1. Nie mogę w żaden sposób uruchomić Neostrady (a dokładniej modemu Sagem F@st 800), próbowałem 3 różnych wersji sterowników, ale żadna nie zadziałała. Może znacie jakiś trik, o którym ja nie wiem. Sterowniki udaje się zainstalować, ale przy jednej wersji, nie dało się połączyć i nie było sygbnału ADSL. Przy innych natomiast, w menedżerze urządzeń pojawiał się wykrzyknik przy nazwie urządzenia i nie świeciła się żadna dioda.
2. Mam podobny problem z drukarką USB Lexmark Z605. Sterowniki udaje się zainstalować, ale występują błędy w komunikacji między drukarką, a systemem operacyjnym.
3. Windows Vista działą mi katastrofalnie wolno. Jednakże czaasem, po nieudanej próbie instalacji sterowników dostaje przyspieszenia i działa prawie jak Windows XP. Podczas wolnego działanie skacze kursor myszy, okienka nie nawsze się pokazują w pełni (np. Mój komputer) i często zacina się instalator (trzeba uruchamiać go ponownie). Mój sprzęt to: AMD Athlon XP 2000+, 256 MB Ram, GeForce 2 MMX 400 64 MB Ram. Przez długi okres myślałem, że sprzęt jest za słaby, ale jak czasem działa to poprawnie, ale teraz to sam już nie wiem co o tym myśleć.
Bardzo prosiłbym o wszelkie wskazówki dotyczące moich problemów. Mile widziane także inne źródła pomocy (np. fora o systemie Windows Vista - mogą być po angielsku, inne strony o tym systemie- także mogą być angielskie może kontakt z innymi ludźmi, którzy wiedzą coś o tym).
Użytkownik kzez1986 edytował ten post 29 sierpień 2005, 22:57

Logowanie »
Temat jest zamknięty