w Jaki sposub moge zabezpieczyc kompa tak aby hasło logowania windowsa nie mogło byc anulowane??
Strona 1 z 1
Hasło windowsa
Napisano 19 luty 2005, 21:56
Użytkownik zubr dnia 19.02.2005 19:13 napisał
było w ekspercie z tytułem z okładki "42 triki nie z tej ziemi"
Daj człowiekowi cracka a jutro znowu będzie głodny. Naucz go crackować a już nigdy nie będzie głodny.
Kosmiczna Gra ^^
Kosmiczna Gra ^^
Napisano 21 luty 2005, 08:23
www.compmaster.prv.pl -> (W32) Narzędzia -> Lock PC // program pod DOS'a do zabezpieczania komputera. Da się łatwo obejść - Wchodzisz pod tyb DOS i edytujesz plik Autoexec.bat i wywalasz linijkę która uruchamia komputer
Napisano 21 luty 2005, 08:50
AdSoft mylisz się bo moje oprogramowanie da się obejść przez kilka etapów. Najpierw musisz roskręcić kompa i zresetować CMOS (już nie wiele osób to wie), potem musisz zmienić w biosie First Boot Device na A:, potem włożyć dyskietkę startową wczytać dane z dyskietki i dopiero wtedy można usunąć tą linię. Twoje oprogramowanie nie chroni przed niczym, a w dodatku hasło w pliku nie jest w jakikolwiek sposób szyfrowane. Sorry, że wytykam błędy, ale ten soft poprostu ci nie wyszedł.
Napisano 23 luty 2005, 17:47
http://download.eportal.pl/?p=1477 = "win98 configurator , w tym programie jest taka opcja - u mnie zadziałało
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Temat jest zamknięty