AVG Pro identycznie chroni przed wirusami, tylko ma wbudowane dodatkowe opcje na przyklad do chronienia sieci.
AVG FREE paranoja totalna
Napisano 17 maj 2006, 07:50
Użytkownik .:DR@kE:. dnia 23.01.2006 14:34 napisał
W pełni sie zgadzam. Avast niemal codziennie pobiera najnowsze bazy i engine (jak jest). Robi to automatycznie po starcie kompa. Jak na razie nie narzekam.
Użytkownik publicmasta dnia 11.02.2006 3:14 napisał
A ja AVG uzywam juz od kilku lat (bedzie ze cztery) i co? NIGDY nie mialem zadnego problemu z wirusami. Czasem skanuje kompa skanerem online i nic mi nie znajduje.
A AVG ma jedna pzewage nad wszystkimi pozostalymi. Jest bardzo szybki. I powtarzam - NIGDY nie mialem problemow z wirusami.
Avasta sprobowalem dwa razy powodowany artykulami. I co? Po trzech godzinach skanowania mialem przeskanowane 20% z partycji C. Tak sie sklada ze to moja najmniejsza partycja. Ma 7GB. Czyli przeskanowal okolo 1,4GB. Zostalo mu do zeskanowania jeszcze 90GB:) Czyli trwalo by to okolo 90/1,4=64 * 3 = 192 godziny.
A komputer przy tym tak spowolnil ze NIC nie dalo sie zrobic.
Dzieki za takiego antywira, co mi wirusy wygoni, ale cale zycie nic nie bede mogl na komputerze zrobic, bo tylko bede w kolko czekal na zakonczenie skanowania.

A AVG ma jedna pzewage nad wszystkimi pozostalymi. Jest bardzo szybki. I powtarzam - NIGDY nie mialem problemow z wirusami.
Avasta sprobowalem dwa razy powodowany artykulami. I co? Po trzech godzinach skanowania mialem przeskanowane 20% z partycji C. Tak sie sklada ze to moja najmniejsza partycja. Ma 7GB. Czyli przeskanowal okolo 1,4GB. Zostalo mu do zeskanowania jeszcze 90GB:) Czyli trwalo by to okolo 90/1,4=64 * 3 = 192 godziny.
A komputer przy tym tak spowolnil ze NIC nie dalo sie zrobic.
Dzieki za takiego antywira, co mi wirusy wygoni, ale cale zycie nic nie bede mogl na komputerze zrobic, bo tylko bede w kolko czekal na zakonczenie skanowania.

U mnie Avast partycję 6,5 GB zeskanował w niecałą godzinę. Mam kompa Celeron 500 MHz , 512 MB RAM ... WIN XP Prof.
Terminator
I`ll be back ...
I`ll be back ...
Napisano 17 maj 2006, 14:34
hehehe... AVG w godzine to mi skanuje okolo 80GB:) Male porownanie.
Mam dyski 300GB. A danych na nich okolo 150GB, Czyli Avast skanowal by mi je 150/6,5=okolo 23 godziny. Dzieki. Pozostane przy AVG:)
Mam dyski 300GB. A danych na nich okolo 150GB, Czyli Avast skanowal by mi je 150/6,5=okolo 23 godziny. Dzieki. Pozostane przy AVG:)
--
Czy Google płacą ci za reklamę? Nie? To dlaczego wszystkich tam odsyłasz? Ciągłe uparte odsyłanie wszystkich ze wszystkim na Google potrafi obniżyć poziom forum do dna.
Czy Google płacą ci za reklamę? Nie? To dlaczego wszystkich tam odsyłasz? Ciągłe uparte odsyłanie wszystkich ze wszystkim na Google potrafi obniżyć poziom forum do dna.
Napisano 25 maj 2006, 09:23
Użytkownik Assasinos dnia 20.05.2006 15:23 napisał
EEE... Ludzie to nie jest temat "Jakiego antywirusa uzywasz". W tym temacie piszecie o wadach i zaletach AVG i o niczym innym. Nie korzystałeś z AVG - nie wypowiadasz się bo nie wiesz o czym mówisz.
http://crooleeck.jogger.pl/
crooleeck, Asdef, Slavo, Petermechanic, nebeu i Uno jesteśmy na -> http://forum.pctown.pl/
crooleeck, Asdef, Slavo, Petermechanic, nebeu i Uno jesteśmy na -> http://forum.pctown.pl/
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Temat jest zamknięty