Ale cieniasy jesteście....
Napisano 17 luty 2004, 10:58
Nara wam! To miejsce na forum powinno się nazywać Lammering, a nie Hacking! Buhahahaha.....
Napisano 17 luty 2004, 11:16
"Podstawowa Prawda Informatyki: Jeżeli opanowałeś już wszystkie możliwe wyjątki, to zapomnisz do jakich reguł się one odnoszą."
Napisano 17 luty 2004, 12:12
heh pobawic ?? nie no niezly z ciebie lolas :P teraz zapewne wiekszosc z wypowiadajacych sie osob na tym forum bierze cie za głupka czy tam jak to ladnie ujoles "palanta" ;] to nie jest miejsce na wyzalanie sie tylko na poruszanie tematow zwiazanych z tematyka haking.
Napisano 17 luty 2004, 13:52
cytat:
megapage napisał:
....ja chciałem się tylko z wami pobawić, a wy mnie bierzecie za jakiegość głupka, palanta itp. Po co wam tu to forum, jeżeli i tak nic się ciekawego się tu nie nauczyliście!? Większych lamerów od was nie widziałem.... Popełniłem radykalny błąd pisząc we wcześniejszych postach do was "hakerzy"! 8)
Nara wam! To miejsce na forum powinno się nazywać Lammering, a nie Hacking! Buhahahaha.....
Słuchaj czy nie trzeba było pisać od razu o co ci chodzi tylko szukałeś taniej sensacji?
Trzeba było napisać włamcie mi się na kompa testuje zabezpieczenia chyba inaczej by to było odebrane?
A nie wyzywać kogoś od lamerów. Dam ci dobrą rade nie podskakuj bo ktoś ci coś naprawdę zrobi!:x
Asdef
Napisano 17 luty 2004, 13:53
cytat:
megapage napisał:
....ja chciałem się tylko z wami pobawić, a wy mnie bierzecie za jakiegość głupka, palanta itp. Po co wam tu to forum, jeżeli i tak nic się ciekawego się tu nie nauczyliście!? Większych lamerów od was nie widziałem.... Popełniłem radykalny błąd pisząc we wcześniejszych postach do was "hakerzy"! 8)
No cusz ... niektórzy tacy są ... wydaje im sie że są wielkimi hakerami a są mega lamerami. I wątpie żeby ktoś tu był lamerem prucz ciebie... to forum odwiedzają gumisie,ludzie cc-team i inni którym ty nie dorastasz do pięt ! I sprawdz co oznacza słowo "lamer" bo go jak widać źle urzywasz [:/]
Gadu-Gadu: 4884215
E-mail: qrak@pop.e-wro.pl
Napisano 17 luty 2004, 15:04
cytat:
megapage napisał:
O jednego cwaniaczka mniej. Nie będzie przynajmniej zaśmiecał na Forum bezsensownymi postami. A co do zabawy to chyba pomylił Forum Eksperta z przedszkolem, bo być może dzieci odpowiedzą mu kto jest lamer a kto haker. Bo widocznie "boroczek" nie jest dostatecznie tego świadom: kto, co, gdzie, jak, po co :mlotek2: :lolmao: :lolmao: :lolmao:
Kinga
"Komputer służy do tego, aby ułatwić ci pracę, której bez niego w ogóle byś nie miał"
"Zdobywaj wiedze i pomagaj innym"
Napisano 17 luty 2004, 15:31
cytat:
megapage napisał:
Według mnie to pomyliłeś Forum. Jak chcesz się z kimś pobawić to idź do tych którzy się tym zajmują "zawodowo". Jak cieę sprawdzą to na pewno z tobą się zabawią.
---------------------------------
..::NeVeS::..
---------------------------------
Życie to śmierć, śmierć to życie.
Napisano 17 luty 2004, 15:33
Gadu-Gadu: 4884215
E-mail: qrak@pop.e-wro.pl
Napisano 17 luty 2004, 17:04
cytat:To ty jesteś (bez obrazy) frajerem...
megapage napisał:
Usiądz i pomyśl dlaczego...
Uważasz się za kozaka ?
Proponuję Ci dobrowolne opuszczenie FORUM,bo z takimi postami szybko możesz przegiąć pałę i przymusowo opóścić FORUM,co narobiło by Ci kichy przed wszystkimi...
HE HE
P.S Jak już wymyślisz dlaczego jesteś frajerem koniecznie napisz...
Wszyscy wiedzą o co chodzi...
A zamiast dymić na FORUM najlepszego czasopisma Komputerowego w Polsce,zacznij walić głową o mur...
Taką ocenę zachowuje się dla siebie...
8)
Życie to faza...
Capcom
Napisano 17 luty 2004, 19:17
cytat:
Capcom napisał:
P.S Jak już wymyślisz dlaczego jesteś frajerem koniecznie napisz...
Ciekawe czy napisze:?
cytat:
Capcom napisał:
A zamiast dymić na FORUM najlepszego czasopisma Komputerowego w Polsce,zacznij walić głową o mur...
To jest to :ok:
Napisano 17 luty 2004, 23:04
Pretender
Napisano 18 luty 2004, 00:11
cytat:
megapage napisał:
Nie skomentuje wypowiedzi tego chloptasia bo i tak wszystko cenzura wytnie:) Powiem tylko grzecznie: bujaj sie!!
A pobawic to sie wole z fajna laseczka niz z Toba...
Wszystko da sie zrobić - nie bój sie młotka i przecinaka;)/GG:4573402/# POZDROWIONKA # http://www.ks-ekspert.pl/forum/topic.asp?T...545&whichpage=1
Napisano 18 luty 2004, 00:17
Kinga
"Komputer służy do tego, aby ułatwić ci pracę, której bez niego w ogóle byś nie miał"
"Zdobywaj wiedze i pomagaj innym"
Napisano 18 luty 2004, 08:57
Pozdro for All
Napisano 18 luty 2004, 14:25
Zresztą tą wypowiedzią zrobiłes z siebie po prostu lamera, a co wynika z wypowiedzi użytkowników forum większość cię uważa za lamera. A w przypadku lamerów jest tak samo jak w przypadku hakerów, ktoś cię za niego musi uważać abyś nim był, samemu na siebie nie wydaje sie sądów.
Napisano 18 luty 2004, 15:20
cytat:
Adellon napisał:
Dobra mozesz być hakerem tylko zapomniałes o jednym; hakerem się jest gdy inni cię za niego uważają. :roll:
Zresztą tą wypowiedzią zrobiłes z siebie po prostu lamera, a co wynika z wypowiedzi użytkowników forum większość cię uważa za lamera. A w przypadku lamerów jest tak samo jak w przypadku hakerów, ktoś cię za niego musi uważać abyś nim był, samemu na siebie nie wydaje sie sądów.
masz rację w 100%
Asdef
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Temat jest zamknięty