Strona 1 z 1
Powtarzany temat czyli:"Czy da sie podkręcić..."
Napisano 03 styczeń 2004, 15:21
cytat:
Adellon napisał:
No właśnie mam pytanie o ile dałoby sie podkręcić Intel Pentium III 1 GHz? Pamięć RAM mam: 128 SDR. Aha i jeszcze jedno czy ktoś podkręcał taki model jaki ja mam?
Aha zapomniałem o mojej płycie głównej...
SST6821AP ATX
Podkręcić się zawsze da, ale czy się opłaca? Pozatym ktoś kto ma taki sam procesor jak ty może go podkręcić bardziej lub mniej. To zależy od konkretnego egzemplarza
Napisano 04 styczeń 2004, 11:33
Zależy jakie masz chłodzenie, jakie szczęście i jaki rdzeń na procku jeśli to Tualatin to wiedz że nie jedna osoba z Tualatina wyciągnęła 1600 MHz co pozwalało uzyskać wydajność wyższą niż P4 2GHz (Wilamette):!
Language: C++/DirectX/WinAPI, IDE: MS Visual C++
www.fanpc.prv.pl -> zapraszam
Language: C++/DirectX/WinAPI, IDE: MS Visual C++
www.fanpc.prv.pl -> zapraszam
Napisano 05 styczeń 2004, 16:13
Witam ALL dopiero zaczynam sie bawić w podkręcanie więc chciałem uzyskać tutaj kikla rad a więc mam
płyta główna - Shuttle AV18E
Procek - Pentium III 750Mhz
karta Graf. - GeForce 4 MX 440 SE 64Ram 128 Bit
na ile moge podkręcić tego złoma :D ?? dodam że już specialnie zakupiłem wodne chłodzenie
GG 2547777 czekam na Wasze rady POZDRO for ALL !!!
na ile moge podkręcić tego złoma :D ?? dodam że już specialnie zakupiłem wodne chłodzenie
Napisano 06 styczeń 2004, 20:54
cytat:
Rasteel napisał:
Witam ALL dopiero zaczynam sie bawić w podkręcanie więc chciałem uzyskać tutaj kikla rad a więc mam
na ile moge podkręcić tego złoma :D ?? dodam że już specialnie zakupiłem wodne chłodzenieGG 2547777 czekam na Wasze rady POZDRO for ALL !!!
Po poerwsze trzebabyło założyć nowy temat. Po drugie nie ma reguły o ile podkręcisz kompa nawet przy wodnym chłodzeniu, ale według mnie wystarcza porządny miedziany radiator z wydajnym wiatrakiem.
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Temat jest zamknięty