Strona 1 z 1
SIM PLUS
Napisano 19 luty 2004, 19:07
cytat:A jakie kody znacie - na darmowe sms:?
wyskacz napisał:
Zna ktoś stronke gdzie można za friko doładować sobie konto albo chociaż odblokować wychodzące?
hehe może wydaje sie to głópie pytanie ale tak tylko z ciekawości :D
OCZYWIĄCIE MAM SIMPLUSA
wyskacz&company ?
4705524
Czy są wogóle na Ere:? - tu pytam całkiem serio, bo nigdy się nie spotkałem z czyms takim na tą sieć:!
------------------------
Jutro nie istnieje:! ... kiedy budzisz sie rano jest dzis:!
Napisano 19 luty 2004, 20:43
Znalazłem kiedyś w necie taki programik, generujący kody do komórek (simplus, tak-tak oraz pop) - w wersji niezarejestrowanej można było wygenerować 5 kodów - i jeden działał:! Nie pamiętam niestety stronki, a rejestrować mi się nie chciało, a szkoda 
-------------------------
Gdy twój Windows zwiesi się,
Zainstaluj Linux - jak we śnie!!!
-------------------------
Gdy twój Windows zwiesi się,
Zainstaluj Linux - jak we śnie!!!
Napisano 21 luty 2004, 14:59
tak ps. jak byś próbował metodą na chybił trafił i byś trafił to gdy ktoś kupi sobie kartę z takim nr i mu nie zadziała to będzie rreklamował a wtedy operator zobaczy kto sobie takim nr doładował wcześniej kartę i ...
-----------------------
Bełdzio
Delphi Rules:)
www : beldzio.prv.pl
mail: beldzio@sciaga.net
Oferty pracy, współpracy, oferty matrymonialne, albo jak chcesz Gadu-Gadu 3183960
-----------------------
Bełdzio
Delphi Rules:)
www : beldzio.prv.pl
mail: beldzio@sciaga.net
Oferty pracy, współpracy, oferty matrymonialne, albo jak chcesz Gadu-Gadu 3183960
Napisano 22 luty 2004, 01:59
cytat:
wyskacz napisał:
Zna ktoś stronke gdzie można za friko doładować sobie konto albo chociaż odblokować wychodzące?
hehe może wydaje sie to głópie pytanie ale tak tylko z ciekawości :D
OCZYWIĄCIE MAM SIMPLUSA
wyskacz&company ?
4705524
Ludzie!!! Nie wierzcie w te bujdy... operatorzy komorkowi maja swietnych inzynierow i ciezko przejsc zabezpieczenia jakie przygotowali... Jedyne co odblokuje Ci Simplusa, czy inne sieci to kod... 14 magicznych cyferek ulozonych wedlug algorytmu zmienianego skrupulatnie co jakis czas tak aby nie mozna bylo opracowac generatora... Tak szczerze to wole juz trafic 6ke w totolotka bo szansa jest 1000 razy!!! wieksza no i wygrana tez...Mam Simplusa od 4 lat i ze sto kart i ladnie widac , ze przez ten czas numery nie maja jakiejs logicznej kolejnosci... nawet moj profesor od statystyki matematycznej zzielenial... Jeszcze raz powtarzam...Jesli masz umiejetnosci NEO to masz szanse na karte, ale czy nie lepiej wlamac sie na strone banku?taka sama szansa...
Wszystko da sie zrobić - nie bój sie młotka i przecinaka;)/GG:4573402/# POZDROWIONKA # [url="http://"http://www.ks-ekspert.pl/forum/topic.asp?TOPIC_ID=4545&whichpage=1"] =>>CIEKAWY LINK !!![/url]
Napisano 22 luty 2004, 21:28
To daładowanie za darmo zwykle poleg na otrzymywaniu płatnych sms-ów z tych stron i jak się uzbiera 50 zł to nieby doładowują tym twoje konto, ja jednak w to nie wierze.
---------------------------------
..::NeVeS::.. www.neves.prv.pl
Życie to śmierć, śmierć to życie.
..::NeVeS::.. www.neves.prv.pl
Życie to śmierć, śmierć to życie.
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|