ZeiN =]
Strona 1 z 1
problemy z SSL w win98se
Napisano 27 styczeń 2005, 21:24
hmm wiem ze te problemy wynikaja z windowsa... tzn. po I nie moge zrobic skanowania systemu bo powstaje blad ktory jest tworzony przez SSL... przez to nie moge przegladac poczty... zrobilem tak jak kazali na tej witrynie pomocy technicznej i nic co wiec moge zrobic?
prosze pomozcie
ZeiN =]
ZeiN =]
Napisano 27 styczeń 2005, 22:00
Witaj zein!
Po kolei:
1.Którego programu pocztowego używasz?
2.W którym portalu masz konto pocztowe?
3.Na czym polega twój kłopot z przeglądaniem poczty? Czy wysyłasz i ściągasz pocztę bez problemu?
Rzuciłeś mięsem i pobiegłeś dalej...dokładnie o co chodzi?
Po kolei:
1.Którego programu pocztowego używasz?
2.W którym portalu masz konto pocztowe?
3.Na czym polega twój kłopot z przeglądaniem poczty? Czy wysyłasz i ściągasz pocztę bez problemu?
Rzuciłeś mięsem i pobiegłeś dalej...dokładnie o co chodzi?
Napisano 27 styczeń 2005, 22:54
hmm OE 6.0 pl nie chodzi o portal bo to wina mojego kompa bo jak wchodzilem na windows update to mi nawet skanowac nie chcialo systemu bo wlasnie wyskakiwal blad o SSL... :/ i to nie wina programu pocztowego ani konta pocztowego tylko wlasnie mojego windy :/ bo wiele kont nie chce sprawdzac ale tylko przy uzyciu SSL... normalnie sprawdza bez problemu 
ZeiN =]
ZeiN =]
Napisano 28 styczeń 2005, 15:35
wchodze na witryne widows update klikam skanuj system w poszukiwaniu aktualizacj... po chwili wyskakiwalo:
Błąd rozszerzenia Windows Update
Rozszerzenie Windows Update napotkało problem i nie może wyświetlić żądanej strony.
Wybierz dowolną z poniższych stron, aby wyświetlić informacje dotyczące witryny Windows Update lub .
Windows Update - strona główna
Windows Update - informacje
Informacje o pomocy technicznej
Jeżeli masz problemy z witryną Windows Update, możesz także skorzystać z pomocy technicznej online.
Wyślij numer błędu do firmy Microsoft (0x800A138F)
Uwaga Wysyłane są tylko informacje o błędzie, nie jest jednak tworzona procedura jego obsługi, dlatego też być może nie otrzymasz odpowiedzi.
to jest blad SSL... bo jego nr odpowiada w pomocy:
This is a generic error number which indicates a problem with the SSL connection with our server.
Some customers have resolved this issue by disabling or uninstalling internet acceleration software.
i zrobilem to co zalecaja i dalej to samo a jezeli SSL w windowsie nie dziala czy cos takiego poodbnego to chyba nie wida dostawcy mojego konta :D
to jest caly opis wszystkiego... pewnie przez ten blad nie moge obslugiwac serwerow SSL :/ poczty mojej
ZeiN =]
Błąd rozszerzenia Windows Update
Rozszerzenie Windows Update napotkało problem i nie może wyświetlić żądanej strony.
Wybierz dowolną z poniższych stron, aby wyświetlić informacje dotyczące witryny Windows Update lub .
Windows Update - strona główna
Windows Update - informacje
Informacje o pomocy technicznej
Jeżeli masz problemy z witryną Windows Update, możesz także skorzystać z pomocy technicznej online.
Wyślij numer błędu do firmy Microsoft (0x800A138F)
Uwaga Wysyłane są tylko informacje o błędzie, nie jest jednak tworzona procedura jego obsługi, dlatego też być może nie otrzymasz odpowiedzi.
to jest blad SSL... bo jego nr odpowiada w pomocy:
This is a generic error number which indicates a problem with the SSL connection with our server.
Some customers have resolved this issue by disabling or uninstalling internet acceleration software.
i zrobilem to co zalecaja i dalej to samo a jezeli SSL w windowsie nie dziala czy cos takiego poodbnego to chyba nie wida dostawcy mojego konta :D
to jest caly opis wszystkiego... pewnie przez ten blad nie moge obslugiwac serwerow SSL :/ poczty mojej
ZeiN =]
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Temat jest zamknięty