Pomocy nie do się zainstalować Windowsa XP SP1, przy instalowaniu pisze błąd instalowania systemu probowałem setki razy. Foramtowałem dyski, wyżucałem, tworzyłem na nowo i nic... Proszę o pomoc. Jeżeli ktoś wiem bo ja już niemam koncepcji. Jeszcze jedno to nie wina płytki.. :mad:
Strona 1 z 1
Instalacja Windy
Napisano 13 luty 2005, 22:05
Nie CD cały i zdrowy nieraz instalowalem z niego. Płytka z integrowanym SP1.
Wyłącza się gdy pisze pierwsze uruchomienia komputera i nagle pojawia się błąd ładowania systemu to samo z Windows 98. Ja już nie wiem... :/
Wyłącza się gdy pisze pierwsze uruchomienia komputera i nagle pojawia się błąd ładowania systemu to samo z Windows 98. Ja już nie wiem... :/
Rzeczywistość to najdoskonalsza z iluzji.
Napisano 13 luty 2005, 22:30
Ja też miałem taki problem gdy kupiłem nowy dysk i chciałem na nim zainstalować Win XP. Też był komunikat: Błąd ładowania systemu operacyjnego. Próbowałem wszystkiego formatowałem kilkanaście razy, usuwałem partycje tworzyłem na nowo. Problem rozwiązałem usuwając z dysku wszystkie partycje i tworząc jedną zajmującą cały dysk, wtedy to system sie zainstalował bez problemu. Potem tylko zmniejszyłem partycje z Windowsem żeby nie zajmowała całego dysku Partition Magickiem i utworzyłem mniejsze.
DFI INFINITY SLI M2| AMD Athlon X2 6000+| Gigabyte Radeon 4850|4x1 GB MB Corsair XMS DDR2 800 4-4-4-12| Maxtor 4D040H2| ST 3250620A|Samsung HD642JJ| DVD LiteOn SOHD 167T|LG GH20NS15| Chieftec 400W http://dhost.info/sprzet |GG 3141986|
Napisano 13 luty 2005, 22:37
Mi osobiscie to wyglada na uszkodzona pamiec. Wiele razy u wielu znajomych na roznych dyskach instalowalem WinXP, i dwa razy miaelm wlasnie takie problemy. W obu przypadkach byla uszkodzona pamiec.
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Temat jest zamknięty