Strona 1 z 1
Problem z otoczeniem sieciowym
Napisano 15 luty 2005, 01:38
Użytkownik kris123 dnia 14.02.2005 22:52 napisał
Zalezy jaki masz włączony firewall jesli sytemowy to klikasz prawym na Moje miejsce sieciowe i wybierasz Właściwości, nastepnie na połączenie lokalne i Własciwości przechodzisz na zakładke Zaawansowane o odchaczasz Chroń mój komputer.... Natomist jesli uzywacie np: Zone Alarm to wystarczy w zasobniku systemowym przerwac jego działanie klikając na Shutdown ZoneAlarm i Yes. Podobnie powinno byc z innymi firewall'ami, szkoda ze nie podałeś jakiej uzywasz ściany ogniowej...
√Cogito ergo sum√
Napisano 15 luty 2005, 11:52
Użytkownik Kingaa dnia 15.02.2005 1:38 napisał
Zalezy jaki masz włączony firewall jesli sytemowy to klikasz prawym na Moje miejsce sieciowe i wybierasz Właściwości, nastepnie na połączenie lokalne i Własciwości przechodzisz na zakładke Zaawansowane o odchaczasz Chroń mój komputer.... Natomist jesli uzywacie np: Zone Alarm to wystarczy w zasobniku systemowym przerwac jego działanie klikając na Shutdown ZoneAlarm i Yes. Podobnie powinno byc z innymi firewall'ami, szkoda ze nie podałeś jakiej uzywasz ściany ogniowej...

Nie pomoglo :mad:
Napisano 15 luty 2005, 21:28
Użytkownik kris123 dnia 15.02.2005 19:49 napisał
Ale napisz co robiłeś, zwsze pomoże komuś kto bedzie miał podobny problem.
PS. Zawsze piszcie jak rozwiązany został problem , aby potem ktoś inny mógł rozwiązać podobny problem.
Email wojtex16[małpa]interia.pl
Gadu-Gadu 2350020
Skype wojtex16
Gadu-Gadu 2350020
Skype wojtex16
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Temat jest zamknięty