Tlen.pl Reklamy
Napisano 19 marzec 2006, 21:17
Użytkownik geamex dnia 19.03.2006 17:54 napisał
ROTFLSkoro czegoś nie miałeś, to skąd wiesz, że to jest totalne dno?

Moje PCty || last.fm || STOP gotowcom z Allegro! || Jak złożyć komputer?
Mnie tu już nie ma. Jak coś, to jestem na forum.cdaction.pl i forum.pclab.pl.
Napisano 20 marzec 2006, 03:02
Użytkownik samserious dnia 29.01.2006 20:59 napisał

O tak, na Kadu to ja patrzeć nie mogę :< paskudztwo, a opcji to ma tyle co kot napłakał..
A co do tych banner kilerów to ja bym się nie bał. Założę się, że nie blokują one ściągania reklam, a zapobiegają tylko pojawianiu się ich. Dzęki temu od strony serwera wszystko jest ok, i raczej nie ma się czym przejmować.
Użytkownik frag4 edytował ten post 20 marzec 2006, 03:04
Napisano 22 marzec 2006, 17:04
Użytkownik BlackMesa dnia 08.12.2005 10:36 napisał
No cóż w Mirandzie nie unikniesz reklam z Tlena :/
Będa się one przedstawiać w postaci użytkownika b73(zawsze można bloknąć ale jednak jest
Użytkownik Bartus_swdn dnia 21.01.2006 10:47 napisał
Dwie sieci to mało powiedziane
Obsługuje ICQ,IRC Standartowo dodatkowo mozesz załadować
Obsługe LAN,GG,Tlen,Jabbber,RSS,GoogleMAIL,SKYPE i parę innych i nawet lecąc na tylu pluginach się nie wiesza tak jak GG czy Tlen.
No i na Mirandzie można se pograć w statki
Zdecydowanie jestem za Mirandą, Tlen i GG to dla mnie Okruszek w porównianiu z nią
~Kotoko~ Being
Napisano 24 marzec 2006, 15:09
Użytkownik Avenger dnia 22.03.2006 17:04 napisał
Do Tlena też kiedyś była taka wtyczka; nie jest już rozwijana, ale powinna działać.
Moje PCty || last.fm || STOP gotowcom z Allegro! || Jak złożyć komputer?
Mnie tu już nie ma. Jak coś, to jestem na forum.cdaction.pl i forum.pclab.pl.
Napisano 13 kwiecień 2006, 21:20
Użytkownik Exercise_plount dnia 19.03.2006 18:18 napisał
No właśnie. Ponieważ zdecydowana większość używa gg, dlatego też wszelkiego rodzaju hakerzy "zajmują się" głównie tym komunikatorem. Według mnie tlen jest bezpieczniejszy, ma więcej funkcji (np wideokonferencja, rozmowa głosowa). Banner killery znajdują się nawet na stronie tlen.pl w dziale wtyczki. Co do emotikonek to się zgodzę... są głupie, ale można pobrać sobie inne zestawy.
Napisano 16 kwiecień 2006, 14:40
Napisano 02 maj 2006, 14:06
Napisano 06 maj 2006, 22:04
To dno..syf a czemu->> bo tak mówią,bo nigdy nie miałem, bo slyszałem, że coś tam.bo nie potrafię wgryźć się w ustawienia... bo mi się skórka nie podoba;-)
Używam Tlena od dawna i w porównaniuz GG jest on ideałem.. A testowałem sporo komunikatorów..
I nie kieruję się tylko prostotą obsługi ale też możliwościami, interfejsem i bezpieczeństwem..
Wiele osób po prostu NIE WIE, że jest alternatywa dla GG--analogicznie jak IExplorer czy coś tam innego badziewnego;-)
Użytkownik Oxi edytował ten post 10 maj 2006, 18:08
Podejrzewasz wirusa? Daj loga! http://cybertrash.o7.pl
Jest czas na łowienie ryb i czas na suszenie sieci.
Napisano 07 maj 2006, 21:24
Wg mnie Tlen jest najlepszym komunikatorem, choć ostatnio pogorszyli wygląd okna ustawień (chyba napiszę wtyczkę z interfejsem opcji podobnym jak w Firefox).
There is a road to freedom. Its milestones are Obedience, Endeavor, Honesty, Order, Cleanliness, Sobriety, Truthfulness, Sacrifice, and love of the Fatherland.
Napisano 08 sierpień 2006, 04:58
Użytkownik Jay-cob dnia 20.01.2006 11:48 napisał
2. Minus za emoty: Wcale mi sie nie podobaja, wiekszosc unserow korzystajacych z gg jako komunikatora wysyla mi inne emoty (przewaznie :D czy :P), ktore na tlenie wygladaj okropnie ...
3. Za kazdym razem (po ponownej instalacji), aby wyslac komus zalacznik przez ten komunikator musze istalowac dodatkowe wtyczki ...
No tak, ale siec gg nie obsluguje (chyba ? bo jakos nie odnalazlem
Jest wiele dodatkow w tym emoty z gg.
Napisano 18 listopad 2006, 13:51
Powiem więcej: wreszcie po przesiadce z GG nie męczą mnie wyskakujące okienka z reklamami.
Napisano 28 styczeń 2007, 16:25
mogę sprawdzić w nim pocztę na koncie o2 i ma wiele wtyczek i świetnych opcji, jest funkcjonalny,
emotikonki można zmienić wg własnych upodobań (nawet na te z gg) , jest bezpieczny i ma fajny interfejs
a reklamy ?
to wyskakujące okno można automatycznie zamykać za pomocą legalnej wtyczki zamykacz albo zlikwidować dzięki bk2
minusem dla mnie jest to że Tlen korzysta z IE :/
a po co mi obsługa kilkunastu sieci ? ale jeśli ktoś chce obsługiwać np. AQQ albo ICQ to do Tlenu są specjalne wtyczki
Cytat
na tlenie można sobie pograć w różne gry z innymi osobami tlenowymi instalując takie wtyczki:
- Kółko i Krzyżyk
- ScrableTlen
- Statki
- tchess
- TlenReversi
- TlenSoccer
Użytkownik Maćko edytował ten post 28 styczeń 2007, 16:33
Napisano 29 styczeń 2007, 08:03
Użytkownik andrzej_aa edytował ten post 29 styczeń 2007, 08:03
Bykom - STOP! Promuj akcję, bądź Polakiem.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Temat jest zamknięty