Komputer Świat Ekspert - Forum: Zmiana IP - Komputer Świat Ekspert - Forum

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Zmiana IP Na inny kraj

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Lycon 

  • Ja tu tylko za/wy-miatam
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 303
  • Rejestracja: 17-styczeń 05

Napisano 04 kwiecień 2006, 16:30

Chciałbym uzyskać taki efekt który zmieni moje IP tak aby systemy sprawdząjce na stronie internetowej myślały że jestem w USA :P

Może trochę zamotałem jak ktoś czegoś nie rozumie to niech pisze :)
W naszych sercach tylko Basket...
0

#0 Bot Reklamowy

  • Grupa: Reklama

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   deepthr0at 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 396
  • Rejestracja: 27-styczeń 06

Napisano 04 kwiecień 2006, 16:34

Proxy
Hack Me !
--------------------------------------------------------
ZŁO, MROK i OGÓRKI !
0

#0 Bot Reklamowy

  • Grupa: Reklama

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Lycon 

  • Ja tu tylko za/wy-miatam
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 303
  • Rejestracja: 17-styczeń 05

Napisano 04 kwiecień 2006, 16:37

Użytkownik deepthr0at dnia 04.04.2006 16:34 napisał

Proxy
Wyświetl post


Ok, ale jaki program umożliwia ustawienie określonego kraju ?
W naszych sercach tylko Basket...
0

#0 Bot Reklamowy

  • Grupa: Reklama

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Nitrox 

  • Zaawansowany Uczestnik
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Validating
  • Postów 2247
  • Rejestracja: 31-grudzień 05

Napisano 04 kwiecień 2006, 17:32

Jest taki programik Steganos Internet Anonym (nawet na którejś z CD eksperta był), który działa w taki sposób, że co kilka minut zmienia twój widzialny adres IP na jakiś z innego kraju, można go nawet ustawić tak, żeby co kilka sekund go zmieniał.
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Lycon 

  • Ja tu tylko za/wy-miatam
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 303
  • Rejestracja: 17-styczeń 05

Napisano 04 kwiecień 2006, 17:47

Dzięki WIELKIE !
W naszych sercach tylko Basket...
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   muundek67 

  • E.T Phone Home
  • PipPip
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 513
  • Rejestracja: 16-styczeń 05

Napisano 04 kwiecień 2006, 17:50

Użytkownik Nitrox dnia 04.04.2006 18:32 napisał

Jest taki programik Steganos Internet Anonym (nawet na którejś z CD eksperta był), który działa w taki sposób, że co kilka minut zmienia twój widzialny adres IP na jakiś z innego kraju, można go nawet ustawić tak, żeby co kilka sekund go zmieniał.
Wyświetl post

A nie muli to przypadkiem kompa(ciężko chodzą połączenia sieciowe)?
Jest też "hide ip", ale działa tylko podobno pod internet explorerem, choć słyszałem, że nowe wersje obsługują firefoxa...
Nie wiem a chciałbym wiedzieć... W informacji też nie wiedzą.
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   DJ_ProG 

  • LOLPO!?
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 2465
  • Rejestracja: 02-maj 05

Napisano 04 kwiecień 2006, 17:51

Użytkownik Nitrox dnia 04.04.2006 18:32 napisał

Jest taki programik Steganos Internet Anonym (nawet na którejś z CD eksperta był), który działa w taki sposób, że co kilka minut zmienia twój widzialny adres IP na jakiś z innego kraju, można go nawet ustawić tak, żeby co kilka sekund go zmieniał.
Wyświetl post

owszem i tak mozna.. ale jesli planujesz jakies prawie-legalne operacje to i tak Cie namierza...


Użytkownik muundek67 dnia 04.04.2006 18:50 napisał

A nie muli to przypadkiem kompa(ciężko chodzą połączenia sieciowe)?
Jest też "hide ip", ale działa tylko podobno pod internet explorerem, choć słyszałem, że nowe wersje obsługują firefoxa...
Wyświetl post

jakis lipny program.. ip to nie jest adres przegladarki.. wiec to nie powinno dotyczyc danej przegladarki.. tylko ustawien w tcp/ip.. ;)
wiec co po takiej zmianie ip dla przegladarki... eh...

Użytkownik DJ_ProG edytował ten post 04 kwiecień 2006, 17:54

0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   korzychxp 

  • Największy jajcarz IV RP
  • PipPipPip
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 1926
  • Rejestracja: 16-lipiec 05

Napisano 04 kwiecień 2006, 19:29

HideIP działa ze wszystkim nawet na gg zmienia mi IP :]

Ale wlasnie wiec ja dołącze się do tematu... muszę zmienić sobie IP na takie z anglii, obojetnie (musze obejrzeć mecz)
Niedługo ban.
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   muundek67 

  • E.T Phone Home
  • PipPip
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 513
  • Rejestracja: 16-styczeń 05

Napisano 04 kwiecień 2006, 19:32

Użytkownik DJ_ProG dnia 04.04.2006 18:51 napisał

wiec co po takiej zmianie ip dla przegladarki... eh...
Wyświetl post

No nie wiem, nigdy wcześniej tego nie robiłem. Zainstalowałem przed chwilą hide ip platinum 2.6 no i zmienia moje ip, na stronie np tej: http://ip.pokapoka.pl/ pokazuje moje proxy, ale czy tak się dzieje wszędzie - nie mam pojęcia.
Aby znaleźć dwa inne podobno też dobre programy do anonimowego serfu można wpisać w przeglądarkę jap lub tor ... ech...
Nie wiem a chciałbym wiedzieć... W informacji też nie wiedzą.
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   kuba93fish 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 19
  • Rejestracja: 03-styczeń 05

Napisano 05 kwiecień 2006, 17:23

Hide IP Ci odradzam ! On owszem zmienia ip i kraj, ale są problemy z wczytywaniem się stron. Serwery nie akceptują userów z krajów, które on ustawia - Arabia Saudyjska czy Costa Rica

Użytkownik kuba93fish edytował ten post 05 kwiecień 2006, 17:23

0

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych


Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox

wojtek0569  : (05 wrzesień 2014 - 16:45) Zapraszamy na Forum Komputer Świat: forum.komputerswiat.pl
wojtek0569  : (01 sierpień 2014 - 19:09) ..
wojtek0569  : (18 lipiec 2014 - 09:01) .
wojtek0569  : (06 lipiec 2014 - 18:21) Gorąco...
wojtek0569  : (17 czerwiec 2014 - 15:00) Proszę zaglądających o nie robienie bałaganu na forum! ;)
wojtek0569  : (17 czerwiec 2014 - 14:59) Dzisiaj znowu musiałem posprzątasz po spamerze.
wojtek0569  : (14 czerwiec 2014 - 10:19) Forum posprzątane z bieżącego spamu (14.06)
OldShaterhan  : (30 maj 2014 - 22:45) dobra, linki nie :D
OldShaterhan  : (30 maj 2014 - 22:45) [url="http://link.pl/"]URLe też[/url]
OldShaterhan  : (30 maj 2014 - 22:45) emotki w SB zaczęły działać? :o
OldShaterhan  : (30 maj 2014 - 22:45) Przydałoby się, ale trzeba by też Buszmena zaciągnąć do roboty... ;)
wojtek0569  : (30 maj 2014 - 22:35) I kwestia... czy sprzątamy dalej w starych tematach?
wojtek0569  : (30 maj 2014 - 22:34) @Old Zamknąłem jeden temat bo tam ciągle jest robiony spam w sygnach. Wchodzę co trzy dni i przeglądam wszystkie nowe posty i usuwam spam.
wojtek0569  : (30 maj 2014 - 21:49) Nie ;) No chyba że Oldowi. Zapadła jakaś decyzja w sprawie tych for i coś jest napisane w majowym KŚ a haw go nie mam o Old i Zielony na przekór nie chcieli mi powiedzieć :D
dawido90  : (28 maj 2014 - 15:33) zapał się kończy? :)
wojtek0569  : (27 maj 2014 - 14:38) Bo ja usuwam tylko nowy spam...
wojtek0569  : (27 maj 2014 - 14:37) @Old To mamy sprzatać dalej czy nie?
wojtek0569  : (27 maj 2014 - 14:32) Ludzie nie róbcie tyle spamu!
wojtek0569  : (23 maj 2014 - 19:34) Ah...
OldShaterhan  : (16 maj 2014 - 09:54) nie patrzałem na to
Rozszerz pole shoutboxa

DIGDIP