Programik OK i wydaje mi się, że lepiej radzi sobie ze swoim fachem (PQ wysypywał błędy przy pierwszej, lepszej okazji, a tu wszystko elegancko).
Paragon Partition Manager Nie polecam...
Napisano 16 sierpień 2006, 11:40
nie wiem po co ktos tak najezdza na partition managera. Ja go wielokrotnie uzywalem i mi nic sie nie dzialo. aczkolwiek obecnie uzywam acronis disk director
Napisano 16 sierpień 2006, 11:48
Użytkownik fuqs dnia 16.08.2006 12:40 napisał
nie wiem po co ktos tak najezdza na partition managera. Ja go wielokrotnie uzywalem i mi nic sie nie dzialo. aczkolwiek obecnie uzywam acronis disk director
Ja tez nie, przecież jest to program do działania na partycjach, jak wam przeszkadza albo nie mozecie się połapać jak to się robi w instalatorze Windows. To pozostają programy, które się niczym nie róznią jak ceną.
Zupełnie nie uzasadnione opinie. A ze komuś dysk siadł podczasz pracy programu, to mógł lepiej dbać o dostawę prądu
Napisano 16 sierpień 2006, 12:06
wielokrotnie używałem ParagonPartitionManager i nie miałem z nim najmniejszego problemu, mało tego, używało mi się znacznie przyjemniej i łatwiej, bardziej intuicyjnie niż PartitionMagic'a
www.e-holland.eu
Cytat
Blessed be the Lord my strength, which teacheth my hands to war, and my fingers to fight.
Napisano 18 sierpień 2006, 20:51
Ja tez nie miałem z nim problemu, ani nie utraciłem danych, Mogę go szczerze polecić
Moja gamercard x360
Xbox 360 Premium + LCD LG 32" + Technics' audio
Xbox 360 Premium + LCD LG 32" + Technics' audio
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Temat jest zamknięty