Nie dawno daliście kurs programu dla telefonu nokia. Super sprawa, ale może rozszeżycie w gazecie temat telefonów komurkowych. Mam na myśli upgrade softu, zdejmowanie simlock, itp. Co wy na to?
Strona 1 z 1
Telefony
Napisano 08 październik 2003, 09:36
cytat:
podrurznik napisał:
Nie dawno daliście kurs programu dla telefonu nokia. Super sprawa, ale może rozszeżycie w gazecie temat telefonów komurkowych. Mam na myśli upgrade softu, zdejmowanie simlock, itp. Co wy na to?
O tym mozesz poczytac w poswieconych telefoni czasopismach.
--
WICIU
LRU:#260447
Napisano 08 październik 2003, 14:28
Napisano 12 październik 2003, 09:34
cytat:
podrurznik napisał:
Po pierwsze komórkowych pisze się przez ó zamknięte...
A co do ego pomysłu to mam właściwie dwa zdania: właściwie fajnie by bło nauczyć się i dowiedizeć paru ciekawychg rzeczy, chodźby dokładnej budowy telefony, ale z drugiej stray pełno tego typu rzeczy jest w necie więc to chyba marnotractwo stron... no ja nie wiem, ale rozważcie do dokładnie...
Copyright © 2003 Abdel Adrian
Napisano 16 październik 2003, 08:43
cytat:
Abdel Adrian napisał:
cytat:
podrurznik napisał:
Po pierwsze komórkowych pisze się przez ó zamknięte...
Copyright © 2003 Abdel Adrian
A podrurznik przez ó i ż :cheesy:
Napisano 16 październik 2003, 08:46
cytat:
MP1 napisał:
A może kurs wykonywania połączeń telefonicznych przez net?
* MP1 * http://www.mp1.prv.pl *
Tak. Tobie na pewno by się przydał:D
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Temat jest zamknięty