Strona 1 z 1
Uruchamianie win 98
Napisano 23 styczeń 2005, 13:34
Na starym komputerze mam system win 98. Gdy wlacza sie komputer przed zaladowaniem windowsa musze nacisnac klawisz F1 aby kontynuowac proces wlaczania sie komputera. Czym to jest spowodowane i jak sie tego pozbyc-nie chce mi sie za kazdym razem klikac w F1:?:!
Napisano 23 styczeń 2005, 19:23
Mi tez sie cos takiego dzialo jak mi bateria od biosu siadala wymienilem baterie i problem zniknal
Epox 8RDA+ PRO | Athlon XP 2800+ | Kingston 512 MB DDR 3200 | Maxtor 120 GB SATA | GeForce 4 Mx 440 | DVD Toshiba | CDRW Teac | Philips 107x4 | Win XP SP2
Mail: yuras86@tlen.pl | GG: 7275936
Mail: yuras86@tlen.pl | GG: 7275936
Napisano 23 styczeń 2005, 21:04
Chodzilo o prcesor-ten komp to zlom. Procek to pentium 166Mhz(klasyka) tak sobie dziadka odpalilem a wbiosie bylo ustawione nie wiem czemu 150 jak to zmienilem to jest oki. Mam za to inny problem. Jak wylaczam kompa wyskakuje blad zwiezany z msgsrv32:!O co moze chodzic:?
Napisano 24 styczeń 2005, 14:08
cytat:
_TOMMEK_ napisał:
Chodzilo o prcesor-ten komp to zlom. Procek to pentium 166Mhz(klasyka) tak sobie dziadka odpalilem a wbiosie bylo ustawione nie wiem czemu 150 jak to zmienilem to jest oki. Mam za to inny problem. Jak wylaczam kompa wyskakuje blad zwiezany z msgsrv32:!O co moze chodzic:?
Problemik z karta dźwiękową... miałem to i na początku systemu jak sie wczytywał to to też miałem. Jak po wczytaniu systemu i pulpit jak sie wgrywa to mi sie zawieszał za każdym razem a wina to była sprzętu. Używam kontrolera dysku bo sprzet jest stary jak świat. Potem się on uszkodził to przeszłem na jeszcze gorszy sprzęt to problem juz nie występowal tylko może raz przy pierwszym starcie bo winda wykryla nowa plyte glowna, karte graf, muzyczną,... Kiedyś wlsnie mialem problem ze sie zawieszal przy zamykaniu systemu to ja zrobilem formatke to bylo lepiej a ty moze zrob aktualizację systemu posprawdzaj sterowniki do kart i łatki na zamykanie posciogaj www.komputerswiat.pl tu znajdziesz łatki...
Anonymous AdSoft
Napisano 24 styczeń 2005, 18:45
Wiesz specjalnie mi to nie przeszkadza-wystepuje tylko gdy wylaczam kompa. A poza tym to kompa odpalilem tylko tan sobie-z nudow. Normalnie to on sobie lezy w koncie i nikt go nie uzywa-wplyw na to ma przedewszystkim sprzet, ktory mozna oddac juz w zasadzie do muzeum
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Temat jest zamknięty