-
11 stron
- « Pierwsza
- ←
- 9
- 10
- 11
Opera
Napisano 09 luty 2009, 11:51
There is a road to freedom. Its milestones are Obedience, Endeavor, Honesty, Order, Cleanliness, Sobriety, Truthfulness, Sacrifice, and love of the Fatherland.
Napisano 04 marzec 2009, 17:41
Napisano 30 marzec 2009, 10:54
+wszystko jest co trzeba (nie trzeba oddzielnie nstalować wszystkiego... jak u FX)
+super poczta
+można uruchamiać zamiast instalować dodatki
+(tylko w wersji 10.00!) Fukncja turbo
+Mowa (tylko tak dalej, a zajdzie może za kilka lat na PL język?)
+"kosz" (jak ktoś nie wie, jest to po prawej stronie z zakładkami)
+dużo "stylów"
Napisano 16 maj 2009, 23:23
WindowsXP+Linux Debian 5 Squeeze + LXDE
Sansa Clip 2Gb + Philips SHE 9500
It's nice to be importand but it's more importand to be nice
Napisano 17 maj 2009, 16:48
Ale mam problemy jak poprzednik - o ile wersja na Win32 jest super, tak na Linuksie jest gorzej, a posiadam tylko ten system. Przeglądarka czasami potrafi zeżreć nagle 100% zasobów procesora, bądź sie wylączyc. Ale są to sporadyczne przypadki, także nie jest najgorzej... chociaż takie coś nie powinno mieć miejsca - przez takie problemy ludzie nie będą chętnie przeskakiwać na darmowy system...
Napisano 17 maj 2009, 18:34
Napisano 02 wrzesień 2009, 20:58
Lista zmian (Windows) - EN
Lista zmian (Linux) - EN
Najważniejsze zmiany, rzucające się w oczy to Opera Turbo (wbudowany przełącznik do proxy firmy Opera), możliwość ustawienia ilości zakładek Szybkiego Wybierania, ułatwiona synchronizacja, sprawdzanie pisowni oraz na linuksie - wbudowany język pl (a nie jak wcześniej do doinstalowania) oraz poprawiony moduł aktualizacyjny przy polskim pliku językowym. A Wy co sądzicie o tej wersji?
Napisano 05 wrzesień 2009, 12:50
Użytkownik Ferrari dnia 09.02.2009 12:51 napisał
http://www.favbrowser.pl/2009/02/carakan-n...ript-dla-opery/
"Gdybym miał wybierać między kobietą w moherowym berecie a publicystą Gazety Wyborczej,
to duchowo bliżej mi do tej kobiety". W. Kilar
Zasada działania tarczy antyrakietowej || Kartonwork
Napisano 18 kwiecień 2010, 22:35
opera niezła może i jest ale przydałoby sie kilka naprawdę usprawniaczy i eliminacja pewnych błędów nie będących bugami jako takimi
w każdym razie teraz dla deweloperów opery powinien zostać tylko i wyłącznie duży i solidny BAT! mowa oczywiście o operze 10.50 i wyższych. koszmarne wersje, może i jakieś błędy są naprawione ale jak to wszystko inne działa - koszmar. crashuje się dość często na stronach z playerami od 'windows media player', jak mam otwartą stronę i okienko komunikatora to po zminimalizowaniu okna komunikatora zostaje ono odbite w oknie przeglądarki i przełączenie na inną kartę dopiero je likwiduje. jeszcze kilka błędów typu crash i wszystkie 30+ kart poszło do kosza pomimo systemu do tego typu sytuacji przeznaczonego. Przesiadłem się na 10.10, poczekam jednak na wersję stabilniejszą. no i ta automatyczna instalacja nowej wersji której nie da się anulować..
jak tak dalej pójdzie to znów zakróluje u mnie firefox
Użytkownik v0lt edytował ten post 18 kwiecień 2010, 22:37
Napisano 19 kwiecień 2010, 12:01
// Edytowano
@niżej: U mnie właśnie Opera startuje szybciej niż Firefox
Bykom - STOP! Promuj akcję, bądź Polakiem.
Napisano 19 kwiecień 2010, 15:01
There is a road to freedom. Its milestones are Obedience, Endeavor, Honesty, Order, Cleanliness, Sobriety, Truthfulness, Sacrifice, and love of the Fatherland.
-
11 stron
- « Pierwsza
- ←
- 9
- 10
- 11
Szybka odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|