Komputer Świat Ekspert - Forum: Painkiller Battle out of Hell - Komputer Świat Ekspert - Forum

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Painkiller Battle out of Hell problem z przejsciem jednego momentu

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   fidelio1980 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 119
  • Rejestracja: 16-marzec 05

Napisano 20 sierpień 2005, 16:09

Jak przejsc w Painkiller Battle out of Hell kolesi, którzy rzucaja we mnie samochodami? To moment w którym dosatje miniguna z wyrzutnia rakiet.
Podjąłeś juz decyzję... Teraz musisz ją tylko zrozumieć.
Gigabyte GA K8NS, Sempron 2600+, 512 RAM DDR 400 CL 2.5 Radeon 9550 128 RAM 128 bit, Chieftec (GPS-350EB-101A) 350W
0

#0 Bot Reklamowy

  • Grupa: Reklama

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Countach 

  • Game_oveR
  • Grupa: Moderatorzy
  • Postów 5837
  • Rejestracja: 28-wrzesień 03

Napisano 22 sierpień 2005, 12:58

Musisz ich rozwalić (łatwe to nie jest), wtedy te małe kościotrupy przestaną wyskakiwać i pojawi się wielki pająk (ten jest łatwy).
Dołączona grafika
0

#0 Bot Reklamowy

  • Grupa: Reklama

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   dymitr 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 89
  • Rejestracja: 02-sierpień 05

Napisano 23 sierpień 2005, 06:00

A ja nie wiem jak przejść ostatnio bossa w Painkiller:Booh. POMÓŻCIE!!!!!!!!
Mój mały smoczek ożywieniec: AMD Duron 1,79(1,8)Ghz Radeon 9200 Pro 128 MB, 1,5 GB RAM, ASUS A7V-600X.
0

#0 Bot Reklamowy

  • Grupa: Reklama

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Countach 

  • Game_oveR
  • Grupa: Moderatorzy
  • Postów 5837
  • Rejestracja: 28-wrzesień 03

Napisano 23 sierpień 2005, 08:04

Użytkownik dymitr dnia 23.08.2005 7:00 napisał

A ja nie wiem jak przejść ostatnio bossa w Painkiller:Booh. POMÓŻCIE!!!!!!!!
Wyświetl post

Stajesz na takich okręgach na ziemi. Po czym wychodzi drugi potwór i zaczyna atakować tego pierwszego. W momencie gdy ten jest zajęty, to go nawalasz. Więcej: http://www.painkiller.pl/
Dołączona grafika
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   tomk7 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 92
  • Rejestracja: 20-styczeń 05

Napisano 24 wrzesień 2005, 11:06

Jeszcze ja mam problemik z BOOH-em... mianowicie na planszy Koloseum są dwa rowy do przeskoczenia, pierwszy przeskakuję bez problemu a drugiego za nic na świecie nie mogę.. jest jakiś konkretny sposób na to??
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   fidelio1980 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 119
  • Rejestracja: 16-marzec 05

Napisano 24 wrzesień 2005, 12:07

Ja tez nie mogłem tego przeskoczyc, wiec dałem za wygraną i na tym miejscu zakonczylem gre. ;)
Podjąłeś juz decyzję... Teraz musisz ją tylko zrozumieć.
Gigabyte GA K8NS, Sempron 2600+, 512 RAM DDR 400 CL 2.5 Radeon 9550 128 RAM 128 bit, Chieftec (GPS-350EB-101A) 350W
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   dymitr 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 89
  • Rejestracja: 02-sierpień 05

Ikona posta  Napisano 24 wrzesień 2005, 12:37

Jakoś to przeszłem, chyba trzeba w odpowiednim miejscu skakać już od pierwszego rowu.
Mój mały smoczek ożywieniec: AMD Duron 1,79(1,8)Ghz Radeon 9200 Pro 128 MB, 1,5 GB RAM, ASUS A7V-600X.
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   Countach 

  • Game_oveR
  • Grupa: Moderatorzy
  • Postów 5837
  • Rejestracja: 28-wrzesień 03

Napisano 24 wrzesień 2005, 13:19

Użytkownik tomk7 dnia 24.09.2005 12:06 napisał

Jeszcze ja mam problemik z BOOH-em... mianowicie na planszy Koloseum są dwa rowy do przeskoczenia, pierwszy przeskakuję bez problemu a drugiego za nic na świecie nie mogę.. jest jakiś konkretny sposób na to??
Wyświetl post

Musisz zrobić podwójny skok. Jak wykonujesz szybkie skoki jeden po drugim, to następne są o wiele dłuższe.
Dołączona grafika
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   tomk7 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 92
  • Rejestracja: 20-styczeń 05

Napisano 26 wrzesień 2005, 15:38

Udało mi się to przeskoczyć.... ale nie mogę zabić tego monstrum na końcu poziomu... podpowiedzcie... pleaz :)
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   Countach 

  • Game_oveR
  • Grupa: Moderatorzy
  • Postów 5837
  • Rejestracja: 28-wrzesień 03

Napisano 26 wrzesień 2005, 21:07

Użytkownik tomk7 dnia 26.09.2005 16:38 napisał

Udało mi się to przeskoczyć.... ale nie mogę zabić tego monstrum na końcu poziomu... podpowiedzcie... pleaz :)
Wyświetl post

Pogaś palące się słupy (rozwalając stosy patyków pod nimi). Potem nawalaj potwora.

Jak wykończyć wszystkich bossów jest napisane na forum strony: http://www.painkiller.pl/
Dołączona grafika
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   karolcia 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 1
  • Rejestracja: 01-październik 06

Napisano 01 październik 2006, 11:25

Wyświetl postUżytkownik Countach dnia 23.08.2005 9:04 napisał

Stajesz na takich okręgach na ziemi. Po czym wychodzi drugi potwór i zaczyna atakować tego pierwszego. W momencie gdy ten jest zajęty, to go nawalasz. Więcej: http://www.painkiller.pl/

musisz byc w kręgu w pewnym momęcie on sie rani i wtedy ładuj do niego ile wlezie powtuzy sie to kilka razy


Wyświetl postUżytkownik tomk7 dnia 24.09.2005 12:06 napisał

Jeszcze ja mam problemik z BOOH-em... mianowicie na planszy Koloseum są dwa rowy do przeskoczenia, pierwszy przeskakuję bez problemu a drugiego za nic na świecie nie mogę.. jest jakiś konkretny sposób na to??

najlepiej włącz karte tarota przed samymi skokami karta ta nazywa sie szybciej sie poruszaz
0

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   Countach 

  • Game_oveR
  • Grupa: Moderatorzy
  • Postów 5837
  • Rejestracja: 28-wrzesień 03

Napisano 01 październik 2006, 13:36

Wyświetl postUżytkownik karolcia dnia 01.10.2006 12:25 napisał

musisz byc w kręgu w pewnym momęcie on sie rani i wtedy ładuj do niego ile wlezie powtuzy sie to kilka razy
najlepiej włącz karte tarota przed samymi skokami karta ta nazywa sie szybciej sie poruszaz

Popatrz na daty, po kiego odświeżasz ten temat? <_<
Dołączona grafika
0

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych


Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox

wojtek0569  : (18 lipiec 2014 - 09:01) .
wojtek0569  : (06 lipiec 2014 - 18:21) Gorąco...
wojtek0569  : (17 czerwiec 2014 - 15:00) Proszę zaglądających o nie robienie bałaganu na forum! ;)
wojtek0569  : (17 czerwiec 2014 - 14:59) Dzisiaj znowu musiałem posprzątasz po spamerze.
wojtek0569  : (14 czerwiec 2014 - 10:19) Forum posprzątane z bieżącego spamu (14.06)
OldShaterhan  : (30 maj 2014 - 22:45) dobra, linki nie :D
OldShaterhan  : (30 maj 2014 - 22:45) [url="http://link.pl/"]URLe też[/url]
OldShaterhan  : (30 maj 2014 - 22:45) emotki w SB zaczęły działać? :o
OldShaterhan  : (30 maj 2014 - 22:45) Przydałoby się, ale trzeba by też Buszmena zaciągnąć do roboty... ;)
wojtek0569  : (30 maj 2014 - 22:35) I kwestia... czy sprzątamy dalej w starych tematach?
wojtek0569  : (30 maj 2014 - 22:34) @Old Zamknąłem jeden temat bo tam ciągle jest robiony spam w sygnach. Wchodzę co trzy dni i przeglądam wszystkie nowe posty i usuwam spam.
wojtek0569  : (30 maj 2014 - 21:49) Nie ;) No chyba że Oldowi. Zapadła jakaś decyzja w sprawie tych for i coś jest napisane w majowym KŚ a haw go nie mam o Old i Zielony na przekór nie chcieli mi powiedzieć :D
dawido90  : (28 maj 2014 - 15:33) zapał się kończy? :)
wojtek0569  : (27 maj 2014 - 14:38) Bo ja usuwam tylko nowy spam...
wojtek0569  : (27 maj 2014 - 14:37) @Old To mamy sprzatać dalej czy nie?
wojtek0569  : (27 maj 2014 - 14:32) Ludzie nie róbcie tyle spamu!
wojtek0569  : (23 maj 2014 - 19:34) Ah...
OldShaterhan  : (16 maj 2014 - 09:54) nie patrzałem na to
wojtek0569  : (13 maj 2014 - 14:25) @Old Usunąłem trochę dzisiejszego spamu
wojtek0569  : (12 maj 2014 - 14:14) I forum znów działa ;)
Rozszerz pole shoutboxa

DIGDIP