Chce dodac ze ten system ma swoje sterowniki i nie widzi tych orginalnych z płyty tylko ładuje odrazu swoje
Strona 1 z 1
problem WinFast tv 2000 xp a service pack2
Napisano 14 luty 2005, 05:20
mam problem mam karte winfast tv 2000xp i na windows xp profesional działa dobrze ale gdy zainstaluje windows xp z service pack 2 to robi sie błąd krytyczny komputer sie wyłącza . Po ponownym uruchomieniu nie mam połowy sterowników po prostu je wywala próbowałem zainstalowac najpierw sterowniki z płyty a pózniej podpinałem karte efekt jest taki sam juz nie wiem co mozna jeszcze zrobic czy moze ktos mi pomóc ??? za wszelką pomoc dzieki .
Chce dodac ze ten system ma swoje sterowniki i nie widzi tych orginalnych z płyty tylko ładuje odrazu swoje
Napisano 14 luty 2005, 06:18
Chyba najlepiej będzie, jak odinstalujesz SP2...
Napisano 14 luty 2005, 17:32
Użytkownik sebek666 dnia 14.02.2005 14:22 napisał
już ci mówię. odinstaluj całe oprogramowanie do tej karty czyli wszystkie winfast tv i winfast fm. wyszukaj gdzie system sobie zrzucił te swoje sterowniki i je usuń ręcznie. uruchom płytę instalacyjną. nie uruchamiaj oprogramowania. wykryj nowe urządzenie. powinna pokazać się karta jako wykryte urządzenie. pozwól systemowi zainstalować sterowniki z płyty i dopiero później dograj całe oprogramowanie.
problem wynika z tego, że jeżeli instalujesz oprogramowanie ze sterownikami WinFastCenter czy jak to tam się zwie wymusza przerwanie 11 dla karty winfast 2000/xp a jak system sam poinstaluje to prawdopodobnie przypisze mu przerwanie 19 i będzie dobrze. miałem ten sam problem. wskazany wyżej sposób pomógł
Użytkownik j-mail edytował ten post 14 luty 2005, 17:32
Daj człowiekowi cracka a jutro znowu będzie głodny. Naucz go crackować a już nigdy nie będzie głodny.
Kosmiczna Gra ^^
Kosmiczna Gra ^^
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Temat jest zamknięty