Komputer Świat Ekspert - Forum: Licznik do roweru - Komputer Świat Ekspert - Forum

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Licznik do roweru sigma sport 300

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Nivek 

  • persona non grata
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 446
  • Rejestracja: 12-kwiecień 04

Napisano 29 czerwiec 2005, 17:19

Ostatnio zmienilem rower i niestety kola w nowym rowerze sa wieksze od poprzednika co za tym idzie trzeba zmienic ustawienia w liczniku jednakze nie mam instrukcji do niego :/ Moze ktos ma taki licznik z instrukcja i moze mi podac co nalezy tam wpisac ? Szukalem na googlach ale tam pustki :P zreszta licznik ma z ok 4-5lat nie pamietam dokladnie jego nazwa to Sigma Sport 300

ludzie help :D :P
0

#0 Bot Reklamowy

  • Grupa: Reklama

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   TouchThis 

  • Only Human
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 494
  • Rejestracja: 12-październik 03

Napisano 29 czerwiec 2005, 17:29

Użytkownik nivek dnia 29.06.2005 17:19 napisał

Ostatnio zmienilem rower i niestety kola w nowym rowerze sa wieksze od poprzednika co za tym idzie trzeba zmienic ustawienia w liczniku jednakze nie mam instrukcji do niego :/ Moze ktos ma taki licznik z instrukcja i moze mi podac co nalezy tam wpisac ? Szukalem na googlach ale tam pustki :P zreszta licznik ma z ok 4-5lat nie pamietam dokladnie jego nazwa to Sigma Sport 300

ludzie help :D :P
Wyświetl post


Za licznikiem powinna być taka mała gumowa naciskałka ( :P ) naciskasz to, przy3mujesz 5 sekund i wyskoczy ustawianie rozmiaru koła, wprowadzasz rozmiar w CM i zatwierdzasz. Wszystko ;)

Użytkownik TouchThis edytował ten post 29 czerwiec 2005, 17:29

To co napisałem wyżej TO TYLKO MOJA SUBIEKTYWNA OPINIA, nie musisz sie z nią zgadzać.
Zobacz mój stary PROGRAM. Projekt został porzucony.
TT Server || Darmowy Katalog Stron || TouchThis Undernet
0

#0 Bot Reklamowy

  • Grupa: Reklama

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Doniu1 

  • Ich hab’ keine Lust...
  • PipPipPip
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 1592
  • Rejestracja: 31-sierpień 04

Napisano 29 czerwiec 2005, 23:46

albo idziesz do pierwszego lepszego sklepu rowerowego i poprosisz aby ci podali instrukcje od takiego licznika lub podobnego:D
Jak kupilismy sobie dvd do domu to nie mielismy instrukcji po polsku wiec poszliszmy do sklepu nie dla idiotów i wyjelismy sobie instrukcje z takiego własnie samego odtwarzacza dvd:P to nie było złodziejstwo:P My tylko pozyczlismy na wieczne nieoddanie:P:P:P

A moze w intenecie jest gdziesz instrukcja:>
Ich habe keine Lust etwas zu kauen... Denn ich hab’ keine Lust es zu verdauen...
Hab’ keine Lust mich zu wiegen... Hab’ keine Lust im Fett zu liegen
Mir ist kalt, so kalt... Mir ist kalt
Rammstein - Keine Lust [Reise Reise]
0

#0 Bot Reklamowy

  • Grupa: Reklama

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Nivek 

  • persona non grata
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 446
  • Rejestracja: 12-kwiecień 04

Napisano 30 czerwiec 2005, 12:48

Touch dzieki nei wiedzialem ze to tylko o dl chodzilo :P

w sklepach nie sprzedaja tego licznika, a co tego "pozyczenia" to OMG :>
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Marek_ 

  • Emeryt
  • PipPip
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 609
  • Rejestracja: 06-marzec 04

Napisano 30 czerwiec 2005, 20:57

Użytkownik Doniu1 dnia 29.06.2005 23:46 napisał

"to nie było złodziejstwo:P My tylko pozyczlismy na wieczne nieoddanie:P:P:P"


Masz racje, to nie było złodziejstwo, tylko kradziejstwo.
Wystarczyło podejść do gostka z obsługi działu i poprosić o z kserowanie i na koniec podziękować.
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Anej 

  • Uczestnik
  • PipPip
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 883
  • Rejestracja: 31-październik 04

Napisano 02 lipiec 2005, 21:28

Naszczęście mam podobny licznik
Wprowadzenie obwodu koła
1. zmierzyć obwód koła w [cm], albo lepiej średnicę i pomnozyć przez 3,14
2. przycisnąć znajdujący się pod spodem licznika szary przycisk przez conajmniej 3 sekundy na wyswietlaczu pojawi się ostatnio wprowadzona średnica koła, jej pierwsza cyfra zacznie migać.
3. naciskać przecisk SIZE w tylnej częsci licznika, aż ustawi się odpowiednia cyfra.
4. wcisnąć szary przycisk - zacznie migać następna cyfra
5. wprowadzić podobnie następne cyfry
6. po wprowadzeniu wszystkich cyfr wcisnąć na krótko szary przycisk
------------
Anej
0

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych


Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox

wojtek0569  : (17 grudzień 2014 - 16:05) No i znowu atak botów :(
dawido90  : (14 grudzień 2014 - 08:25) również pozdrawia ;)
Uno  : (09 grudzień 2014 - 12:53) I ja pozdrawiam :)
Pretender  : (06 grudzień 2014 - 21:24) pozdrawiam dziadków :))))
Pretender  : (06 grudzień 2014 - 21:24) elitarne forum przestało istniec ;)
Pretender  : (06 grudzień 2014 - 21:24) nudy nudy :))) nic sie nie zmieniło
wojtek0569  : (04 grudzień 2014 - 22:19) Bywa :D
rzeznia22  : (04 grudzień 2014 - 09:57) Nie wiedziałem, że tu jeszcze zajrzę ;) Masa czasu...
rzeznia22  : (04 grudzień 2014 - 09:51) ohoho, widzę jeszcze są ludzie ze starej ekipy! :D
wojtek0569  : (17 październik 2014 - 19:19) Spamerzy generują ruch na forum :D
tomek10861  : (10 październik 2014 - 20:54) Że też ktoś płaci za serwer
tomek10861  : (10 październik 2014 - 20:54) Lat minęło a forum dalej istnieje :)
wojtek0569  : (10 październik 2014 - 18:29) :) Ho!
Grejpfrut14  : (09 październik 2014 - 19:10) hoho
wojtek0569  : (08 październik 2014 - 15:37) OGŁOSZENIE: Ludzie! Nie odkopujcie tematów które maja po 2lata!
wojtek0569  : (08 październik 2014 - 15:36) Podobno do końca roku fora moja być połączone :)
Ferrari  : (04 październik 2014 - 23:48) Tylko pozycjonerzy ratują to forum i piszą posty :lol:
dawido90  : (29 wrzesień 2014 - 21:19) ja 'zaledwie' 7
dawido90  : (29 wrzesień 2014 - 21:17) Już ponad 10 lat :D
EnDrJu_G  : (29 wrzesień 2014 - 17:42) Tylko ten nick mógłbym zmienić :D
Rozszerz pole shoutboxa

DIGDIP