Przepraszam, że rozpoczynam nowy temat, ale przeglądając tematy o podobnym zagadnieniu nie otrzymałem odpowiedzi na moje pytanie.
Miałem windowsa Me i teraz przeszedłem na XP i mam wlasnie problem z resetem systemu. moge robić takie rzeczy jak: przeróżne instalacje, surfowanie po necie, sciągnie plików(obojętnie jak dlugo). ale jak włacze winampa lub windows media playera to komputer w ciagu kilku sekund zachowuje się tak jakbym wcisnął reset. Gdy powracam do windowsa ME wszystko jest ok. A gdy znowu zainstaluje XP problem powraca.
Bardzo prosze o pomoc. MATEUSZ
Strona 1 z 1
niespodziewany reset systemu
Napisano 14 luty 2005, 13:24
Wiecie może skąd można ściagnąć jakieś lepsze sterowniki do karty dżwiekowej FM801 pod XP-ka, bo niby teraz nie jest tak zle, ale jednak ten głos cały czas charczy. Ja ściągłem 3 rodzaje sterowników i na żadnych dobrze nie chodzi. Także instalowałem VIAHyperion4in1455v do płyty głównej, ale też bez skutku. Właśnie jak instalowałem sterowniki do dżwięku to pisało, że nie są one zgodne i żeby instalować mimo zakazu. jakbyście wiedzieli jaka to może być przyczyna to pszcie, albo podeślijscie jakieś linki do sterowników.
Z góty dziekuje i pozdrawiam MATEUSZ
Z góty dziekuje i pozdrawiam MATEUSZ
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Temat jest zamknięty