Strona 1 z 1
Hakerzy......! Zapraszam do mojego raju....
Napisano 15 luty 2004, 14:13
...dawno mnie tu nie było i nie mogłem odpowiedzieć na wasze szydercze wypowiedzi na temat mojego ostatniego posta! Tępię takich jak wy! Administratorzy! Słuchajcie!! Opublikujcie mój IP z którego wysyłam tego posta, żeby nie było wątpliwości, że ja to nie ja....!
I zaatakujcie mojego kompa.... w komie mam po pierwsze trojana netbus oraz subzero. Możecie wykożystać to, że mój komp jest zainfekowany tymi 2 trojanami. Jak chcecie inaczej... to moge nawet wyłączyć zapore ogniową jeżli to krępuje wasze ręce... :twisted: możecie próbować wszystkiego...... otwarte porty tylko na Was czekają!
Napisano 15 luty 2004, 14:44
cytat:
megapage napisał:
...dawno mnie tu nie było i nie mogłem odpowiedzieć na wasze szydercze wypowiedzi na temat mojego ostatniego posta! Tępię takich jak wy! Administratorzy! Słuchajcie!! Opublikujcie mój IP z którego wysyłam tego posta, żeby nie było wątpliwości, że ja to nie ja....!I zaatakujcie mojego kompa.... w komie mam po pierwsze trojana netbus oraz subzero. Możecie wykożystać to, że mój komp jest zainfekowany tymi 2 trojanami. Jak chcecie inaczej... to moge nawet wyłączyć zapore ogniową jeżli to krępuje wasze ręce... :twisted: możecie próbować wszystkiego...... otwarte porty tylko na Was czekają!
Admin: Dlaczego sam nie podasz IP? Oczywiście, jeśli go nie znasz mogę podać go ja...
Czy on jest na coś poważnego chory bo wygląda na problemy z głową...???
Gadu-Gadu: 4884215
E-mail: qrak@pop.e-wro.pl
"Everybody was a lamer, before they become ELITE"
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Temat jest zamknięty