Hack-rulez
Narzędzia
Napisano 22 styczeń 2004, 15:03
Co do twojej wypowiedzi to sie zgodze w polowie
Otóz widze ze chyba nie miales doczynienia z asmemblerem a jak miales to na stopniu poczatkowym :P Jesli uwazasz ze asm tylko do cracku sie nadaje to sie grubo mylisz , nawet do programowania grafiki sie nadaje
do pisania skomplikowanych virow i duzo jeszcze rzeczy a delphi to umie tylko dlatego bo siorce musialem na studia prace robic ale dla mnie ten jezyk i tak sux :D A co do trojanow to fakt trudno jest zdalnie zainstalowac ( dla fejkow) ale dla zaawansowanych to jest pryszcz ;/ wiec dlatego mowie ci jak jest HAKERZY NIE UZYWAJA TROJANOW !!!
Hack-rulez
Hack-rulez
Napisano 22 styczeń 2004, 16:50
cytat:
Asm napisał:
Co do twojej wypowiedzi to sie zgodze w polowieOtóz widze ze chyba nie miales doczynienia z asmemblerem a jak miales to na stopniu poczatkowym :P Jesli uwazasz ze asm tylko do cracku sie nadaje to sie grubo mylisz ...
Masz rację, assemblera poznałem nieznacznie, bo był mi niezbędny do opanowania SoftIce. Ale nie powiedziałem, że nadaje się tylko do crackingu, a tylko tyle, że jest do niego najlepszy.
cytat:
...wiec dlatego mowie ci jak jest HAKERZY NIE UZYWAJA TROJANOW !!!
Haker zawsze będzie tylko człowiekiem, i jeżeli może coś zrobić w łatwiejszy sposób, to z pewnością to zrobi. Chociaż czasami trzeba asmemu napisać trojana, żeby go antywirus ofiary nie wykrył
----------------
Zawsze jest schemat
----------------
Napisano 28 styczeń 2004, 20:38
widze że podchodzicie z odrazą do hakerstwa, ale biorąc pod uwagę, że jak się pozna zasady hakerstwa (włamywanie się) to że pozna się także jak się bronić, ponieważ będziemy znali techniki hakerskie, Redakcjo czy możemy (użytkownicy forum) podawać takie adresy WYŁŚCZNIE do samoobrony?
SzyCHo
gg:2656356
SzyCHo
gg:2656356
Napisano 02 luty 2004, 20:16
cytat:
Gall Anonim napisał:
A właśnie gdzie mogę znaleźć najnowszą wersję SoftIce pod winXP :?
Program bez bugów to czyste lamerstwo :D
Przyłanczam się do prożby ostatnio miałem 4.05 i nie działał za dobrze z Me więc przydał by mi się nowy.
---------------------------------
..::NeVeS::..
---------------------------------
Życie to śmierć, śmierć to życie.
Napisano 21 luty 2004, 21:04
cytat:
podrurznik napisał:
Haker zawsze będzie tylko człowiekiem, i jeżeli może coś zrobić w łatwiejszy sposób, to z pewnością to zrobi. Chociaż czasami trzeba asmemu napisać trojana, żeby go antywirus ofiary nie wykrył
Z tym antywirusem. Dokładnie to samo napisałem wcześniej i ktoś powiedział że mam nieaktualne informacje...i costam.
----------------
"Gdyby nie było systemów, nie byłoby problemów."
----------------
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Temat jest zamknięty