Komputer Świat Ekspert - Forum: Zmiana IP - Komputer Świat Ekspert - Forum

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Zmiana IP Na inny kraj

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Lycon 

  • Ja tu tylko za/wy-miatam
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 303
  • Rejestracja: 17-styczeń 05

Napisano 04 kwiecień 2006, 16:30

Chciałbym uzyskać taki efekt który zmieni moje IP tak aby systemy sprawdząjce na stronie internetowej myślały że jestem w USA :P

Może trochę zamotałem jak ktoś czegoś nie rozumie to niech pisze :)
W naszych sercach tylko Basket...
0

#0 Bot Reklamowy

  • Grupa: Reklama

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   deepthr0at 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 396
  • Rejestracja: 27-styczeń 06

Napisano 04 kwiecień 2006, 16:34

Proxy
Hack Me !
--------------------------------------------------------
ZŁO, MROK i OGÓRKI !
0

#0 Bot Reklamowy

  • Grupa: Reklama

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Lycon 

  • Ja tu tylko za/wy-miatam
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 303
  • Rejestracja: 17-styczeń 05

Napisano 04 kwiecień 2006, 16:37

Użytkownik deepthr0at dnia 04.04.2006 16:34 napisał

Proxy
Wyświetl post


Ok, ale jaki program umożliwia ustawienie określonego kraju ?
W naszych sercach tylko Basket...
0

#0 Bot Reklamowy

  • Grupa: Reklama

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Nitrox 

  • Zaawansowany Uczestnik
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Validating
  • Postów 2247
  • Rejestracja: 31-grudzień 05

Napisano 04 kwiecień 2006, 17:32

Jest taki programik Steganos Internet Anonym (nawet na którejś z CD eksperta był), który działa w taki sposób, że co kilka minut zmienia twój widzialny adres IP na jakiś z innego kraju, można go nawet ustawić tak, żeby co kilka sekund go zmieniał.
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Lycon 

  • Ja tu tylko za/wy-miatam
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 303
  • Rejestracja: 17-styczeń 05

Napisano 04 kwiecień 2006, 17:47

Dzięki WIELKIE !
W naszych sercach tylko Basket...
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   muundek67 

  • E.T Phone Home
  • PipPip
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 513
  • Rejestracja: 16-styczeń 05

Napisano 04 kwiecień 2006, 17:50

Użytkownik Nitrox dnia 04.04.2006 18:32 napisał

Jest taki programik Steganos Internet Anonym (nawet na którejś z CD eksperta był), który działa w taki sposób, że co kilka minut zmienia twój widzialny adres IP na jakiś z innego kraju, można go nawet ustawić tak, żeby co kilka sekund go zmieniał.
Wyświetl post

A nie muli to przypadkiem kompa(ciężko chodzą połączenia sieciowe)?
Jest też "hide ip", ale działa tylko podobno pod internet explorerem, choć słyszałem, że nowe wersje obsługują firefoxa...
Nie wiem a chciałbym wiedzieć... W informacji też nie wiedzą.
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   DJ_ProG 

  • LOLPO!?
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 2465
  • Rejestracja: 02-maj 05

Napisano 04 kwiecień 2006, 17:51

Użytkownik Nitrox dnia 04.04.2006 18:32 napisał

Jest taki programik Steganos Internet Anonym (nawet na którejś z CD eksperta był), który działa w taki sposób, że co kilka minut zmienia twój widzialny adres IP na jakiś z innego kraju, można go nawet ustawić tak, żeby co kilka sekund go zmieniał.
Wyświetl post

owszem i tak mozna.. ale jesli planujesz jakies prawie-legalne operacje to i tak Cie namierza...


Użytkownik muundek67 dnia 04.04.2006 18:50 napisał

A nie muli to przypadkiem kompa(ciężko chodzą połączenia sieciowe)?
Jest też "hide ip", ale działa tylko podobno pod internet explorerem, choć słyszałem, że nowe wersje obsługują firefoxa...
Wyświetl post

jakis lipny program.. ip to nie jest adres przegladarki.. wiec to nie powinno dotyczyc danej przegladarki.. tylko ustawien w tcp/ip.. ;)
wiec co po takiej zmianie ip dla przegladarki... eh...

Użytkownik DJ_ProG edytował ten post 04 kwiecień 2006, 17:54

~ ldzpk.pl - Łódzka scena Parkour ~
http://www.overground.com.pl/ - Nowa wizja polskiego Parkour!
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   korzychxp 

  • Największy jajcarz IV RP
  • PipPipPip
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 1926
  • Rejestracja: 16-lipiec 05

Napisano 04 kwiecień 2006, 19:29

HideIP działa ze wszystkim nawet na gg zmienia mi IP :]

Ale wlasnie wiec ja dołącze się do tematu... muszę zmienić sobie IP na takie z anglii, obojetnie (musze obejrzeć mecz)
Niedługo ban.
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   muundek67 

  • E.T Phone Home
  • PipPip
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 513
  • Rejestracja: 16-styczeń 05

Napisano 04 kwiecień 2006, 19:32

Użytkownik DJ_ProG dnia 04.04.2006 18:51 napisał

wiec co po takiej zmianie ip dla przegladarki... eh...
Wyświetl post

No nie wiem, nigdy wcześniej tego nie robiłem. Zainstalowałem przed chwilą hide ip platinum 2.6 no i zmienia moje ip, na stronie np tej: http://ip.pokapoka.pl/ pokazuje moje proxy, ale czy tak się dzieje wszędzie - nie mam pojęcia.
Aby znaleźć dwa inne podobno też dobre programy do anonimowego serfu można wpisać w przeglądarkę jap lub tor ... ech...
Nie wiem a chciałbym wiedzieć... W informacji też nie wiedzą.
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   kuba93fish 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 19
  • Rejestracja: 03-styczeń 05

Napisano 05 kwiecień 2006, 17:23

Hide IP Ci odradzam ! On owszem zmienia ip i kraj, ale są problemy z wczytywaniem się stron. Serwery nie akceptują userów z krajów, które on ustawia - Arabia Saudyjska czy Costa Rica

Użytkownik kuba93fish edytował ten post 05 kwiecień 2006, 17:23

0

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych


Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox

OldShaterhan  : (02 luty 2014 - 20:26) zobaczymy :P
przemek89k  : (31 styczeń 2014 - 16:19) mam nadzieję, że będzie już ok ;)
OldShaterhan  : (22 styczeń 2014 - 22:07) I znowu naśmiecone :/
przemek89k  : (08 styczeń 2014 - 12:58) No i forum posprzątane :)
Wiciu  : (16 grudzień 2013 - 20:34) U mnie to już Dyszka @Sauron :-)
dawido90  : (17 listopad 2013 - 09:54) lofix to ogólnie była legenda tego forum :D @Herk Ty jej nie miałeś gdziś zapisanej?
sauron  : (13 listopad 2013 - 12:54) Niedługo będzie 9 lat odkąd jestem tutaj na forum. Masakra :)
sauron  : (13 listopad 2013 - 12:53) Pamiętam jak kiedyś zrobił się spam w jednym temacie w dziale "o forum". Wszystko działo się w nocy, przez parę godzin userzy nabili kilkanaście stron tematu. Rano lofix wpadł i wywarnował pół forum. To były czasy :)
_Herkules_  : (10 listopad 2013 - 12:24) no gdzie galeria LOLi ;)
GBM  : (06 listopad 2013 - 16:32) pozdrowienia dla wszystkich, w sumie możemy się zobaczyć na dobrych programach jak coś :)
GBM  : (06 listopad 2013 - 16:32) Jasne kominy, ale mnie tu dawno nie było :) - a forum jak forum, dalej umiera ;]
neo5628  : (16 październik 2013 - 17:22) help http://forum.ks-ekspert.pl/topic/158068-problem-tooltip/ PLS
dawido90  : (09 wrzesień 2013 - 11:23) Do tego przydała by się galeria LOLi czy jak się ona nazywała. Pamięc już zawodzi ;)
_Herkules_  : (06 wrzesień 2013 - 21:29) [url="http://forum.ks-ekspert.pl/topic/157330-kto-to-jeszcze-pamieta/"]i paczka chusteczek do tego :D[/url]
_Herkules_  : (06 wrzesień 2013 - 21:28) i paczka chusteczek do tego :D
_Herkules_  : (06 wrzesień 2013 - 21:28) http://forum.ks-ekspert.pl/topic/157330-kto-to-jeszcze-pamieta/
Piotrek18  : (06 lipiec 2013 - 10:07) http://forum.ks-ekspert.pl/topic/156156-problem-z-uruchomieniem-komputera/page__p__909371#entry909371 proszę o pomoc
TomkoV  : (08 czerwiec 2013 - 15:50) czy ktos z moderatorow moze zajrzec dzialu z grami ?
tomek10861  : (08 maj 2013 - 09:21) Ekspert umarł na amen, a ja dowiedziałem się o tym ostatni. Napisałem e-mail do redakcji z chęcia współpracy w postaci napisania artykułu, a tu dostaję e-mail że ekspert nie wyuchodzi od dwóch lat. Fail po całej lini :D
tomek10861  : (08 maj 2013 - 09:19) Witam witam :)
Rozszerz pole shoutboxa

DIGDIP