P.S. Spróbujcie - może Wam też się uda zaznaczyć fragment tekstu. Jak nie, to mogę nagrać jakiś filmik edukacyjny dla Was :D Życze powodzenia
Strona 1 z 1
Acrobat Reader
Napisano 11 październik 2003, 15:23
No, w tekście na str. 26 o kopiowaniu teksu w Acrobacie popełniliście ogromny błąd. Nie wiem, skąd wzieliście autora, ale istnieje możliwość kopiowania fragmentów tekstu. Powiem więcej - średnio-rozgarnięty "redaktor" powinien sprawdzić, jakie funkcje są dostępne na pasu narzędzi i w menu. Między innymi jest coś takiego, co nazywa się "Select Text". Spróbujcie zgadnąć, do czego to służy? :D Jak na mój gust nazwa mówi wszystko, ale widać dla "ekspertów" z Waszej redakcji trzeba to jeszcze bardziej zaznaczyć.
P.S. Spróbujcie - może Wam też się uda zaznaczyć fragment tekstu. Jak nie, to mogę nagrać jakiś filmik edukacyjny dla Was :D Życze powodzenia
Napisano 11 październik 2003, 15:31
Napisano 11 październik 2003, 15:36
Napisano 11 październik 2003, 15:57
Za powtórke wielkie sorry, ale nie korzystam z forum i nie wiem, co jest. Pobieżnie obejżałem tematy i nic nie wskazywało na to, że gdzieś to znajde... Ale skoro chodzi o tamten temat na forum, to jak dla mnie odpowiedź pana Łukasza Ośmiałowskiego jest (nieudaną) próbą ukrycia swojej (albo raczej autora tej porady, bo nie wiem, kto nim był) niewiedzy w zakresie użytkowania Acrobat Readera... Hmm... po prostu trafili, moim zdaniem, z tytułem "Nieznane możliwości programów" - chociaż w innym kontekście niż zamieżali :]
Jeżeli chodzi o to, że w redakcji mają inną wersje Acrobat Readera - owszem, na screenie obok porady to nie jest szóstka, którą ja mam zainstalowaną, ale narzędzie jest i tak - dolny pasek narzędzi, trzecia ikona od lewej
Jeżeli chodzi o to, że w redakcji mają inną wersje Acrobat Readera - owszem, na screenie obok porady to nie jest szóstka, którą ja mam zainstalowaną, ale narzędzie jest i tak - dolny pasek narzędzi, trzecia ikona od lewej
Napisano 13 październik 2003, 22:19
Cóż, to demokratyczne forum i każdy ma prawo do swojego zdania. Ja wyjaśnienie zamieściłem i nie będę sie powtarzał
(miło ze forumowicze mnie wyręczyli, thx i pozdrawiam:)
Pozostaje mieć tylko nadzieję, że reszta porad oraz numeru była bardziej satysfakcjonująca;)
Łukasz Ośmiałowski [KĄE]
Pozostaje mieć tylko nadzieję, że reszta porad oraz numeru była bardziej satysfakcjonująca;)
Łukasz Ośmiałowski [KĄE]
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Temat jest zamknięty