8)Mam płytę ASUS A7N8X-X z nForce2 (to obcięta wersja ASUS A7N8X[:/]) i wbudowaną k.dźwiękową 5+1.
Ale gdy podłącze moje głośniki 4+1 tylnie nie działają! Pomocy!
:!
Strona 1 z 1
Taki sobie problem...
Napisano 22 grudzień 2003, 10:58
Z tego co wiem to musisz mieć jakieś oprogramowanie do tej karty dzwiekowej, ktore musi miec mozliwosc właczenia opcji (uaktywnienia tylnych głośników) W SB Live jest to przewaznie program Surround Mixer, gdzie wybierasz sobie typ głośników jakie masz podłaczone (2 speakers, 4 speakers, 5.1 itp)
Wszystkiego trzeba spróbować... później można żałować, że się czegoś nie zrobiło...
Wszystkiego trzeba spróbować... później można żałować, że się czegoś nie zrobiło...
Napisano 22 grudzień 2003, 11:28
cytat:
_Herkules_ napisał:
Popatrz sobie na strone głowna działy Hardware co widac?
Tematy w stylu :
Problem.. pomocy!!
mam problem pomocy!!
ludzie nie idzie napisać choć troche czrgo on dotyczy????????
_Herkules_ ma całkowitą rację.
Na grupach dyskusyjnych nawet nie wchodze do tematów które są tak nazwane - i wiele osób też tam nie wchodzi (tu niestety muszę to robić).
krzysiek487 (i inni) proszę o dawanie tematów, które coś mówią o tym w czym jest prbolem.
Napisano 01 styczeń 2004, 19:50
cytat:
Garnek napisał:
Wejdź sobie na Panel sterowania, multimedia, daj zaawansowane właściwości i zmień na głośniki systemu surrand sound. Powinno pomóc
-------------------------
Gdy twój Windows zwiesi się,
Zainstaluj Linux - jak we śnie!!!
Wszystko ładnie z tym linuksem taki świetny system praktycznie niezawieszalny ale gier na niego jak na lekarstwo ani jednej nie znam. Już wole męczyć się z windowsem i nie restartować kompa tylko poto aby sobie pograć i potem znowu na linuksa. Jak więcej gier będzie na linuksa to się przestawie a na razie dzięki.
Napisano 01 styczeń 2004, 21:29
cytat:
Garnek napisał:
Wejdź sobie na Panel sterowania, multimedia, daj zaawansowane właściwości i zmień na głośniki systemu surrand sound. Powinno pomóc
Próbowałem. Odtwarza wszystkie kanały, ale we wszystkich głośnikach(tan. dźwięk z tylnych jest również w przednich i na odwrót)
Mam już dość...ciągle się muszę męczyć z tym kompem...
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Temat jest zamknięty