wszystko się robi jak chce włączyć Intenet. Kilikam na Internet i nie mogę włączyć. Wyłączam i odświeżam na pulpicie gdzieś ze 3 razy, a później wszystko działa. Nie rozumiem ani trochę.
Strona 1 z 1
windows 98 źle się dzieje
Napisano 24 luty 2005, 14:58
Dokladnie nie wiem o co ci chodzi tzn. nie wlacza ci sie sama przegladarka czy przegladarka sie wlacza ale "internet" nie chce sie zalaczyc tzn. pokazac strony....
Ja tam bym radzil sprawdzic (ctrl_alt_det) i czy sa jakies podejrzane programy ktorych wczesniej nie miales itp... Bo jakies dialery albo cos sie moze uruchamiac ...
Sprawdz tez start\\ uruchom \ msconfig i \ autostart
Ewentualnie polecam do usuwania smieci (dialery itp.) program Ad-Aware ..
Ja tam bym radzil sprawdzic (ctrl_alt_det) i czy sa jakies podejrzane programy ktorych wczesniej nie miales itp... Bo jakies dialery albo cos sie moze uruchamiac ...
Sprawdz tez start\\ uruchom \ msconfig i \ autostart
Ewentualnie polecam do usuwania smieci (dialery itp.) program Ad-Aware ..
www.twojpecet.prv.pl
Napisano 26 luty 2005, 19:35
Zainstaluj własny antywir. ON-LINE to kicha.
Z powodu niekompetencji tutejszego zespołu moderującego, zawieszam działalność na tymże forum. Wkrótce rezygnacja z prenumeraty.
Osoby zainteresowane którąkolwiek z moich wypowiedzi i szukające jakiegokolwiek kontaktu ze mną, informuję iż jestem dostępny na kanale IRC
#club-se w sieci quakenet .
Osoby zainteresowane którąkolwiek z moich wypowiedzi i szukające jakiegokolwiek kontaktu ze mną, informuję iż jestem dostępny na kanale IRC
#club-se w sieci quakenet .
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Temat jest zamknięty