Komputer Świat Ekspert - Forum: Złamany klucz w drzwiach [sposoby na wyjęcie] - Komputer Świat Ekspert - Forum

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Złamany klucz w drzwiach [sposoby na wyjęcie]

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   fluxbar 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 262
  • Rejestracja: 30-grudzień 05

Napisano 12 luty 2006, 13:29

Tak jak w temacie.... Może macie jakieś sposoby na klucz,który się złamał i został w drzwiach ?? Chciałbym wyjąć ten klucz,bo drzwi są otwarte,a jest niedziela.... Może macie jakieś sposoby na wyjęcie tego złamanego klucza z drzwi (samodzielnie) ?? Tylko proszę wypowiadać się raczej przyzwoicie i poważnie ;) Z góry dzięki ;P
我恨學校和所有人民從那裡 ! 我恨它 ! 有很多愚笨的母狗。:-[

"Du lait et de la merde dans le crâne !" :)
0

#0 Bot Reklamowy

  • Grupa: Reklama

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   bikstopa 

  • BAN
  • PipPipPip
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 1680
  • Rejestracja: 19-marzec 04

Napisano 12 luty 2006, 13:31

jesli jest zlamany i nic niesywtaje to nic niepozostaje jak rozwiercenie zamka , wciagniecie go i danie nowego

jak wystaje kawalek sproboj czms go chwycic np. kombinerkami
SNITZ WRACAJ Dołączona grafika
moje gg:
base: cm90MTM6IHVyazogNjU5bnM1
kod jest do zdekodowania dla osob z IQ > 70
0

#0 Bot Reklamowy

  • Grupa: Reklama

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Ewa 

  • ,,
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 56
  • Rejestracja: 12-październik 04

Napisano 12 luty 2006, 13:41

Znam ten ból, tylko byłam w gorszej sytuacji, bo drzwi były zamknięte, a ja siedziałam w środku. Zadzwoniłam po straż, weszli oknem i jakoś udało się otworzyć drzwi. :)
Jeżeli masz otwarte drzwi, to wystarczy rozkręcić zamek, raczej innej możliwości nie widzę.
÷Człowieku, nie irytuj się!! Życzliwym żyje się lepiej÷
0

#0 Bot Reklamowy

  • Grupa: Reklama

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   fluxbar 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 262
  • Rejestracja: 30-grudzień 05

Napisano 12 luty 2006, 13:45

Trochę wystaje,ale niewiele.... A drzwi trochę są za wielkie i za mocne żeby je rozkręcać :P A nie znacie może jakiegoś innego sposobu ?? Że np. jakimś powietrzem,smalcem,czy olejem :P czy co ??
我恨學校和所有人民從那裡 ! 我恨它 ! 有很多愚笨的母狗。:-[

"Du lait et de la merde dans le crâne !" :)
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Marcin 

  • Moderator 386
  • Grupa: Moderator po przejściach
  • Postów 2327
  • Rejestracja: 23-wrzesień 03

Napisano 12 luty 2006, 13:49

Użytkownik fluxbar dnia 12.02.2006 13:45 napisał

Trochę wystaje,ale niewiele.... A drzwi trochę są za wielkie i za mocne żeby je rozkręcać :P A nie znacie może jakiegoś innego sposobu ?? Że np. jakimś powietrzem,smalcem,czy olejem :P czy co ??
Wyświetl post

Jeśli wystaje... użyj kropelki... posmaruj naprawde minimalnie i tak by sie nie chwyciła "obudowa" (wiesz o co chodzi :) ) zamka, odczekaj dobra chwilkę (by klej wysechł) powinno wystarczyć na przekręcenie czy wyjęcie :)

Użytkownik Marcin edytował ten post 12 luty 2006, 13:52

"Errare humanum est, in errore perservare stultum."
Stare programy - projekt w którym biorę udział
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Ewa 

  • ,,
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 56
  • Rejestracja: 12-październik 04

Napisano 12 luty 2006, 14:09

Możesz wlać trochę oleju strzykawką ,złapać obcęgami ten kawałek klucza i spróbować przekręcić klucz.
÷Człowieku, nie irytuj się!! Życzliwym żyje się lepiej÷
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Marcin 

  • Moderator 386
  • Grupa: Moderator po przejściach
  • Postów 2327
  • Rejestracja: 23-wrzesień 03

Napisano 12 luty 2006, 14:14

Użytkownik Ewa dnia 12.02.2006 14:09 napisał

Możesz  wlać trochę oleju strzykawką

a później wymienić zamek bo się zatrze ;)...
idąc jednak tym tropem... są takie smary w płynie, po jakimś czasie zmieniają konsystencje więc później (po wyjęciu klucza) będzie OK...

Chodź pomysł z kropelką uważam za lepszy, o ile druga końcówka klucza nie przylepi się do zamka...
"Errare humanum est, in errore perservare stultum."
Stare programy - projekt w którym biorę udział
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   krwawyjepetto 

  • Pogromca Pixeli
  • PipPipPip
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 1087
  • Rejestracja: 09-luty 05

Napisano 12 luty 2006, 14:28

Ja bym nie smarował zamka żadnym smarem Bo kluczyk będzie śliski
Ja z kumlem zrobiliśmy zwojnice czyli drut z prądem obwinięty to okoła rdzenia
Czyli bardzo silny magnes (BARDZO)
Z wyciągnięciem nie było problemu
Ale jeżeli klucz jest przekręcony to lipa :P
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   Private 

  • Bla Bla Bla
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 452
  • Rejestracja: 09-sierpień 05

Napisano 12 luty 2006, 14:35

Użytkownik Marcin dnia 12.02.2006 15:14 napisał

a później wymienić zamek bo się zatrze ;)...
idąc jednak tym tropem... są takie smary w płynie, po jakimś czasie zmieniają konsystencje więc później (po wyjęciu klucza) będzie OK...

Chodź pomysł z kropelką uważam za lepszy, o ile druga końcówka klucza nie przylepi się do zamka...
Wyświetl post


Jaki to jest klucz ? Taki "nowszy" z ząbkami, czy taki typowy "od bramy" z lat 40 ?

Użytkownik Private edytował ten post 12 luty 2006, 14:35

IF I PROMISE TO GO TO CHURCH ON SUNDAY
WILL YOU GO WITH ME ON FRIDAY NIGHT?




0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   fluxbar 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 262
  • Rejestracja: 30-grudzień 05

Napisano 12 luty 2006, 14:38

Jest to najnowszy zamek,do drzwi o średnicy 40 cm :]
krwawyjepetto:Też bym to zrobił gdybym miał do tego przybory ;) Włąśnie się tak zastanawiałem,że najlepszy by był magnez.... Zamek nie jest przekręcony ....jest w takiej pozycji jak się wyjmuje klucz....
Aha klucz jest złamany tak,że u góry trochę wystaje jednak na dole klucz jest w środku i nie wystaje .... złamał się tak na ukos....

Użytkownik fluxbar edytował ten post 12 luty 2006, 14:42

我恨學校和所有人民從那裡 ! 我恨它 ! 有很多愚笨的母狗。:-[

"Du lait et de la merde dans le crâne !" :)
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   Private 

  • Bla Bla Bla
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 452
  • Rejestracja: 09-sierpień 05

Napisano 12 luty 2006, 14:49

Użytkownik fluxbar dnia 12.02.2006 15:38 napisał

Jest to najnowszy zamek,do drzwi o średnicy 40 cm :]
krwawyjepetto:Też bym to zrobił gdybym miał do tego przybory ;) Włąśnie się tak zastanawiałem,że najlepszy by był magnez.... Zamek nie jest przekręcony ....jest w takiej pozycji jak się wyjmuje klucz....
Aha klucz jest złamany tak,że u góry trochę wystaje jednak na dole klucz jest w środku i nie wystaje .... złamał się tak na ukos....
Wyświetl post


BTW. MAGNES NIE MAGNEZ ^_^

To skleć szybko jakis elektromagnes - bierzesz jakis grubszy drut, najlepiej fi > 0.5cm, nawijasz na to ciasno drut, najlepiej miedziany, podpinasz dwa końce drutu do 220V...znaczy sie do 9V ;) i masz elektromagnes, najsilniejszy w miejscu konca pręta

Użytkownik Private edytował ten post 12 luty 2006, 14:49

IF I PROMISE TO GO TO CHURCH ON SUNDAY
WILL YOU GO WITH ME ON FRIDAY NIGHT?




0

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   Cyrkiel 

  • fotograf [:
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 4391
  • Rejestracja: 22-maj 04

Napisano 12 luty 2006, 14:50

Obcęgi i jedziesz, złap go za coś i wyciągnij :)
Access violation when writing to [AA502838] - use Shift+F7/F8/F9 to pass exception to program...
0

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   fluxbar 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 262
  • Rejestracja: 30-grudzień 05

Napisano 12 luty 2006, 14:56

Cyrkiel: Nie sądzę ,bo to dosyć mało wystaje .... i obcęgami nie da rady złapać,w dodatku,że klamra jeszcze wystaja i jest zamek trochę zasłonięty ....
Private:Zaraz zobaczymy co się da zrobić,ale wydaje mi się,że mam ;) Dzięki Ci :) Zaraz pójdę to zrobić :)

Yuupiii :) Udało mi się skombinować i wyciągnęłem :P Trochę musiałem młotkiem z drugiej strony postukać i klucz wsadzić drugi i wypchać to trochę :) I wyszło :) Dobra temat do zamknięcia :) Aha dziękuję wszystkim za pomoc :)

Użytkownik fluxbar edytował ten post 12 luty 2006, 15:07

我恨學校和所有人民從那裡 ! 我恨它 ! 有很多愚笨的母狗。:-[

"Du lait et de la merde dans le crâne !" :)
0

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   robson_89 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 103
  • Rejestracja: 18-styczeń 06

Napisano 12 luty 2006, 15:00

ja na twoim miejscu bym wyjał z szafy bazooke i przywalil w drzwi albo podlozyl dynamita..i wszelkie inne sposoby pojda na bok :)
0

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych


Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox

Capcom  : (15 maj 2015 - 14:37) ale syf, kiedys to jeszcze bylo fajne forum -
Driv3r  : (08 maj 2015 - 20:22) To forum jeszcze zyje ?
Hermes  : (19 kwiecień 2015 - 18:07) Mam w cholere płyt po Ekspercie - chce ktoś za symboliczne %%?
wojtek0569  : (26 marzec 2015 - 16:12) Odsyłamy wsztkich na: http://forum.komputerswiat.pl/
Wiciu  : (24 marzec 2015 - 20:44) Nie, smialo mozesz tez spamowac :-) sreacst
Ajgor  : (08 marzec 2015 - 18:30) Czy tego forum nikt nie pilnuje? Nikt nie zauważył, że niejaki EdwinKt zaspamował całe forum jakimiś kiblami?
Ajgor  : (08 marzec 2015 - 18:29) admin
dawido90  : (01 marzec 2015 - 12:22) no ale nic się nie zrobi już
dawido90  : (01 marzec 2015 - 12:22) @sinus, nieda się ukryć. :)
eminem14  : (25 luty 2015 - 17:57) http://forum.ks-ekspert.pl/topic/409990-pytanie-o-programy-z-grupy-acdsee-przegladarki-plikow-graficznych/
eminem14  : (25 luty 2015 - 17:56) Siema, może ktoś pomóc wybrać, który z trzech programów zainstalować: http://forum.ks-ekspert.pl/topic/409990-pytanie-o-programy-z-grupy-acdsee-przegladarki-plikow-graficznych/ ?
Hubot  : (18 luty 2015 - 21:00) Poda ktoś linka?
Hubot  : (18 luty 2015 - 20:59) Zna ktoś stronę oficjalną GG Alice gg:16?
Th0mas  : (18 luty 2015 - 00:03) Witam martwe forum.
sinus86  : (17 luty 2015 - 22:31) kiedyś sporo się tu siedziało
sinus86  : (17 luty 2015 - 22:27) ostatnio szukałem czegoś w google i jeden z pierwszych wyników prowadził do tego forum, wtedy mi się o nim przypomniało
sinus86  : (17 luty 2015 - 22:26) zgadza się ;) ale firefox okazał się sprytniejszy i zapamiętał mi to nowe hasło :D
dawido90  : (13 luty 2015 - 14:32) @sinus86 Czasem nie Ty miałeś zmienić hasło na byle jakie i już się tu nie logować? :D
wojtek0569  : (01 luty 2015 - 16:46) Niedługo to forum zostanie połączone z forum.komputerswiat.pl
wojtek0569  : (01 luty 2015 - 16:46) Nie dało się upilnować bootów ponieważ jest ich zbyt dużo.
Rozszerz pole shoutboxa

DIGDIP