Z tad pobierając plik: [ciach!]
program do zdalnego dostępu na Windowsy Xp i chyba 2000,więcej na tą stronę nie wejdę...
Otóż po pobraniu tego programu i rozpakowaniu co dziwne folder jest pusty,ma ponad 600 kb, i samo archiwum trochę waży...
Natomiast wystarczy tylko otworzyć ten folder , a aktywujemy jakiegoś Worm Blasta 32,który czeka na polecenia z zewnątrz i mi 8 partycji usuneło ładnie mówiąc,zostawił ham tylko dysk c...
Podpiełem trzeci dysk,a miało byc tak pięknie...
Otóż wirus ten tworzy w rejestrze wpis do autostartu DELETEME i po usunieciu to tylko pułapka...
Norton ANTYWIRUS 2004 nie umie go zniszczyć...
polecam tego wirusa,he he...
Życie to faza...
Capcom
Oxi: Moim zdaniem lepiej nie podawać linku do programu, który może komuś tak zaszkodzić.
Strona 1 z 1
Straciłem ponad 140 gb z ośmiu partycji...
Napisano 13 luty 2004, 06:13
cytat:Jestem załamany...
Wiciu napisał:
Bywa i tak, a co to za serwer byl?
--
######WICIU######
###LRU:#260447###
##Slackware Linux##
To na szczęście nie był serwer...
A co do mojego serwera nie wiem kiedy go postawię,bo nie mogę zainstalować ani Mandrake 9.2 ani 10 beta,ani Red Hata 9,ani Auroxa 9.1
Życie to faza...
Capcom
Napisano 13 luty 2004, 16:17
cytat:Do tego trzeba mieć te partycje, a ja zrobiłem od nowa i wszystkie są sformatowane...
sub0 napisał:
Próbowałeś jakoś zrekonstruować te partycje ? Czymś do przywracania danych z dysku ?
Gadu-Gadu: 4884215
E-mail: qrak@pop.e-wro.pl
Nic się juz nie da zrobić...
Życie to faza...
Capcom
Napisano 13 luty 2004, 16:42
cytat:
Capcom napisał:
cytat:Do tego trzeba mieć te partycje, a ja zrobiłem od nowa i wszystkie są sformatowane...
sub0 napisał:
Próbowałeś jakoś zrekonstruować te partycje ? Czymś do przywracania danych z dysku ?
Capcom - samo zniknięcie partycji wcale nie oznacza utraty wszystkich danych. Można próbować je odzyskać odpowiednim programem.
Ale najlepiej nic nie zmieniać na takim dysku po utracie danych - a możliwe, że Ty już sobie zamazałeś to co mógłbyś odzyskać :-k
Kontakt - GG:5365367 / ICQ:245363570
(tylko w sprawach prywatnych - inne pytania proszę zadawać na Forum)
Napisano 14 luty 2004, 12:28
cytat:No na pewno bo juz mam dużo danych
Oxi napisał:
cytat:
Capcom napisał:
sub0 napisał:
Capcom - samo zniknięcie partycji wcale nie oznacza utraty wszystkich danych. Można próbować je odzyskać odpowiednim programem.
Ale najlepiej nic nie zmieniać na takim dysku po utracie danych - a możliwe, że Ty już sobie zamazałeś to co mógłbyś odzyskać :-k
Kontakt - GG:5365367 / ICQ:245363570
(tylko w sprawach prywatnych - inne pytania proszę zadawać na Forum)
Capcom
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Temat jest zamknięty