troszeczke krytyki:-)
Napisano 12 październik 2003, 10:47
miejsce to mozna zgospodarowqac w inny sposob. I wiecej programoiw uzytkowych!
przemek480
Napisano 12 październik 2003, 13:23
A ja radziłbym jeszcze zrobić w książce "krok po kroku" instalację DEBIANA 3, aby podczas tego procesu nie narobić głupot.
Co na to redakcja:?
* MP1 * http://www.mp1.prv.pl *
Napisano 12 październik 2003, 15:37
cytat:
przemek480 napisał:
KS Ekspert jest niezlym czaspismem ale za malo w nima sprzetu a zaduzo kursow, wedlug mnie kursy powinny byc przeniesione na kompakty a gazetce wiecej opisow sprzetu i krotkich testow. I drazni mnie jeden fakt ze na plytce powtarza sie zaduzo programow np winamp 2 i 3 po kiego on pojawia sie prawie na kazdej plytce jak i innych programow
przemek480
:](*,)
Napisano 12 październik 2003, 16:36
cytat:
przemek480 napisał:
KS Ekspert jest niezlym czaspismem ale za malo w nima sprzetu a zaduzo kursow
Masz rację, Ekspert nie jest wolny od wad. Moim zdaniem za dużo w nim ... opisów różnorakiego sprzętu
Napisano 12 październik 2003, 21:16
cytat:
Favex napisał:
Masz rację, Ekspert nie jest wolny od wad. Moim zdaniem za dużo w nim ... opisów różnorakiego sprzętu
Zgadzam się z Favexem
Jeśli w KSE pojawiłoby sie więcej materiałów o sprzęcie kosztem materiałów o programowaniu i sofcie to ja bym podziękował i poszukał innej gazetki...
Napisano 16 październik 2003, 08:41
cytat:
MP1 napisał:
...A ja radziłbym jeszcze zrobić w książce "krok po kroku" instalację DEBIANA 3, aby podczas tego procesu nie narobić głupot.
Trzeba być zdolniechą żeby podczas instalacji DEBIANA narobić jakieś głupoty:D Widać ty jesteś bardzo zdolny.
Napisano 16 październik 2003, 09:28
cytat:Jk chcesz sprzętu kup sobie KĄ tam są nawet testy wentylatorów (dobrze ,że nie testują pasty do butów).
przemek480 napisał:
KS Ekspert jest niezlym czaspismem ale za malo w nima sprzetu a zaduzo kursow, wedlug mnie kursy powinny byc przeniesione na kompakty a gazetce wiecej opisow sprzetu i krotkich testow. I drazni mnie jeden fakt ze na plytce powtarza sie zaduzo programow np winamp 2 i 3 po kiego on pojawia sie prawie na kazdej plytce jak i innych programow
przemek480
Steryd
Napisano 16 październik 2003, 11:45
cytat:
MP1 napisał:
A ja radziłbym jeszcze zrobić w książce "krok po kroku" instalację DEBIANA 3, aby podczas tego procesu nie narobić głupot.
Ty se czlowiek kup L+ z Debianem i tam masz opis instalacji.
--
-------------
WICIU
LRU:#260447
-------------
Napisano 16 październik 2003, 22:01
wyrwijcie se kartki, ktore Wam pasuja i sie odczepcie od innych
te glupie przpychanki nie maja sensu
pokazcie chociaz jeden tytul, ktory przez rok wydawal DOKLADNIE to co chcieliscie! Taki z ktorego ze przeczytaliscie wszystko od deski do deski. Zeby nie bylo latwo to dodam ze nie moze to byc zaden fikolek
-------------------------
Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to
Napisano 17 październik 2003, 09:09
cytat:
Wiciu napisał:
Wiecie co wam potrzeba.....? ksiazki na konkretny temat, patrzac po waszych wymaganiach w watku.
--
-------------
WICIU
-------------
Właśnie tak to wygląda. No ale czemu się dziwić. Każdy chce czytać w gazecie to co go najbardziej interesuje.
Napisano 17 październik 2003, 09:10
cytat:
MP2 napisał:
Ale z Was lamerzy
wyrwijcie se kartki, ktore Wam pasuja i sie odczepcie od innych
te glupie przpychanki nie maja sensu
pokazcie chociaz jeden tytul, ktory przez rok wydawal DOKLADNIE to co chcieliscie! Taki z ktorego ze przeczytaliscie wszystko od deski do deski. Zeby nie bylo latwo to dodam ze nie moze to byc zaden fikolek
-------------------------
Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to
Widze że MP1 założył sobie drógi NICK żeby usprawiedliwiać samego siebi :cheesy:
Napisano 17 październik 2003, 21:38
Napisano 18 październik 2003, 08:36
cytat:
MP1 napisał:
No, więc kiedy pojawia się MP3?
Uplynie troszeczke czasu nim nauczysz sie liczyc do 3-ch.
--
-------------
WICIU
-------------
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Temat jest zamknięty