Komputer Świat Ekspert - Forum: Rozszerzenie .MDF - Komputer Świat Ekspert - Forum

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Rozszerzenie .MDF :-(

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   ELectrO_PL 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 48
  • Rejestracja: 31-grudzień 05

Napisano 04 kwiecień 2006, 07:58

Ściągnąłem sobie plik z rozszerzeniem .mdf i niewiem przez co to otworzyć. Niewiem czy to jest obraz płyty czy może wirtualny dysk...niewiem.

PS. Gdy załączyłem go przez alkochola 120%, to z 3.64gb zostało mi 0 bajtów...jak to się stało i czy da się to jakoś odzyskać czy musze sciagac od nowa?
0

#0 Bot Reklamowy

  • Grupa: Reklama

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Countach 

  • Game_oveR
  • Grupa: Moderatorzy
  • Postów 5837
  • Rejestracja: 28-wrzesień 03

Napisano 04 kwiecień 2006, 08:03

http://forum.ks-eksp...showtopic=42170

MDS masz?
Dołączona grafika
0

#0 Bot Reklamowy

  • Grupa: Reklama

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   pivopl 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 183
  • Rejestracja: 19-marzec 06

Napisano 04 kwiecień 2006, 08:03

Wydaje mi sie ze mialem cos tajkiego z NFS MW. To byl obraz plyty. Otworzylem go przez deamona. I wszystko dzilalalo. A z tym twoim bledem to nie wiem o co chodzi.
0

#0 Bot Reklamowy

  • Grupa: Reklama

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   ELectrO_PL 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 48
  • Rejestracja: 31-grudzień 05

Napisano 04 kwiecień 2006, 08:09

Niewiem czemu przez alcohola niedziała. Wogule niemiał w bazie takiego rozszerzenia, a jak wziąłem POKAZUJ WSYSTKIE PLIKI to załadowałem go ale i tak niechciał tego wypalić ani nic. Jak biore na ten plik prawym przyciskiem to moge wziąść ZAMONTUJ OBRAZ, biore to a tam mi pisze "dokument nie zawiera żadnych danych"(czy tam plik).
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   muundek67 

  • E.T Phone Home
  • PipPip
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 513
  • Rejestracja: 16-styczeń 05

Napisano 04 kwiecień 2006, 08:54

A sprawdziłes link od Countacha. Napisane jak byk,że potrzebne są dwa pliki: mdf i mds...

Użytkownik muundek67 edytował ten post 04 kwiecień 2006, 08:54

Nie wiem a chciałbym wiedzieć... W informacji też nie wiedzą.
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   fernandez 

  • 150% normy
  • PipPipPip
  • Grupa: Ekspert
  • Postów 1947
  • Rejestracja: 12-wrzesień 05

Napisano 04 kwiecień 2006, 09:40

...potrzebne sa dwa pliki, a obraz ladujesz otwierajac MDS (na chlopski rozum jest to taki plik nalgowkowy, bez ktorego sam obraz nie bedzie dzialal) - tak samo w plikach BIN spelnia ta role plik CUE...

Użytkownik fernandez edytował ten post 04 kwiecień 2006, 09:41

0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   dj_olsen 

  • Zaawansowany Uczestnik
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 2487
  • Rejestracja: 31-grudzień 04

Napisano 05 kwiecień 2006, 00:12

Użytkownik fernandez dnia 04.04.2006 10:40 napisał

... tak samo w plikach BIN spelnia ta role plik CUE...
Wyświetl post

teoretycznie tak tylko ,że plik cue mogę zrobnić sam jak go nie mam i będzie działać nie pamjętam niestety czy można zrobić taki sam myk z plikiem mds
edit
poprostu teraz nie mam żadnego pliku mdf i mds więc nie mogę sprawdzić , ale na 99% jest to możliwe

Użytkownik dj_olsen edytował ten post 05 kwiecień 2006, 00:14

0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   ELectrO_PL 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 48
  • Rejestracja: 31-grudzień 05

Napisano 05 kwiecień 2006, 12:56

Niemam żadnego pliku MDS. A skoro nikt niemiał wontów co do tego pliku to znaczy że można to otworzyć w inny sposób...
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   fernandez 

  • 150% normy
  • PipPipPip
  • Grupa: Ekspert
  • Postów 1947
  • Rejestracja: 12-wrzesień 05

Napisano 05 kwiecień 2006, 13:45

Użytkownik ELectrO_PL dnia 05.04.2006 14:56 napisał

Niemam żadnego pliku MDS. A skoro nikt niemiał wontów co do tego pliku to znaczy że można to otworzyć w inny sposób...
Wyświetl post


moze sprobuj to otwrzoyc jakims programem do edycji obrazow plyt (np. UltraISO lub np. ISOBuster) i jesli bedzie sie dalo otworzyc samego MDFa to potem zpaisz w ISO, a potem wiadomo co dalej...
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   Countach 

  • Game_oveR
  • Grupa: Moderatorzy
  • Postów 5837
  • Rejestracja: 28-wrzesień 03

Napisano 05 kwiecień 2006, 16:43

Użytkownik fernandez dnia 05.04.2006 13:45 napisał

moze sprobuj to otwrzoyc jakims programem do edycji obrazow plyt (np. UltraISO lub np. ISOBuster) i jesli bedzie sie dalo otworzyc samego MDFa to potem zpaisz w ISO, a potem wiadomo co dalej...
Wyświetl post

Nie powinno się konwertować MDF do ISO - to zapewne kopia 1:1, dane subkanałowe szlag trafi.
Dołączona grafika
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   petro 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 31
  • Rejestracja: 24-grudzień 04

Napisano 06 kwiecień 2006, 09:29

http://forum.twojast...php?showtopic=7 - Zajrzyj tam... może akurat coś pomoże ;)
0

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych


Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox

OldShaterhan  : (02 luty 2014 - 20:26) zobaczymy :P
przemek89k  : (31 styczeń 2014 - 16:19) mam nadzieję, że będzie już ok ;)
OldShaterhan  : (22 styczeń 2014 - 22:07) I znowu naśmiecone :/
przemek89k  : (08 styczeń 2014 - 12:58) No i forum posprzątane :)
Wiciu  : (16 grudzień 2013 - 20:34) U mnie to już Dyszka @Sauron :-)
dawido90  : (17 listopad 2013 - 09:54) lofix to ogólnie była legenda tego forum :D @Herk Ty jej nie miałeś gdziś zapisanej?
sauron  : (13 listopad 2013 - 12:54) Niedługo będzie 9 lat odkąd jestem tutaj na forum. Masakra :)
sauron  : (13 listopad 2013 - 12:53) Pamiętam jak kiedyś zrobił się spam w jednym temacie w dziale "o forum". Wszystko działo się w nocy, przez parę godzin userzy nabili kilkanaście stron tematu. Rano lofix wpadł i wywarnował pół forum. To były czasy :)
_Herkules_  : (10 listopad 2013 - 12:24) no gdzie galeria LOLi ;)
GBM  : (06 listopad 2013 - 16:32) pozdrowienia dla wszystkich, w sumie możemy się zobaczyć na dobrych programach jak coś :)
GBM  : (06 listopad 2013 - 16:32) Jasne kominy, ale mnie tu dawno nie było :) - a forum jak forum, dalej umiera ;]
neo5628  : (16 październik 2013 - 17:22) help http://forum.ks-ekspert.pl/topic/158068-problem-tooltip/ PLS
dawido90  : (09 wrzesień 2013 - 11:23) Do tego przydała by się galeria LOLi czy jak się ona nazywała. Pamięc już zawodzi ;)
_Herkules_  : (06 wrzesień 2013 - 21:29) [url="http://forum.ks-ekspert.pl/topic/157330-kto-to-jeszcze-pamieta/"]i paczka chusteczek do tego :D[/url]
_Herkules_  : (06 wrzesień 2013 - 21:28) i paczka chusteczek do tego :D
_Herkules_  : (06 wrzesień 2013 - 21:28) http://forum.ks-ekspert.pl/topic/157330-kto-to-jeszcze-pamieta/
Piotrek18  : (06 lipiec 2013 - 10:07) http://forum.ks-ekspert.pl/topic/156156-problem-z-uruchomieniem-komputera/page__p__909371#entry909371 proszę o pomoc
TomkoV  : (08 czerwiec 2013 - 15:50) czy ktos z moderatorow moze zajrzec dzialu z grami ?
tomek10861  : (08 maj 2013 - 09:21) Ekspert umarł na amen, a ja dowiedziałem się o tym ostatni. Napisałem e-mail do redakcji z chęcia współpracy w postaci napisania artykułu, a tu dostaję e-mail że ekspert nie wyuchodzi od dwóch lat. Fail po całej lini :D
tomek10861  : (08 maj 2013 - 09:19) Witam witam :)
Rozszerz pole shoutboxa

DIGDIP