Przydałby się dobry polski kurs Visual C++, najlepszego na świecie kompilatora języka C++. Kurs dotyczyłby głównie programowania z użyciem bibliotek OpenGl, a generalnie tworzenia gier. Z tego co wiem najlepiej do gier nadaje się VC++(na nim powstaje ok. 90% gier), więc dlatego sądzę że kurs tego języku programowania powinien zostać zamieszczony w EKSPERCIE, a pod koniec kursu możnaby było zrobić *KONKURS* na najlepszą GRĘ. Proszę rozważenie tego pomysłu.
Nikez z Żnina
Simm32_x ==><==
Strona 1 z 1
>>KONKURS NA NAJLEPSZŚ GRĘ<<
Napisano 11 październik 2003, 15:03
Napisano 11 październik 2003, 15:37
Napisano 12 październik 2003, 15:14
cytat:
MP1 napisał:
Mam na dysku i zamierzam zainstalować.
* MP1 * http://www.mp1.prv.pl *
Brawo. Widać postępy :twisted:
Napisano 15 październik 2003, 17:33
cytat:
Simm32_X napisał:
Przydałby się dobry polski kurs Visual C++, najlepszego na świecie kompilatora języka C++. Kurs dotyczyłby głównie programowania z użyciem bibliotek OpenGl, a generalnie tworzenia gier. Z tego co wiem najlepiej do gier nadaje się VC++(na nim powstaje ok. 90% gier), więc dlatego sądzę że kurs tego języku programowania powinien zostać zamieszczony w EKSPERCIE, a pod koniec kursu możnaby było zrobić *KONKURS* na najlepszą GRĘ. Proszę rozważenie tego pomysłu.
Nikez z Żnina
Simm32_x ==><==
Visual C++ NIE JEST NAJLEPSZYM KOMPILATOREM.
Napisano 16 październik 2003, 09:25
cytat:Ąwietny pomysł, mimo że nie jestem zbyt dobrym programisto to i tak dobrze mieć taki kurs. Kupować książki mija się z celem (najcęściej II tomy po100zł).
Simm32_X napisał:
Nikez z Żnina
Simm32_x ==><==
Napisano 16 październik 2003, 10:58
cytat:
Steryd napisał:
Ąwietny pomysł, mimo że nie jestem zbyt dobrym programisto to i tak dobrze mieć taki kurs. Kupować książki mija się z celem (najcęściej II tomy po100zł).
To wcale nie mija się z celem.
Porównaj sobie ile materiału masz w takich dwóch tomach a ile w gazetce. Jeśli byś chciał w gazetce uzbierać tyle samo to byś na nią wydał pewnie kilkanaście razy więcej niż na te książki.
Kurs w gazecie może dać Ci tylko pewne pojęcie o danym języku - reszte musisz i tak znaleźć gdzie indziej (książki, internet).
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Temat jest zamknięty