Komputer Świat Ekspert - Forum: Hasło na drukarkę - Komputer Świat Ekspert - Forum

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Hasło na drukarkę

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   mentos111 

  • ~Trance Power~
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 174
  • Rejestracja: 06-maj 05

Ikona posta  Napisano 21 grudzień 2005, 12:47

Czy można nałożyć hasło na drukarkę. Albo coś podobnego aby moi młodsi bracia nie mogli drukować.

Użytkownik mentos111 edytował ten post 21 grudzień 2005, 12:47

gg:6323960
E-mail: mentos111@wp.pl
Klik!
0

#0 Bot Reklamowy

  • Grupa: Reklama

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   dodek 

  • 42
  • PipPipPip
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 1390
  • Rejestracja: 26-styczeń 05

Napisano 29 grudzień 2005, 17:01

Zabierz kabel, wyjmij tusz itp.

//EDIT
real_norbi: na pewno jakoś można. Podaj link do tego tematu.

Użytkownik dodek edytował ten post 29 grudzień 2005, 17:06

There is no system but GNU, and Linux is one of its kernels.
Wikipedia - wolne źródło informacji. w:pl:Wikipedysta:Dodek
JID: dodek@jabber.org GG: 3115686 WWW: http://dodecki.blogspot.com/
0

#0 Bot Reklamowy

  • Grupa: Reklama

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   RealNorbi 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 306
  • Rejestracja: 24-grudzień 05

Napisano 29 grudzień 2005, 17:05

nie mozna, był juz taki temat

edit: Sorki nie pomyślałem i nie poszukałem jak pisałem ten post :/ :oops:
Mozna :)
zobacz :
http://www.frazpc.pl/b/125429
http://groups.google.pl/group/pl.comp.netw...9932f1b3b72e7e4

Użytkownik real_norbi edytował ten post 29 grudzień 2005, 20:34

0

#0 Bot Reklamowy

  • Grupa: Reklama

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   ^PEDROS^ 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 219
  • Rejestracja: 21-październik 05

Ikona posta  Napisano 29 grudzień 2005, 17:06

Użytkownik mentos111 dnia 21.12.2005 13:47 napisał

Czy można nałożyć hasło na drukarkę. Albo coś podobnego aby moi młodsi bracia nie mogli drukować.
Wyświetl post

:)


Według mnie najlepszym rozwiazaniem, o ile ci bracie nie sa za bardzo biegli w Windows-ie to odłłącz to urzodzenie w menadzeze urzadzen
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   mentos111 

  • ~Trance Power~
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 174
  • Rejestracja: 06-maj 05

Napisano 02 styczeń 2006, 13:29

Nie są biegli bo mają po 6 i 7 lat.
Dzięki chyba skorzystam z menadżera urządzeń.
gg:6323960
E-mail: mentos111@wp.pl
Klik!
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   szucio 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 430
  • Rejestracja: 06-sierpień 05

Napisano 03 styczeń 2006, 18:13

jeśli jest pod lpt, to wyłącz w biosie lpt (Disabled), a jak chcesz drukować to ustaw Enabled.
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   ^PEDROS^ 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 219
  • Rejestracja: 21-październik 05

Ikona posta  Napisano 03 styczeń 2006, 18:58

Użytkownik szucio dnia 03.01.2006 19:13 napisał

jeśli jest pod lpt, to wyłącz w biosie lpt (Disabled), a jak chcesz drukować to ustaw Enabled.
Wyświetl post


Nie wygodniej kozystac z menadzer urzadzen ?? <_<
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   mentos111 

  • ~Trance Power~
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 174
  • Rejestracja: 06-maj 05

Napisano 05 styczeń 2006, 13:21

Ja też uważam że wygodniej jest menadżerem.
Ale co to jest lpt :D
gg:6323960
E-mail: mentos111@wp.pl
Klik!
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   ^PEDROS^ 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 219
  • Rejestracja: 21-październik 05

Ikona posta  Napisano 05 styczeń 2006, 15:53

Użytkownik mentos111 dnia 05.01.2006 14:21 napisał

Ja też uważam że wygodniej jest menadżerem.
Ale co to jest lpt  :D
Wyświetl post


Lpt jest to port jaki mozesz urzywac w połaczeniu drukarki do kompa.
Masz port lpt i kabel lpt. Ma charakterystyczne wejscie (szerokie)
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   mentos111 

  • ~Trance Power~
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 174
  • Rejestracja: 06-maj 05

Napisano 05 styczeń 2006, 16:48

Nie niemam mam wejście USB :D
gg:6323960
E-mail: mentos111@wp.pl
Klik!
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   ^PEDROS^ 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 219
  • Rejestracja: 21-październik 05

Ikona posta  Napisano 05 styczeń 2006, 21:00

Użytkownik mentos111 dnia 05.01.2006 17:48 napisał

Nie niemam mam wejście USB  :D
Wyświetl post


To tez jest port urzywany fo komunikacji np. drukarki z komputerem :P
0

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych


Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox

dawido90  : (29 wrzesień 2014 - 21:19) ja 'zaledwie' 7
dawido90  : (29 wrzesień 2014 - 21:17) Już ponad 10 lat :D
EnDrJu_G  : (29 wrzesień 2014 - 17:42) Tylko ten nick mógłbym zmienić :D
EnDrJu_G  : (29 wrzesień 2014 - 17:38) A ja nadal będę tu zaglądał :))
EnDrJu_G  : (29 wrzesień 2014 - 17:38) Minęło tyyyyle lat
wojtek0569  : (05 wrzesień 2014 - 16:45) Zapraszamy na Forum Komputer Świat: forum.komputerswiat.pl
wojtek0569  : (01 sierpień 2014 - 19:09) ..
wojtek0569  : (18 lipiec 2014 - 09:01) .
wojtek0569  : (06 lipiec 2014 - 18:21) Gorąco...
wojtek0569  : (17 czerwiec 2014 - 15:00) Proszę zaglądających o nie robienie bałaganu na forum! ;)
wojtek0569  : (17 czerwiec 2014 - 14:59) Dzisiaj znowu musiałem posprzątasz po spamerze.
wojtek0569  : (14 czerwiec 2014 - 10:19) Forum posprzątane z bieżącego spamu (14.06)
OldShaterhan  : (30 maj 2014 - 22:45) dobra, linki nie :D
OldShaterhan  : (30 maj 2014 - 22:45) [url="http://link.pl/"]URLe też[/url]
OldShaterhan  : (30 maj 2014 - 22:45) emotki w SB zaczęły działać? :o
OldShaterhan  : (30 maj 2014 - 22:45) Przydałoby się, ale trzeba by też Buszmena zaciągnąć do roboty... ;)
wojtek0569  : (30 maj 2014 - 22:35) I kwestia... czy sprzątamy dalej w starych tematach?
wojtek0569  : (30 maj 2014 - 22:34) @Old Zamknąłem jeden temat bo tam ciągle jest robiony spam w sygnach. Wchodzę co trzy dni i przeglądam wszystkie nowe posty i usuwam spam.
wojtek0569  : (30 maj 2014 - 21:49) Nie ;) No chyba że Oldowi. Zapadła jakaś decyzja w sprawie tych for i coś jest napisane w majowym KŚ a haw go nie mam o Old i Zielony na przekór nie chcieli mi powiedzieć :D
dawido90  : (28 maj 2014 - 15:33) zapał się kończy? :)
Rozszerz pole shoutboxa

DIGDIP