Komputer Świat Ekspert - Forum: Need For Speed: Most Wanted - Komputer Świat Ekspert - Forum

Skocz do zawartości

  • 3 stron +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Need For Speed: Most Wanted Pytania, porady i odpowiedzi do gry...

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Doniu1 

  • Ich hab’ keine Lust...
  • PipPipPip
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 1592
  • Rejestracja: 31-sierpień 04

Napisano 29 listopad 2005, 21:10

Witam Wszystkich!
Ostatnio zauważyłem, że coraz częściej na łamach forum padają pytania oraz porady związane z nową grą Need For Speed: Most Wanted. Wiec postanowiłem zrobić temat gdzie będziecie zadawać i poszukiwać odpowiedzi na trapiące was problemy, a także zapobiegać powtarzającym się tematom i bałaganem na Forum KS-Ekspert.

Spis tresci:
1. Problemy z grą.
2. Minimalne wymagania sprzętowe.
3. Lista kontatybilnych kart graficznych z grą(według producenta).
4. Lista dostępnych samochodów w grze.
5. Wersja gry Black Edition(wersja limitowana) - oficjalny dodatek do gry.
6. Jak spolszczyć grę.
7. Przyspieszamy grę.
8. Oszustwa w grze.
9. Przydatne dodatki, w tym save z ukończoną grą w 100%.
10. Demo gry Need For Speed Most Wanted.
11. Lista tematów na forum związanych z grą Need For Speed: Most Wanted.


1. Problemy z grą.
Pomoc techniczną w sprawie gry udzieli wam Dział Pomocy Technicznej dystrybutora na Polskę firmy Electronic Arts.
Electronic Arts Polska
Adres e-mail:
pomoc_techniczna@ea.com
Telefon pomocy technicznej:
+48 22 640 23 34 lub +48 22 848 65 97
Bądź poszukać pomocy w istniejących tematach o wywyższej grze lub poszukać pomoc w FAQ w dziale gry:
http://forum.ks-eksp...showtopic=59462

a) Pytanie:„Dlaczego mojemu koledze który ma słabszy komputer gra chodz i u niego o wiele lepiej niż mnie, a mam lepszy komputer od niego. Mamy te same ustawienia grafiki etc.”
Odpowiedz: W grze jest błąd związany z obsługą sprzętu, niektórym gra chodzi lepiej niektórym gra chodzi gorzej. Przyczyna tego błędu jest silnik gry na dzień dzisiejszy nie ma „złotego środku” na tą dolegliwość. Pozostaje nam czekać aż producenci gry wydadzą poprawkę do gry.

b)Pytanie: „Podczas włączania gry wyskakują mi błąd ze brakuje jakiegoś pliku”
Odpowiedz: Najczęstszą przyczyną błędu jest posiadana przez was piracka kopia gry. Rozwiązaniem tego problemu jest zakup oryginalnej kopi gry.

2. Minimalne wymagania sprzętowe:
Procesor klasy Pentium 4 1.4 GHz,
Pamięć RAM o pojemności 256MB RAM,
Karta grafiki 32MB (GeForce 2 lub lepsza),
I trzy gigabajty wolnej pamięci na dysku twardym.
Obsługiwany system operacyjny to Windows 98, ME, 2000 i XP.
Gra wymaga zainstalowanego na komputerze programu DirectX 9.0c

3. Lista kontatybilnych kart graficznych z grą(według producenta):
ATI Radeon 7500
ATI Radeon 8500
ATI Radeon 9xxx series
ATI Radeon Xpress 200
ATI Radeon X300, X600, X700, X800 series
NVIDIA GeForce 2 (GTS, MX, Ultra/Ti)
NVIDIA GeForce 3 (Ti)
NVIDIA GeForce 4 (MX, Ti)
NVIDIA GeForce FX series
NVIDIA GeForce 6200, 6600, 6800, 7800
Intel 950/i915g
S3 GammaChrome S18 Pro

4. Lista dostępnych samochodów w grze:
Aston Martin DB9
Audi A4 3.2 FSI quattro
Audi TT 3.2 quattro
Audi A3 3.2 quattro
BMW M3 GTR
Mercedes-Benz SL 500
Mercedes-Benz SLR McLaren
Mercedes-Benz SL65 AMG
Mercedes-Benz CLK 500
Dodge Viper SRT10
Fiat Punto
Ford GT
Ford Mustang GT
Corvette C6
Corvette C6.R
Cadillac CTS
Pontiac GTO
Vauxhall Monaro VXR
Cobalt SS
Renault Clio V6
Lamborghini Murciélago
Lamborghini Gallardo
Lotus Elise
Lexus IS300
Mazda RX-8
Mazda RX-7
Mitsubishi Lancer EVOLUTION VIII
Mitsubishi Eclipse
Toyota Supra
Subaru Impreza WRX STi
Porsche Carrera GT
Porsche 911 Turbo S
Porsche 911 GT2
Porsche 911 Carrera S
Porsche Cayman S
VW Golf GTI

5. Wersja gry Black Edition(wersja limitowana) - oficjalny dodatek do gry:
- bonusowe, niesamowite wozy: �67 Camaro i specjalnie stuningowany BMW M3 GTR
- dodatkowe, stuningowane wersje takich wozów jak: Supra, Lotus Elise, Porsche 911 GT2, Mercedes-Benz SL6500, AMG, Corvette C6, Mercedes-Benz SL 500, Porsche 911 Carrera S i Corvette C6.R.
- bardziej rozbudowany tryb Exclusive Pursuit Challenge
- 3 specjalne wyścigi
- dodatkowe, ekskluzywne dla edycji Black vinyle (ozdobne wzory) dla samochodów
- bonusowa płyta DVD, a na niej: prezentacja najlepszych, występujących w grze samochodów, ekskluzywna galeria wozów, dodatkowe filmy i dokument o tworzeniu gry przestawiany przez Josie Maran - seksowną supermodelkę.

6. Jak spolszczyć grę(oparłem się na poscie Yayka)
Choć gra została wydana w polskiej wersji językowej, nie każdy użytkownik takową posiadam. Podam wam jak odblokować w grze polski język.

I metoda.
Klikami na „Start” następnie wybieramy polecenie „Uruchom” i wpisujemy słowo: REGEDIT
Naszym oczom ukazuje się rejestr systemowy. Nastpenie odzukujemy klucz:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA GAMES\Need for Speed Most Wanted
i zmieniamy wartość przy:
Language zmieniamy na "Polish";
Locale zmieniamy na "pl";
Pozniej w: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA GAMES\Need for Speed Most Wanted\1.0
Zmieniamy przy LanguageName na "Polish";
„Po spolszczeniu na ogół nie ma w grze filmików. Wtedy należy wejść do podfolderu Movies w folderze z grą i pozmieniać nazwy wszystkich plików wg wzoru:
attract_movie_english_ntsc.vp6 zmieniamy na attract_movie_polish_pal.vp6” - Yayek
Potwierdzamy nasze zmiany i zamykamy okienka. I ten sposób otrzymujemy polską wersje gry(tzw. kinową).

II metoda.
Po co się meczyć jak może za nas wyreczyć o to te piki(podane przez PCSA):
http://members.lycos...e_NFSMW_KRS.rar
Należy je pobrać i zastosować się do podanej tam informacji.

7. Przyspieszamy grę(oparłem się na poscie Countach’a)
Wchodzimy ponownie do rejestru(napisałem powyżej jak wejść) odnajdujemy ścieżkę: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA GAMES\Need for Speed Most Wanted\1.0 i przy ciągu
CacheSize wartość np. „3044530176” zmieniając tą liczbę w wartości pomnożoną razy trzy bądź cztery. Następnie potwierdzamy zmiany i zamykamy wszystkie okienka. W ten o to sposób powinniśmy się cieszyć polepszoną grą.

8. Oszustwa w grze:
Kody wpisuj w początkowym menu, gdzie pisze: "Click to continiue".
castrol - odblokowuje Ford GT40 Castrol SYNTEC
bungerking - odblokowuje serię próbną "Bunger King"
iammostwanted - odblokowuje wszystkie samochody
givemethegto - odblokowuje Pontiac GTO

Trainer można pobrać stąd:
http://www.megaupload.com/?d=VIYQ10I5
Daje nam miedzy innymi nieskonczne nitro, "bullet time", przyspiesza turbosrpezarke, usuwa policje itd itp.

9. Przydatne dodatki, w tym save z ukończoną grą w 100%(dziekujcie za tego linka Yaykowi)
Pod tym linkiem:
http://www.nfsplanet...es.php?lang=eng
Znajdziecie kilka dodatków do gry, takie jak(dokładniejszy opis na stronie w jezyku angielskim i niemieckim):
NFSMW Car Compare 1.1 - podmienia auta w naszym garażu na inne z gry.
Black Edition Patch - patch przerabiający grę na Black Edition
Savegame (100%) - zapis z gry, odblokowane wszystkie auta, dodatki i wyscigi itp.
Savegame (Blacklist #9) - zapis z gry. Wszytko odblokowane od 15 do 9 przeciwnika.
No Intro Hack (US Version) - usuwa uciązliwe intro(filmik na poczatku gry) z gry
Eng 2 Ger Patch - patch germanizujacy gre.

Wszystkie pliki działają na 100%. Niemiałem z żadnym problemu.

10. Demo gry Need For Speed Most Wanted
Jesli nie macie jeszcze pełnej wersji, możecie pobrać wersje demonstracyjną tej gry pobierając z tej strony:
http://filemirrors.c...e=nfsmwdemo.exe
PS. Mozna je także spolonizowac korzystając z opisu podanego w tym FAQu.

11. Lista tematów na forum związanych z grą Need For Speed: Most Wanted.
Jak sprzedać samochód w grze:
http://forum.ks-eksp...showtopic=66753
Sposob na policje:
http://forum.ks-eksp...showtopic=66598
Przycinające się filmy w grze:
http://forum.ks-eksp...showtopic=66728
Konkurs na najlepszy tuning auta
http://forum.ks-eksp...showtopic=66673
Zanikający kursor w grze:
http://forum.ks-eksp...showtopic=66545
Gdzie znajdują się pliki z zapisaną grą(save):
http://forum.ks-eksp...showtopic=66424
Czcionka z gry:
http://forum.ks-eksp...showtopic=66427
Problem z uruchomieniem gry(zwis, czarny ekran):
http://forum.ks-eksp...showtopic=66262
Spolszczenie do gry(opisane w FAQ):
http://forum.ks-eksp...showtopic=66113
Black Edition co to jest(opisane w FAQ:
http://forum.ks-eksp...showtopic=65826
Problem z przejściem gry(brak innych wyścigów)
http://forum.ks-eksp...showtopic=65524
Błędy w wyświetlaniu grafiki w grze:
http://forum.ks-eksp...showtopic=65257
Opinia użytkowników forum po premierze gry w USA(sonda):
http://forum.ks-eksp...showtopic=64902
Opinia użytkowników podczas zapowiedzi gry i wydaniu wersji demonstracyjnej(linki do pobrania dema):
http://forum.ks-eksp...showtopic=55274
Problem z uruchomieniem wersji demonstracyjnej gry(brak pliku):
http://forum.ks-eksp...showtopic=64650

I to by było na tyle na dzień dzisiejszy. Mam nadzieje ze ten temat przyjmie się podobnie jak temat od gry GTA: San Andreas. Proszę o wszelką pomoc w rozszerzaniu tego tematu.

Lista osób które przyczyniły się do powstania tego FAQu i jego ciągłemu rozeszerzeniu się.
Yayek
Countach
PcSA
dj_olsen


Wszelkie pytania związane z powyższym tematem(błedy, poprawki, niedociągniecia etc.) prosze kierować na PW.

Wszelkie modyfikacje w grze, w tym instalowanie dodatków do gry, zmiany w rejestrze systemowym bądz plikach gry robisz na WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ.

Pytania dotyczące gry prosze zadawać w tym temacie badz na forum. Ale przed zadaniem pytania sprawdz czy czasem odpowiedz na nie niezostała już wczesniej oddana, bądz nie ma jej w instrukcji go gry.


PS. Proszę moderatorów o przyklejenie tego tematu na pewien okres.

Użytkownik Doniu1 edytował ten post 06 grudzień 2005, 10:12

Ich habe keine Lust etwas zu kauen... Denn ich hab’ keine Lust es zu verdauen...
Hab’ keine Lust mich zu wiegen... Hab’ keine Lust im Fett zu liegen
Mir ist kalt, so kalt... Mir ist kalt
Rammstein - Keine Lust [Reise Reise]
0

#0 Bot Reklamowy

  • Grupa: Reklama

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   PABLO 

  • Uczestnik
  • PipPip
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 823
  • Rejestracja: 17-luty 04

Napisano 14 styczeń 2006, 20:39

Mam takie pytanie czy istnieje jakiś mod który umożliwiałby wygrywanie samochodu bez wyboru kart ? bo to w tej grze uwazam to za beznadziejne i chciałbym sie tego pozbyć, wole sobie wybrać jakies unikalne części a nie trafiać w karty. Ja widze to tak są 3 znaki zapytania, 3 unikale cześci i 1 strzał.

Edit: Do postu poniżej (bo post pod tamtym postem został usuniety), nie używam żadnych trainerów a wole wygrać samochód bo jest lepszy od tego kupowanego.

Było jeszcze o funkcji Replay która jak narazie nie istnieje a szkoda bo pościg z kamery helikoptera musiał by być bajerancki :)

Użytkownik PABLO edytował ten post 17 styczeń 2006, 12:54

0

#0 Bot Reklamowy

  • Grupa: Reklama

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   fuqs 

  • [ЛП солдат]
  • PipPip
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 997
  • Rejestracja: 22-maj 05

Napisano 15 styczeń 2006, 10:01

Użytkownik PABLO dnia 14.01.2006 20:39 napisał

Mam takie pytanie czy istnieje jakiś mod który umożliwiałby wygrywanie samochodu bez wyboru kart ? bo to w tej grze uwazam to za beznadziejne i chciałbym sie tego pozbyć, wole sobie wybrać jakies unikalne części a nie trafiać w karty. Ja widze to tak są 3 znaki zapytania, 3 unikale cześci i 1 strzał.
Wyświetl post

nie istnieje takowy.
ale jak bardzo chcesz miec jakies dobre auto to użyj trainera na $$$
0

#0 Bot Reklamowy

  • Grupa: Reklama

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Monor 

  • Amatorszczyzna komputerowa
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 451
  • Rejestracja: 06-maj 04

Napisano 28 styczeń 2006, 11:03

Nie chciałem już nowego topicu tworzyć więc zapytam tutaj. Czy da sie w jakiś sposób wsadzić własną muzykę do gry, czy trzeba słuchać tego ścierba co tam jest oryginalnie?
Moje O/C
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   midas12 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 29
  • Rejestracja: 27-styczeń 06

Napisano 28 styczeń 2006, 11:17

A ja słyszałem, że można wsadzić nowe auta dogry. Ale czy jes Bugatti Verona? (super auto - 1000 KM, 600 km/h, 1001 rpm :) ) :D

Użytkownik midas12 edytował ten post 28 styczeń 2006, 11:18

0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Kriszo 

  • Veni, Vidi, Nici
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 3384
  • Rejestracja: 01-wrzesień 05

Napisano 28 styczeń 2006, 19:19

Nie Verona, tylko Veyron i nie wiem skąd Ci się te 600 km/h wzięło :blink:. Stary, o czym Ty piszesz?! 600 na godzine... Chyba Cię po******?
I co ma znaczyć te 1001 RPM (obroty na minutę)?

Użytkownik Kriszo edytował ten post 28 styczeń 2006, 19:21

0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Countach 

  • Game_oveR
  • Grupa: Moderatorzy
  • Postów 5837
  • Rejestracja: 28-wrzesień 03

Napisano 28 styczeń 2006, 22:02

Użytkownik midas12 dnia 28.01.2006 11:17 napisał

A ja słyszałem, że można wsadzić nowe auta dogry. Ale czy jes Bugatti Verona? (super auto - 1000 KM, 600 km/h, 1001 rpm  :) )  :D
Wyświetl post

Veyron, 1001 to on ma koni i jedzie max 405 na godzine.
Dołączona grafika
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   Monor 

  • Amatorszczyzna komputerowa
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 451
  • Rejestracja: 06-maj 04

Napisano 29 styczeń 2006, 12:04

Dowiem sie czy da sie te swoje audio do gry wsadzić czy mam osobny topic założyć?
Moje O/C
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   Doniu1 

  • Ich hab’ keine Lust...
  • PipPipPip
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 1592
  • Rejestracja: 31-sierpień 04

Napisano 29 styczeń 2006, 15:45

Monor: Możesz nie marudzić?! Jak tak ci sie spieszy to poszukaj sobie na forum i w Googlach. Chyba ze masz bana na Google...

Zacznij czytać FAQ! Koniecznie zajrzyj do punktu 9 i sprawdz co sie kryje pod linkiem... NFSMW Music Extractor

Użytkownik Doniu1 edytował ten post 29 styczeń 2006, 15:46

Ich habe keine Lust etwas zu kauen... Denn ich hab’ keine Lust es zu verdauen...
Hab’ keine Lust mich zu wiegen... Hab’ keine Lust im Fett zu liegen
Mir ist kalt, so kalt... Mir ist kalt
Rammstein - Keine Lust [Reise Reise]
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   Proof 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 77
  • Rejestracja: 08-grudzień 05

Napisano 29 styczeń 2006, 16:21

Ten path do Black Edition działa w 100% :D teraz moge sobie bemką pojeździć:P
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   goral_spod_tater_:) 

  • The Chosen One
  • PipPip
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 642
  • Rejestracja: 30-lipiec 05

Ikona posta  Napisano 29 styczeń 2006, 17:04

Ja mam problem :( : gra się zacina po włączeniu jakiegokolwiek wyścigu... Włączam, kamera idzie za wozik, jest OK, po paru sekundach gra staje (ani muzyki, ani ruchu) i koniec. Co z tym zrobić? Stery mam najnowsze... Mój sprzęt: Athlon 64 3000+, 2x512 MB DDR 400, Gigabyte K8NS z nForce 3 250, Gigabyte GF 6600 GT 128 MB, zintegrowana muzyka Realteka, Samsung SATA 200GB, WinXP Pro SP2.

// robson 89: ani ustawienia, ani reinstalka nie pomagają :(

Użytkownik goral_spod_tater_:) edytował ten post 30 styczeń 2006, 14:56

na forum jestem tylko przez weekend :(
0

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   robson_89 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 103
  • Rejestracja: 18-styczeń 06

Napisano 29 styczeń 2006, 20:34

dosc dziwny problem przyznam szczerze..mam o wiele gorszego kompa od twojego(patrz sygnatura) ale takich "zacinek" nie mialem :huh: wrecz przeciwnie - chodzilo wszystko good, no nie liczac rzadkich "przycinek"podczas wyscigu ale to byla rzadkosc.. :)

moja rada

moze zes ustawil za mocne ustawienia grafiki w grze - sprawdz..jesli to nie pomoze - najlepiej przeinstaluj gre jeszcze raz ;)
0

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   Monor 

  • Amatorszczyzna komputerowa
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 451
  • Rejestracja: 06-maj 04

Napisano 29 styczeń 2006, 21:47

Użytkownik Doniu1 dnia 29.01.2006 15:45 napisał

Monor: Możesz nie marudzić?! Jak tak ci sie spieszy to poszukaj sobie na forum i w Googlach. Chyba ze masz bana na Google...

Zacznij czytać FAQ! Koniecznie zajrzyj do punktu 9 i sprawdz co sie kryje pod linkiem... NFSMW Music Extractor
Wyświetl post


Na forum ani na googlu nic takiego nie pisze, a Ty sie czytać naucz. Ja nie pytam jak muzyke z gry wyciągnąć tylko jak wsadzić tam własną.
Moje O/C
0

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   midas12 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 29
  • Rejestracja: 27-styczeń 06

Napisano 30 styczeń 2006, 16:41

Trzeba było oglądać tv, a nie! A tak w ogóle to Veyron rozpędzał by się do 600 km/h , ale ze względu na bezpieczeństwo ją ograniczyli ;) .
0

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   Kriszo 

  • Veni, Vidi, Nici
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 3384
  • Rejestracja: 01-wrzesień 05

Napisano 30 styczeń 2006, 18:18

Facet, ale masz wybujałą wyobraźnię. Oglądałem TV i nigdzie takich rewelacji nie słyszałem. Ty sobie chyba nie zdajesz sprawy jaka to ogromna prędkość dla samochodu. Takie prędkości to osiągają dragstery, które mają po kilka tysięcy koni mechanicznych. Weź przestań już bredzić.

Użytkownik Kriszo edytował ten post 30 styczeń 2006, 18:19

0

#16 Użytkownik nie jest zalogowany   Yayek 

  • unregistered
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 4949
  • Rejestracja: 11-czerwiec 04

Ikona posta  Napisano 30 styczeń 2006, 18:29

Użytkownik Kriszo dnia 30.01.2006 18:18 napisał

(...)Takie prędkości to osiągają dragstery, które mają po kilka tysięcy koni mechanicznych(...)
Wyświetl post

...i jadą tylko po prostej
swoją drogą, niezłe musi być wrażenie, przejezdzając 400 m w 5 sekund :blink:
0

#17 Użytkownik nie jest zalogowany   nobody 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 128
  • Rejestracja: 12-sierpień 05

Napisano 31 styczeń 2006, 09:53

Cytat

7. Przyspieszamy grę(oparłem się na poscie Countach’a)
Wchodzimy ponownie do rejestru(napisałem powyżej jak wejść) odnajdujemy ścieżkę: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA GAMES\Need for Speed Most Wanted\1.0 i przy ciągu
CacheSize wartość np. „3044530176” zmieniając tą liczbę w wartości pomnożoną razy trzy bądź cztery. Następnie potwierdzamy zmiany i zamykamy wszystkie okienka. W ten o to sposób powinniśmy się cieszyć polepszoną grą.


ale przeca tam nie ma czegoś takiego jak CacheSize ! jest domyślna, displayname, language i languagename
0

#18 Użytkownik nie jest zalogowany   goral_spod_tater_:) 

  • The Chosen One
  • PipPip
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 642
  • Rejestracja: 30-lipiec 05

Napisano 31 styczeń 2006, 19:31

nobody: to ją stwórz :P

Yayek: z prędkością 300 km/h się robi 83 m/s :) Więc przy 300 km/h na 5 sekund się zjada 415 m drogi :]

Kriszo: Dodge Tomahawk nie ma określonej prędkości maksymalnej, bo nikt się nie odważył jej rozwinąć (a może nie mają takiego długiego i płaskiego toru... 2 mm dziura = śmierć :lol:), a wg obliczeń może jechać ponad 600 km/h... Taka jazda to samobójstwo - dobrze, że tego monstrum nie sprzedają :P W ogóle lubię Dodge. Mają auta z klasą (patrz Viper :] i RAM)...

// off-topic :)

Użytkownik goral_spod_tater_:) edytował ten post 31 styczeń 2006, 19:31

na forum jestem tylko przez weekend :(
0

#19 Użytkownik nie jest zalogowany   Yayek 

  • unregistered
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 4949
  • Rejestracja: 11-czerwiec 04

Ikona posta  Napisano 31 styczeń 2006, 19:49

Użytkownik goral_spod_tater_:) dnia 31.01.2006 19:31 napisał

Yayek: z prędkością 300 km/h się robi 83 m/s :) Więc przy 300 km/h na 5 sekund się zjada 415 m drogi :]
Wyświetl post

tak, ale najpierw trzeba się rozpędzić, co zajmuję trochę czasu i drogi :blink:
0

#20 Użytkownik nie jest zalogowany   Kriszo 

  • Veni, Vidi, Nici
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 3384
  • Rejestracja: 01-wrzesień 05

Napisano 31 styczeń 2006, 20:03

Użytkownik goral_spod_tater_:) dnia 31.01.2006 21:31 napisał

Kriszo: Dodge Tomahawk nie ma określonej prędkości maksymalnej, bo nikt się nie odważył jej rozwinąć (a może nie mają takiego długiego i płaskiego toru... 2 mm dziura = śmierć :lol:), a wg obliczeń może jechać ponad 600 km/h... Taka jazda to samobójstwo - dobrze, że tego monstrum nie sprzedają :P W ogóle lubię Dodge. Mają auta z klasą (patrz Viper :] i RAM)...

// off-topic :)
Wyświetl post


Wiem o tym, ale przedmówca pisał, że Veyron tyle wyciąga. Dodatkowo Tomahawk'a nie można nazwać samochodem.
0

#21 Użytkownik nie jest zalogowany   Monor 

  • Amatorszczyzna komputerowa
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 451
  • Rejestracja: 06-maj 04

Napisano 01 luty 2006, 15:01

Już taki topic był, ale sie odpowiedź nieznalazła i wywiało go gdzieś w tył więc zapytam jeszcze raz. Co zrobić żeby sie dało przez LAN grać. Użyłem do zrobienia lau hamachi i inne gry działają a ta nie. Zawsze pisze "utracono połączenie z serverem". Ewentualnie jak ktoś wie to powie przez jakie porty sie łączy MW z innymi.

EDIT //

Dobra już znalazłem rozwiązanie jak ktoś ma jeszcze ten problem to zapraszam tutaj http://tfcracing.org...wtopic.php?t=61

EDIT2 //

Jak ktoś ma ochote się zmierzyć w most wanted to zapraszam sieć MWRace hasło 123

Użytkownik Monor edytował ten post 01 luty 2006, 21:55

Moje O/C
0

#22 Użytkownik nie jest zalogowany   nobody 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 128
  • Rejestracja: 12-sierpień 05

Napisano 03 luty 2006, 10:44

Użytkownik goral_spod_tater_:) dnia 31.01.2006 21:31 napisał

nobody: to ją stwórz :P



a jaki ma być typ???? :huh:
0

#23 Użytkownik nie jest zalogowany   goral_spod_tater_:) 

  • The Chosen One
  • PipPip
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 642
  • Rejestracja: 30-lipiec 05

Napisano 03 luty 2006, 21:12

pisze "przy ciągu CacheSize", to chyba chodzi o wartość ciągu :)
na forum jestem tylko przez weekend :(
0

#24 Użytkownik nie jest zalogowany   midas12 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 29
  • Rejestracja: 27-styczeń 06

Napisano 04 luty 2006, 21:11

Mówta se c chceta, ale BUGATTI Veynon jest najlepszym autem na świecie i nic tego nie zmieni (oprócz jeszcze lepszego auta :D ).

P.S.Ponoć bugati sprzedaje to auto za 500000 funtów, a koszt jego produkcji to 5000000 funtów, czyli w promocji jest o 4500000 funtów tańszy niż jakbyśmy sami go poskładali :blink: :lol: ;) .
0

#25 Użytkownik nie jest zalogowany   kuba-gsm 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 168
  • Rejestracja: 18-luty 05

Ikona posta  Napisano 04 luty 2006, 21:29

To skoro trzeba stworzyc wartosc ciagu 'CacheSize' to co tam wpisac zeby to pozniej powiekszyc 4x ??

Użytkownik kuba-gsm edytował ten post 04 luty 2006, 22:27

Celeron 800MHz, Radeon 9200SE 128 MB DDR 64-bit, 3x128 MB SDR, Mercury KOB 693a FCSX on VIA Apollo133/VIA 693a chipset, Samsung SV3063H 30GB 5400rpm. :)

Zamierzam zmienic tego zloma :>
0

#26 Użytkownik nie jest zalogowany   fuqs 

  • [ЛП солдат]
  • PipPip
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 997
  • Rejestracja: 22-maj 05

Napisano 05 luty 2006, 12:30

najszybsze seryjnie produkowane auto na świecie to Koenigsegg CCR (dopuszczone do ruchu ulicznego). WYciąga 388km/h.

Cytat

28 lutego tego roku samochód Koenigsegg CCR pobił rekord świata w prędkości samochodu produkowanego seryjnie i dopuszczonego do ruchu ulicznego. Pojazd osiągnął zawrotną prędkość 388km/h na włoskim torze dla prototypów Nardo Prototipo. Tym samym znajdujący się dotychczas na pierwszym miejscu McLaren z prędkością maksymalną 372km/h został pobity i spadł na drugie miejsce. Koenigsegg CCR poruszał się szybciej o ponad 15km/h.

Użytkownik fuqs edytował ten post 05 luty 2006, 12:31

0

#27 Użytkownik nie jest zalogowany   Kriszo 

  • Veni, Vidi, Nici
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 3384
  • Rejestracja: 01-wrzesień 05

Ikona posta  Napisano 05 luty 2006, 16:09

Chcę odrazu uprzedzić odpowiedź midasa :P, który zaraz napisze, że Veyron osiąga 400 km/h. Otóż jeszcze tyle nie osiągnął, tylko producent twierdzi, że może tyle osiągnąć.

EDIT:
Ej, starczy panowie, bo schodzimy z tematu.

Użytkownik Kriszo edytował ten post 05 luty 2006, 19:06

0

#28 Użytkownik nie jest zalogowany   fuqs 

  • [ЛП солдат]
  • PipPip
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 997
  • Rejestracja: 22-maj 05

Napisano 05 luty 2006, 19:03

Użytkownik Kriszo dnia 05.02.2006 16:09 napisał

Chcę odrazu uprzedzić odpowiedź midasa :P, który zaraz napisze, że Veyron osiąga 400 km/h. Otóż jeszcze tyle nie osiągnął, tylko producent twierdzi, że może tyle osiągnąć.
Wyświetl post

trzeba uświadomić midasowi, że MÓC a POTRAFIĆ to co innego.
0

#29 Użytkownik nie jest zalogowany   kuba-gsm 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 168
  • Rejestracja: 18-luty 05

Ikona posta  Napisano 05 luty 2006, 19:13

Użytkownik kuba-gsm dnia 04.02.2006 21:29 napisał

To skoro trzeba stworzyc wartosc ciagu 'CacheSize' to co tam wpisac zeby to pozniej powiekszyc 4x ??
Wyświetl post

No to pomoze mi ktos czy nie? :mad: :excl:
Celeron 800MHz, Radeon 9200SE 128 MB DDR 64-bit, 3x128 MB SDR, Mercury KOB 693a FCSX on VIA Apollo133/VIA 693a chipset, Samsung SV3063H 30GB 5400rpm. :)

Zamierzam zmienic tego zloma :>
0

#30 Użytkownik nie jest zalogowany   Smok 

  • Smoczy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 430
  • Rejestracja: 06-sierpień 05

Napisano 07 luty 2006, 15:13

A ja mam taki problem że płyta niehche się odtwarczać w moim napędzie.
Gdy wkładam płyte do napędu to nic się niedieje jakby komputer jej nie widział.Dodam jeszcze że inne płyty odczytuje np:Battlefield 2.
Prosze o pomoc.
Laptop Asus F3Series
Intel® Core™2 Duo CPU T5750 2.00GHz II 2046MB RAM II NVIDIA GeForce 9300M G II Realtek High Definition Audio II HD 250GB II Windows Vista™ Home Premium SP1
0

  • 3 stron +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych


Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox

wojtek0569  : (01 sierpień 2014 - 19:09) ..
wojtek0569  : (18 lipiec 2014 - 09:01) .
wojtek0569  : (06 lipiec 2014 - 18:21) Gorąco...
wojtek0569  : (17 czerwiec 2014 - 15:00) Proszę zaglądających o nie robienie bałaganu na forum! ;)
wojtek0569  : (17 czerwiec 2014 - 14:59) Dzisiaj znowu musiałem posprzątasz po spamerze.
wojtek0569  : (14 czerwiec 2014 - 10:19) Forum posprzątane z bieżącego spamu (14.06)
OldShaterhan  : (30 maj 2014 - 22:45) dobra, linki nie :D
OldShaterhan  : (30 maj 2014 - 22:45) [url="http://link.pl/"]URLe też[/url]
OldShaterhan  : (30 maj 2014 - 22:45) emotki w SB zaczęły działać? :o
OldShaterhan  : (30 maj 2014 - 22:45) Przydałoby się, ale trzeba by też Buszmena zaciągnąć do roboty... ;)
wojtek0569  : (30 maj 2014 - 22:35) I kwestia... czy sprzątamy dalej w starych tematach?
wojtek0569  : (30 maj 2014 - 22:34) @Old Zamknąłem jeden temat bo tam ciągle jest robiony spam w sygnach. Wchodzę co trzy dni i przeglądam wszystkie nowe posty i usuwam spam.
wojtek0569  : (30 maj 2014 - 21:49) Nie ;) No chyba że Oldowi. Zapadła jakaś decyzja w sprawie tych for i coś jest napisane w majowym KŚ a haw go nie mam o Old i Zielony na przekór nie chcieli mi powiedzieć :D
dawido90  : (28 maj 2014 - 15:33) zapał się kończy? :)
wojtek0569  : (27 maj 2014 - 14:38) Bo ja usuwam tylko nowy spam...
wojtek0569  : (27 maj 2014 - 14:37) @Old To mamy sprzatać dalej czy nie?
wojtek0569  : (27 maj 2014 - 14:32) Ludzie nie róbcie tyle spamu!
wojtek0569  : (23 maj 2014 - 19:34) Ah...
OldShaterhan  : (16 maj 2014 - 09:54) nie patrzałem na to
wojtek0569  : (13 maj 2014 - 14:25) @Old Usunąłem trochę dzisiejszego spamu
Rozszerz pole shoutboxa

DIGDIP