Komputer Świat Ekspert - Forum: Internet Explorer, Firefox - Komputer Świat Ekspert - Forum

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Internet Explorer, Firefox Nie pokazują zdjęć

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   didi_adam_1987 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 29
  • Rejestracja: 03-kwiecień 05

Napisano 06 listopad 2005, 13:16

Internet Explorer, Firefox nie pokazują mi zdjęć na stronie www.tvp.pl/tg - są to zdjecia samochodów, najdziwniejsze jest to że na innych stronach wszystko jest ok.
Nie wiem co sie dzieje!!! :(
0

#0 Bot Reklamowy

  • Grupa: Reklama

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Doniu1 

  • Ich hab’ keine Lust...
  • PipPipPip
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 1592
  • Rejestracja: 31-sierpień 04

Napisano 06 listopad 2005, 13:18

A strona do konca ci sie ząładowałą?
Ich habe keine Lust etwas zu kauen... Denn ich hab’ keine Lust es zu verdauen...
Hab’ keine Lust mich zu wiegen... Hab’ keine Lust im Fett zu liegen
Mir ist kalt, so kalt... Mir ist kalt
Rammstein - Keine Lust [Reise Reise]
0

#0 Bot Reklamowy

  • Grupa: Reklama

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   didi_adam_1987 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 29
  • Rejestracja: 03-kwiecień 05

Napisano 06 listopad 2005, 13:26

tak, jest napisane: gotowe
0

#0 Bot Reklamowy

  • Grupa: Reklama

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   DragOOn_PL 

  • >>> South Park Fan <<<
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 482
  • Rejestracja: 09-maj 05

Napisano 06 listopad 2005, 13:36

A sprawdź czy masz w opcjach internetowych zaznaczone Pokazuj obrazy (zakładka zaawansowane). (IE)
Albo wejdź narzędzia, opcje i w treści zobacz czy masz zaznaczone pobieraj obrazki (Firefox).

Użytkownik DragOOn_PL edytował ten post 06 listopad 2005, 13:37

"- Oh My God ! They killed Kenny !
- You bastard !"
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   didi_adam_1987 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 29
  • Rejestracja: 03-kwiecień 05

Napisano 06 listopad 2005, 13:42

kurcze wszystko jest niby ok, inne zdjęcia sie ładują <_<,
w ustawieniach firefoxa jest zaznaczone "pobieraj obrazki"

Użytkownik didi_adam_1987 edytował ten post 06 listopad 2005, 13:49

0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   piotreq90 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 246
  • Rejestracja: 01-lipiec 05

Napisano 06 listopad 2005, 13:57

Też miałem podobną sytację, tyle że była to strona helion.pl. Po jakimś czasie robiłem format dysku. Z ciekawosci looknołem żeby zobaczyć czy otworzą się obrazki. Ku mojemu zdziwieniu wszystko działało poprawnie :)

P.S.
Sprawdź czy nie masz virów albo jakichś innych syfów
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   didi_adam_1987 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 29
  • Rejestracja: 03-kwiecień 05

Napisano 06 listopad 2005, 14:03

hmmmmmm, bardzo możliwe :(
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   Krzysztof1967 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 216
  • Rejestracja: 12-wrzesień 05

Napisano 06 listopad 2005, 14:08

Internet Explorer->Właściwości->Ogólne - w obszarze Tymczasowe pliki internetowe
->Ustawienia - powiększ ilość miejsca na dysku do użycia np. do 1 Gb.
Tam jest tyle zdjęć (ok. 2000), że pobierając się te ostatnie wywalają z folderu
tymczasowego te pierwsze ze względu na brak miejsca.

Użytkownik Krzysztof1967 edytował ten post 06 listopad 2005, 14:10

0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   didi_adam_1987 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 29
  • Rejestracja: 03-kwiecień 05

Napisano 06 listopad 2005, 14:29

niestety zwiększenie limitu do ponad 1GB nie pomogło :(,
nie ma nawet ikonek (tych krzyzyków), oznaczajacych, że jest zły link do zdjęcia

Użytkownik didi_adam_1987 edytował ten post 06 listopad 2005, 16:59

0

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych


Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox

Hermes  : (19 kwiecień 2015 - 18:07) Mam w cholere płyt po Ekspercie - chce ktoś za symboliczne %%?
wojtek0569  : (26 marzec 2015 - 16:12) Odsyłamy wsztkich na: http://forum.komputerswiat.pl/
Wiciu  : (24 marzec 2015 - 20:44) Nie, smialo mozesz tez spamowac :-) sreacst
Ajgor  : (08 marzec 2015 - 18:30) Czy tego forum nikt nie pilnuje? Nikt nie zauważył, że niejaki EdwinKt zaspamował całe forum jakimiś kiblami?
Ajgor  : (08 marzec 2015 - 18:29) admin
dawido90  : (01 marzec 2015 - 12:22) no ale nic się nie zrobi już
dawido90  : (01 marzec 2015 - 12:22) @sinus, nieda się ukryć. :)
eminem14  : (25 luty 2015 - 17:57) http://forum.ks-ekspert.pl/topic/409990-pytanie-o-programy-z-grupy-acdsee-przegladarki-plikow-graficznych/
eminem14  : (25 luty 2015 - 17:56) Siema, może ktoś pomóc wybrać, który z trzech programów zainstalować: http://forum.ks-ekspert.pl/topic/409990-pytanie-o-programy-z-grupy-acdsee-przegladarki-plikow-graficznych/ ?
Hubot  : (18 luty 2015 - 21:00) Poda ktoś linka?
Hubot  : (18 luty 2015 - 20:59) Zna ktoś stronę oficjalną GG Alice gg:16?
Th0mas  : (18 luty 2015 - 00:03) Witam martwe forum.
sinus86  : (17 luty 2015 - 22:31) kiedyś sporo się tu siedziało
sinus86  : (17 luty 2015 - 22:27) ostatnio szukałem czegoś w google i jeden z pierwszych wyników prowadził do tego forum, wtedy mi się o nim przypomniało
sinus86  : (17 luty 2015 - 22:26) zgadza się ;) ale firefox okazał się sprytniejszy i zapamiętał mi to nowe hasło :D
dawido90  : (13 luty 2015 - 14:32) @sinus86 Czasem nie Ty miałeś zmienić hasło na byle jakie i już się tu nie logować? :D
wojtek0569  : (01 luty 2015 - 16:46) Niedługo to forum zostanie połączone z forum.komputerswiat.pl
wojtek0569  : (01 luty 2015 - 16:46) Nie dało się upilnować bootów ponieważ jest ich zbyt dużo.
strefacst  : (28 styczeń 2015 - 22:09) chyba nawet redakcja tu nie bywa skoro porno od 14 stycznia tu leży
strefacst  : (28 styczeń 2015 - 22:07) zarejestrowałem się tu w 2003 r. i pamiętam że na tym forum godzinami się siedziało. pamiętało się adminów i moderatorów. a teraz tu tak nic nie ma.
Rozszerz pole shoutboxa

DIGDIP