rozwiązanie stwarza nowy problem...
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Temat jest zamknięty