Wlamiania
Napisano 30 styczeń 2004, 11:33
"Hackowanie to nasze wyzwanie." hehe
by Filus ®_.--._.--._.--._.--._.--_.--._.--._.--._.--._.--._.--._.--._.--._.--._.--._.--._.--._.--._.--._. --._.--._
Mam nadzieje ze nikomu nie przeszkadza to, ze pisze bez polskich znakow !!
gg : 2777989
tlen : chofk_filus@tlen.pl
Mail : Filus@poczta.neostrada.pl
Napisano 30 styczeń 2004, 12:50
Brak podpisu.
Napisano 30 styczeń 2004, 13:19
Napisano 01 luty 2004, 13:54
Pzdr
Napisano 01 luty 2004, 14:11
cytat:
DJ_Max napisał:
Mozna sie wlamac bez programu:?
Jasne, że można :! Jeżeli będziesz włamywał się za pomocą proga, który wykorzystuje tą czy inną dziurę uznają Cię wtedy za tzw. script kiddie (a to prestiżu nie przynosi). Najlepiej (przed atakiem) przeskanować porty aby zobaczyć, które usułgi są aktywne i dalej ... (na tym skończę
Program bez bugów to czyste lamerstwo :D
Napisano 02 luty 2004, 11:03
cytat:
Filus napisał:
Udzielaj udzielaj !!!!
cytat:
Marcin napisał:
Ąmiało Gall ... 8)
Panowie - nie zapominajcie o regulaminie forum.
IMHO Gall dobrze zrobił, że przerwał swoją "opowieść" - tym bardziej, że jest moderatorem
Kontakt - GG:5365367 / ICQ:245363570
(tylko w sprawach prywatnych - inne pytania proszę zadawać na Forum)
Napisano 02 luty 2004, 15:23
www.hacking.pl
www.t-nas.org
www.cc-team.org
www.unknow.glt.pl
Tam znajdziecie ciekawe faq i e-booki na ten temat
Gadu-Gadu: 4884215
E-mail: qrak@pop.e-wro.pl
Napisano 02 luty 2004, 19:49
cytat:
Oxi napisał:
Panowie - nie zapominajcie o regulaminie forum.
IMHO Gall dobrze zrobił, że przerwał swoją "opowieść" - tym bardziej, że jest moderatorem
To było celowe przerwanie historyjki. Jak już Oxi wspomniał nie mogę zapomnieć, że jestem moderatorem Marcin zresztą też
Do sub0:
Należysz do jakiejś grupy, czy działasz sam :?
cytat:
sub0 napisał
Zresztą tu nikt was nienauczy jak hakować bo tego sie uczy samemu :!
To jest też prawda. Każdy dobry hacker niechętnie dzieli się wiedzą. Trzeba ją niestety zdobywać samemu.
Program bez bugów to czyste lamerstwo :D
Napisano 02 luty 2004, 19:58
cytat:
Marcin napisał:
Ąmiało Gall ... 8)
Z tego co mi wiadomo to podrurznik jest naszym najbardziej znanym hakerem z forum - chyba jako jedeyny się przyznał chłopak :roll:
Do niczego się nie przyznaję:[-X. Jedyne co napiałem to to, że kilka lat temu się w to bawiłem. Dziś można rzec, że w tej dziedzinie jestem na emeryturze[:---]
----------------
Zawsze jest schemat
----------------
Napisano 02 luty 2004, 20:34
cytat:No zgadzam sie z tym.
Gall Anonim napisał:
To było celowe przerwanie historyjki. Jak już Oxi wspomniał nie mogę zapomnieć, że jestem moderatorem Marcin zresztą też
Pisałem to raczej z przymrużeniem oka
cytat:Jak to się mówi: "Ucz się samemu tak jak i my"
Gall Anonim napisał:
To jest też prawda. Każdy dobry hacker niechętnie dzieli się wiedzą. Trzeba ją niestety zdobywać samemu.
cytat:Na emeryturze:? - a mówią, że z tego się nie wyrasta
Podrurznik napisał:
Do niczego się nie przyznaję. Jedyne co napiałem to to, że kilka lat temu się w to bawiłem. Dziś można rzec, że w tej dziedzinie jestem na emeryturze
------------------------
Jutro nie istnieje:! ... kiedy budzisz sie rano jest dzis:!
Napisano 02 luty 2004, 20:58
cytat:
Marcin napisał:
cytat:
Podrurznik napisał:
Do niczego się nie przyznaję. Jedyne co napiałem to to, że kilka lat temu się w to bawiłem. Dziś można rzec, że w tej dziedzinie jestem na emeryturze
Na emeryturze:? - a mówią, że z tego się nie wyrasta
Masz rację, z hackingu człowiek nigdy nie wyrasta. Ale hacking szybko może wyrosnąć z człowieka. Znane dziury zostają załatane, stare sztuczki przestają działać, nowe metody stają się zbyt tajemnicze, a admini robią sie coraz sprytniejsi;)
----------------
Zawsze jest schemat
----------------
Napisano 02 luty 2004, 21:14
cytat:Jak to się mówi, wygrywają zawsze najlepsi:!
podrurznik napisał:
Masz rację, z hackingu człowiek nigdy nie wyrasta. Ale hacking szybko może wyrosnąć z człowieka. Znane dziury zostają załatane, stare sztuczki przestają działać, nowe metody stają się zbyt tajemnicze, a admini robią sie coraz sprytniejsi
Tragedia
------------------------
Jutro nie istnieje:! ... kiedy budzisz sie rano jest dzis:!
Napisano 02 luty 2004, 21:19
Spece od zabezpieczeń stracili by pracę, a symantec zbankrutowałby.
Póki istnieją złodzieje to będzie i policja, a jak narazie nic nie zapowiada upadku tych pierwszych...
W dni powszednie spodziewajcie się mnie wieczorkiem, a w weekendy o każdej porze dnia.
Napisano 02 luty 2004, 22:57
Napisano 03 luty 2004, 00:05
Ciekawe jakby wyglądał świat bez wirusów komputerowych i krakerów?
Póki istnieją złodzieje to będzie i policja, a jak narazie nic nie zapowiada upadku tych pierwszych...
W dni powszednie spodziewajcie się mnie wieczorkiem, a w weekendy o każdej porze dnia.
[/quote
Zgadzam się. Policja, Krakerzy, Włamywacze też z czegoś muszą żyć:cheesy: A robaki, trojany i inne wirusy mają ochote na nasze pliki i e-maile. I nie prędko nas opuszczą...:x
KINGA "Zdobywaj wiedze i pomagaj innym"
Napisano 03 luty 2004, 00:50
cytat:
krzysiek487 napisał:
Ciekawe jakby wyglądał świat bez wirusów komputerowych i krakerów?
...
Masz pewnie na myśli "utopię". Brak złodziei - brak policji, brak chorób - brak lekarzy, brak stłuczek - brak mechaników, brak hakerów - brak ... . Nasza cywilizacja nakręciła koło, którego nie da się już zatrzymać
----------------
Zawsze jest schemat
----------------
Napisano 03 luty 2004, 17:53
cytat:
Ja jak na razie sie nie włamuję i raczej nie zamierzam choć jednak chciałbym co nie co o "tym" wiedzieć.
A wiedze wykorzystać w praktyce
---------------------------------------
gg: 4384950
Zapraszam też tu : www.compzone.up.pl
Napisano 03 luty 2004, 19:31
Napisano 05 luty 2004, 14:53
"Sa tylko 2 zeczy nieskonczone - wszechswiat i ludzka gluopta, choc co do drugiego nie jesem pewien" - Albert Einstein
Napisano 05 luty 2004, 17:32
cytat:
H4m3L napisał:
Jak dla mnie hacking to tylko okres przejsciowy dobrego programisty... To sie tak na prawde wydaje fajne tylko do czasu az sie tego nauczysz, potem sie najzwyczajniej wyrasta z tej zajawki.
"Sa tylko 2 zeczy nieskonczone - wszechswiat i ludzka gluopta, choc co do drugiego nie jesem pewien" - Albert Einstein
Zgadzam się w zupełnosci. Chociaż jakbym umiał hackować to od czasu do czasu w przyszłości bym coś shaczył
...:::Wyskrobał Outlaw:::...
Napisano 06 luty 2004, 10:56
Napisano 06 luty 2004, 13:18
Bo teraz jak na necie widze to taka mieszanka jest nikt nic nie wie ale każdy chce hakować i rozwalać strony. Wszystkie lamy siedzą i zamiast sie uczyć programować to odpalają exploity NIE WIEDZŚC JAK ONE DZIAŁAJŚ na pierwszym lepszym serwerze a potem sie chwalą jacy z nich wielcy hakerzy ! A co do większych "speców" to kilku takich widziałem a kilku znam ... ale niestety jest ich dosyć mało, na necie jest więcej pseudo hakerów i innych tego typu niż ludzi naprawde dobrych
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Temat jest zamknięty