Powielanie exploitami w necie jest legalne co do syfu typu cracki/seriale etc. to sie mozna zgodzic, ale bezsensu ze w takiej kategori jak 'Haking' nie mozna poruszac budowy exploitow itd. pewnie rootkitow, backdorow itp. tez nie bedzie mozna :P to juz polece wam zmiane tytulu tej kategorii bo to sie mija z celem chyba ze chcecie ciagle rozmawiac na tak banalne problemy zwiazane z brutusami, anonimowymi mailami, power gg czy tez "Jak założyć hasło na folder w win me"
Btw. mam nadzieje ze nie zostanie to usuniete lecz przemyslane ;]
-] Team NAS [-
www.t-nas.org
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
Zadna glupia coca-cola nie zastapi mi jabola
Strona 1 z 1
Troche mi to nie pasi...
Napisano 19 luty 2004, 22:39
cytat:Wszystko w tym dziale i na tym FORUM przechodzi system moderacji sprawdzający legalność ewentualnych LINKÓW,programów z internetu,itp oraz podlega CENZURZE...
alkeniu napisał:
Powielanie exploitami w necie jest legalne co do syfu typu cracki/seriale etc. to sie mozna zgodzic, ale bezsensu ze w takiej kategori jak 'Haking' nie mozna poruszac budowy exploitow itd. pewnie rootkitow, backdorow itp. tez nie bedzie mozna :P to juz polece wam zmiane tytulu tej kategorii bo to sie mija z celem chyba ze chcecie ciagle rozmawiac na tak banalne problemy zwiazane z brutusami, anonimowymi mailami, power gg czy tez "Jak założyć hasło na folder w win me"
-] Team NAS [-
www.t-nas.org
POWÓD:
KOMPUTER ĄWIAT I KOMPUTER ĄWIAT EKSPERT SŚ NAJLEPSZYMI W POLSCE MAGAZYNAMI KOMPUTEROWYMI
Życie to faza...
Capcom
Napisano 20 luty 2004, 00:19
cytat:
alkeniu napisał:
[...] to juz polece wam zmiane tytulu tej kategorii bo to sie mija z celem [...]
W sumie ten dział bardziej miał dotyczyć bezpieczeństwa niż samego hakingu - ale to się jeszcze musi chyba dograć...
A tak poza tym - to usunięto jakiś Twój post czy tylko tak piszesz ?
cytat:
Nie było żadnego powodu aby usuwać Twoją wypowiedź
Kontakt - GG:5365367 / ICQ:245363570
(tylko w sprawach prywatnych - inne pytania proszę zadawać na Forum)
Napisano 20 luty 2004, 09:07
cytat:
krzysiek487 napisał:
Następny nowy co chce Ekspertów uczyć. :x
Proszę czekać. Trwa uruchamianie programu...
gg: 4926624
Coz, rozumiem twoje oburzenie, przeciez ty ty, brak mi superlatyw.....:roll: ty wszystko wiesz:P
--
######WICIU######
###LRU:#260447###
## GG: 1705424 ##
##Slackware Linux##
Napisano 20 luty 2004, 13:23
krzysiek487 nie mam zamiaru nikogo uczyc ja tylko stwierdzilem fakt jak usunieto mi przy jednej wypowiedzi link do splota na windowsy seri NT, ktory tyczyl sie tematu techniki zwanej Dosem ;] i troche mnie to zirytowalo ze exploity wsadzono do jednej beczki z crackami warezami i tymi no serialami:) jestem ciekaw jak by zareagowali na linka z skanerem 'satan' 
-] Team NAS [-
www.t-nas.org
-] Team NAS [-
www.t-nas.org
Napisano 24 luty 2004, 16:26
cytat:
alkeniu napisał:
krzysiek487 nie mam zamiaru nikogo uczyc ja tylko stwierdzilem fakt jak usunieto mi przy jednej wypowiedzi link do splota na windowsy seri NT, ktory tyczyl sie tematu techniki zwanej Dosem ;] i troche mnie to zirytowalo ze exploity wsadzono do jednej beczki z crackami warezami i tymi no serialami:) jestem ciekaw jak by zareagowali na linka z skanerem 'satan'
-] Team NAS [-
www.t-nas.org
Kto jest tym zainteresowany i tak to sobie znajdzie, nie widzę problemu.
//-----------------------
:.->Dzikens<-.:
gg:2815228
Y!M id: dzikens_wd
Napisano 24 luty 2004, 20:14
ojej nie lykasz tego ;] tu chodzi oto ze mi sie nie podobalo ze wsadzono exploity do jednej beczki z crackami, serialami etc. Tu lata o 'haking and cracking' ale to sie juz wyjasnilo wiec chyba mozna to zamknac ;]
# - - - - - - - - - - - #
-] Team NAS [-
www.t-nas.org
-] Team NAS [-
www.t-nas.org