Komputer Świat Ekspert - Forum: Hasło na drukarkę - Komputer Świat Ekspert - Forum

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Hasło na drukarkę

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   mentos111 

  • ~Trance Power~
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 174
  • Rejestracja: 06-maj 05

Ikona posta  Napisano 21 grudzień 2005, 12:47

Czy można nałożyć hasło na drukarkę. Albo coś podobnego aby moi młodsi bracia nie mogli drukować.

Użytkownik mentos111 edytował ten post 21 grudzień 2005, 12:47

gg:6323960
E-mail: mentos111@wp.pl
Klik!
0

#0 Bot Reklamowy

  • Grupa: Reklama

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   dodek 

  • 42
  • PipPipPip
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 1390
  • Rejestracja: 26-styczeń 05

Napisano 29 grudzień 2005, 17:01

Zabierz kabel, wyjmij tusz itp.

//EDIT
real_norbi: na pewno jakoś można. Podaj link do tego tematu.

Użytkownik dodek edytował ten post 29 grudzień 2005, 17:06

There is no system but GNU, and Linux is one of its kernels.
Wikipedia - wolne źródło informacji. w:pl:Wikipedysta:Dodek
JID: dodek@jabber.org GG: 3115686 WWW: http://dodecki.blogspot.com/
0

#0 Bot Reklamowy

  • Grupa: Reklama

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   RealNorbi 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 306
  • Rejestracja: 24-grudzień 05

Napisano 29 grudzień 2005, 17:05

nie mozna, był juz taki temat

edit: Sorki nie pomyślałem i nie poszukałem jak pisałem ten post :/ :oops:
Mozna :)
zobacz :
http://www.frazpc.pl/b/125429
http://groups.google.pl/group/pl.comp.netw...9932f1b3b72e7e4

Użytkownik real_norbi edytował ten post 29 grudzień 2005, 20:34

0

#0 Bot Reklamowy

  • Grupa: Reklama

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   ^PEDROS^ 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 219
  • Rejestracja: 21-październik 05

Ikona posta  Napisano 29 grudzień 2005, 17:06

Użytkownik mentos111 dnia 21.12.2005 13:47 napisał

Czy można nałożyć hasło na drukarkę. Albo coś podobnego aby moi młodsi bracia nie mogli drukować.
Wyświetl post

:)


Według mnie najlepszym rozwiazaniem, o ile ci bracie nie sa za bardzo biegli w Windows-ie to odłłącz to urzodzenie w menadzeze urzadzen
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   mentos111 

  • ~Trance Power~
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 174
  • Rejestracja: 06-maj 05

Napisano 02 styczeń 2006, 13:29

Nie są biegli bo mają po 6 i 7 lat.
Dzięki chyba skorzystam z menadżera urządzeń.
gg:6323960
E-mail: mentos111@wp.pl
Klik!
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   szucio 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 430
  • Rejestracja: 06-sierpień 05

Napisano 03 styczeń 2006, 18:13

jeśli jest pod lpt, to wyłącz w biosie lpt (Disabled), a jak chcesz drukować to ustaw Enabled.
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   ^PEDROS^ 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 219
  • Rejestracja: 21-październik 05

Ikona posta  Napisano 03 styczeń 2006, 18:58

Użytkownik szucio dnia 03.01.2006 19:13 napisał

jeśli jest pod lpt, to wyłącz w biosie lpt (Disabled), a jak chcesz drukować to ustaw Enabled.
Wyświetl post


Nie wygodniej kozystac z menadzer urzadzen ?? <_<
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   mentos111 

  • ~Trance Power~
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 174
  • Rejestracja: 06-maj 05

Napisano 05 styczeń 2006, 13:21

Ja też uważam że wygodniej jest menadżerem.
Ale co to jest lpt :D
gg:6323960
E-mail: mentos111@wp.pl
Klik!
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   ^PEDROS^ 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 219
  • Rejestracja: 21-październik 05

Ikona posta  Napisano 05 styczeń 2006, 15:53

Użytkownik mentos111 dnia 05.01.2006 14:21 napisał

Ja też uważam że wygodniej jest menadżerem.
Ale co to jest lpt  :D
Wyświetl post


Lpt jest to port jaki mozesz urzywac w połaczeniu drukarki do kompa.
Masz port lpt i kabel lpt. Ma charakterystyczne wejscie (szerokie)
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   mentos111 

  • ~Trance Power~
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 174
  • Rejestracja: 06-maj 05

Napisano 05 styczeń 2006, 16:48

Nie niemam mam wejście USB :D
gg:6323960
E-mail: mentos111@wp.pl
Klik!
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   ^PEDROS^ 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 219
  • Rejestracja: 21-październik 05

Ikona posta  Napisano 05 styczeń 2006, 21:00

Użytkownik mentos111 dnia 05.01.2006 17:48 napisał

Nie niemam mam wejście USB  :D
Wyświetl post


To tez jest port urzywany fo komunikacji np. drukarki z komputerem :P
0

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych


Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox

wojtek0569  : (17 grudzień 2014 - 16:05) No i znowu atak botów :(
dawido90  : (14 grudzień 2014 - 08:25) również pozdrawia ;)
Uno  : (09 grudzień 2014 - 12:53) I ja pozdrawiam :)
Pretender  : (06 grudzień 2014 - 21:24) pozdrawiam dziadków :))))
Pretender  : (06 grudzień 2014 - 21:24) elitarne forum przestało istniec ;)
Pretender  : (06 grudzień 2014 - 21:24) nudy nudy :))) nic sie nie zmieniło
wojtek0569  : (04 grudzień 2014 - 22:19) Bywa :D
rzeznia22  : (04 grudzień 2014 - 09:57) Nie wiedziałem, że tu jeszcze zajrzę ;) Masa czasu...
rzeznia22  : (04 grudzień 2014 - 09:51) ohoho, widzę jeszcze są ludzie ze starej ekipy! :D
wojtek0569  : (17 październik 2014 - 19:19) Spamerzy generują ruch na forum :D
tomek10861  : (10 październik 2014 - 20:54) Że też ktoś płaci za serwer
tomek10861  : (10 październik 2014 - 20:54) Lat minęło a forum dalej istnieje :)
wojtek0569  : (10 październik 2014 - 18:29) :) Ho!
Grejpfrut14  : (09 październik 2014 - 19:10) hoho
wojtek0569  : (08 październik 2014 - 15:37) OGŁOSZENIE: Ludzie! Nie odkopujcie tematów które maja po 2lata!
wojtek0569  : (08 październik 2014 - 15:36) Podobno do końca roku fora moja być połączone :)
Ferrari  : (04 październik 2014 - 23:48) Tylko pozycjonerzy ratują to forum i piszą posty :lol:
dawido90  : (29 wrzesień 2014 - 21:19) ja 'zaledwie' 7
dawido90  : (29 wrzesień 2014 - 21:17) Już ponad 10 lat :D
EnDrJu_G  : (29 wrzesień 2014 - 17:42) Tylko ten nick mógłbym zmienić :D
Rozszerz pole shoutboxa

DIGDIP